Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy powinnam pomóc

Moja była koleżanka to wariatka!!!

Polecane posty

Gość nie popadam w paranoje
Moja stara kiedys w kompletnym amoku kierowala sie w moja strone, schowalam sie przed nia w lazience (miala taki amok ze moglabym juz nie zyc i pewnie jeszcze by mnie samymi rekami rozszarpywala na strzepy). Poza tym doprowadzila do tego ze ja szczerze marzylam o tym zeby byc na drugim swiecie byleby nie slyszec juz tych krzykow). Ojciec dal jej wpierdol wtedy a moj "brat" wstal z lozka i powiedzial mu zeby jej nie bil. Szczerze nienawidze "matki" i "brata" :o "Brata" uwazam za kompletne zero za to ze tak OBRZYDLIWIE sie wtedy odezwal. OBRZYDLIWIE!!! Jak typowy potwor sie zachowal!!!

"Brat " mial wtedy 12 lat a juz sie nadawal na mieso armatnie (jak dla mnie):o:o:O:O:O

Gość czy powinnam pomóc
Jak Twoja matka się po tym zachowywała?:O ta kobieta na początku płacze a potem znów rusza do akcji:O kiedyś mnie na ulicy przy ludziach tak zwyzywała bo powiedziałam jej że z nią jest coś nie tak.. :O Coraz bardziej uświadomiała mi że jest niespełna władz umysłowych:(

Gość czy powinnam pomóc
Teraz trzymam się od niej z dala i nie chce mieć z nią nic wspólnego!:O

moja "matka" tez czesto placze na zawolanie. wtedy akurat nie plakala po tym wydarzeniu, ja czekalam w lazience az jej przestanie odbijac. dzis ta zaklamana "kobieta" twierdzi ze za wszelka cene chciala dostac sie do lazienki zeby sprawdzic czy sobie czegos nie zrobilam, kiedy to ona doprowadzila mnie do prawie samobojstwa. Kat chce robic z siebie lekarza. Zaloze sie ze Twoja kolezanka tez ma takie zachowania:o

jakbym miala prawo decydowac o takich osobach jak moja matka i Twoja kolezanka to bym sterylizowala je nim zajda w ciąże albo przynajmniej pozbawiala prawa do opieki nad dziecmi juz na starcie:o Powinno sie badac psychologicznie i psychiatrycznie kazda kobiete i kazdego mezczyzne jak sie im dzidzius urodzi...

tyle ze moja matka wobec obcych osob jest ok, tylko rodzine krzywdzi! zeby mogla spokojnie dzialac.. pani Dulska To ta Twoja znajoma nie jest az tak przebiegla...

Gość czy powinnam pomóc
Ona sama potrafi się pociąć i powiedzieć że facet jej to zrobił:O

Gość moja koleżanka też ma taki
ryj od ucha do ucha :O

Gość współczucie...
dla mężczyzn takich kobiet Takie powinny być lane na okrągło:O