Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryysiaa

Typowe objawy ciąży a test wynik negatywny i dostałam okres

Polecane posty

Gość maryysiaa

Mam typowe objawy ciąży tzn. nudności, wyostrzony węch, wzdęcia, raz boli mnie głowa raz nie, podwyższona temperaturę ciała, częściej oddaje mocz, skóra stała się wrażliwsza oraz moje dziąsła sa wrażliwe. Dodatkowo drażni mnie dym papierosowy. Robiłam już 4 testy ciążowe, kazdy dał wynik negatywny. Tydzień temu byłam u ginekologa znalazł jakieś zmiany podczas usg macicy ale nie mógł jeszcze nic rozpoznać. kazał przyjść za tydzień. Dziś dostałam okres. czuję, że jestem w ciąży ale wszystkie decydujące o tym punkty są przeciwne. czy ktoś miał takie dolegliwości?

Gość ghjkl
a niby w którym tyg byś mogła byc

Gość maryysiaa
chyba w trzecim albo czwartm

Gość Ewangelistka
Znam kobiete która miała okres przez 5 czy 6 miesieęcy i była w ciązy. I okres i ciąża.

Gość Ewangelistka
I dodam, że ginekolog mówiła że rzadko, ale moze sie to zdarzyć.

Gość maryysiaa
Przy pierwszej ciąży też miałam przeczucie. Tylko, że zrobiłam test i sprawa jasna. Obecnie nie wiem. A na pewno nie chcę sobie czegoś wmówić.

Gość maryysiaa
dodam, że stosowałam środki antykoncepcyjne lecz przed poprzednim okresem miałam straszne plamienia, które trwały aż 10 dni

Gość A wiesz jak sie to nazywwaaaa
Urojona ciaza :)

Gość panna kosmitkaaaa
boze co za brednie wy piszecie!! MIala okres 5 miesiecy i byla w ciazy, czy ty wiesz co wypisujesz! Kazdy lekarz by cie wysmial!

Gość maryysiaa
pierwsze objawy, czyli bolące strasznie sutki wystąpiły na początku stycznia a od tygodnia mam pozostałe objawy. Robiłam zwykłą morfologię i wyszła idealnie. Nie mam kataru ani kaszlu. Sama nie wiem.

Gość a wiesz jak to sie nazwaaaa
Dziewczyno wpadlas w zwykla paranoje! Tak bardzo chcesz byc w ciazy ze sobie ja wmawiasz! No pomysl sama

Gość maryysiaa
Musze najpierw wyeliminować wszystkie możliwości aby dojść do faktycznej przyczyny moich dolegliwości.

Gość gość
ja tez myślałam że jestem w ciąży a dostałam okres.

Gość gość
Objawy ciązy i nadchodzącej miesiączki są łudząco podobne. Moim zdaniem wmawiasz sobie i tyle.

Gość gość
Nie jesteś w ciąży :) Czasem objawy przed miesiączką się nasilają. Ja jakiś czas temu też miałam objawy. I na dodatek tak odrzuciło mnie od cebuli, że byłam wręcz pewna, że coś jest na rzeczy. W ciąży nie byłam.