Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ha ha ha ha bardzo smieszne

zmiana pracodawcy w home office

Polecane posty

musze zmienic sam w home office nazwe i adres pracodawcy w pracy powiedzieli ze mam pobrac forme z internetu i wysłac ale nie moge znalezc czy ktos moglby mi pomoc ????z gory dziekuje za pomoc

Gość chce pomoc ale potzrebuje czas
powiem ci ze szukam i szukam formularza i nie moge znalezc. dopiero raz wysylalam ale znalazlam go bez problemu, teraz natomiast nie widze go na stronie HO... szukam dalej :) mi tez sie przyda niedlugo, bo mam nadzieje, ze znajde prace a przy okazji. jak narazie jestem w Uk prawie rok, przerwy w zatrudnieniu mialam bo firma zamknela fabryke na 2 tygodnie, nie mialam z nimi podpisanej umowy. nie wiem teraz czy te 2 tygodnie licza mi sie, ze nie pracowalam i z tych 12 miesiecy zostaly mi 2 tyg? ktore zreszta tez juz leca, bo nie pracuje juz dla tej agencji. czyli wychodzi na to, ze pracujac w ten sposob bede musiala do usr... smierci moze i, wysylac im te nieszczesne formularze, bo ciagle bede miala wiecej niz 30 dni w roku bez zatrudnienia? tak to dziala?

ja pracy nie zmienialem pracowałem przez agencje rok, przeszedlem na full time, pracuje juz poltora roku, pytalem w firmie 2 razy czy musze zmieniac home office , a powiedzieli ze nie. dzis sie dowieduje w councilu ze musze miec aktualny home office jak chce złozyc podanie o housing benefit, wiec chyba z tym przepracowanym rokiem to nie jest prawda

cos mi sie wydaje ze sami nie do konca sa pewni bo jest wyraznie napisane 12 miesiecy bez przerw i nie musisz niczego zglaszac... chyba, ze o czyms zapominam notabene moja agencja nawet nie wiedziala co powinnam zrobic! nikogo nie interesowalo czy masz pozwolenie czy nie. niezle co?

a ciekawa jestem jeszcze... jesli kiedys przy zalatwianiu jakichkolwiek formalnosci bedzie problem, bo np nie wyslalam formularza wrs, a powinnam nie wiem jak ja szukalam tych formularzy ha ha