Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabka2100

Być uzależnioną od faceta... Chora z milości. Co robić??

Polecane posty

Gość Sabka2100
:(

Gość Sabka2100
nOM... Prosektorium to najsmutniejsze miejsce na ziemi:( i albo smierdzi, albo jest zimno... Także nic ciekawego:D

Gość ashtray heart
a ja tam lubie chodzić na sekcje zwłok....dopiero wtedy tak naprawde uczysz sie anatomi....mnie tam to wcale nie przeraża a nawet podoba mi sie

w sumie zwłoki nie są złe. tylko jak sobie pomyślę że ktoś kiedyś wpakuje mój ciepłolubny zadek do zimnego piachu -.- to troche zbija.

Gość ashtray heart
czasami sobie wyobrażam co by było gdybym to ja tam leżła i mnie kroili.....przecież może tak być, nie wiem jak umre.... w ogole tam najgorszy jest zapach, reszta to nic.....

nie jestem psychologiem ale skonczylam pedagogike:P i moze dlatego teraz mam troszke inne myslenie:) SABKA trzymam kciuki za ciebie i pisz co tam:)

Gość Sabka2100
Nie no, prosektorium nie jest takie złe:D ale zapach jest okropny... Kłuje w oczy i ja zawsze płaczę:D a jak otworzysz okno to fakt że nie cuchnie ale znów zimno jak diabli. i tu jest pies pogrzebany:D A tak a propos my dziś przerabialiśmy odbyt... Łeh :D Ale żyję:)

Gość Sabka2100
kakaklozetowa1----> wiedziałam że masz coś wspólnego z psychiką człowieka. Bio twoje rady trafiają prosto do serducha:)