Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sharon den adel

pyt.do facetów

Polecane posty

Gość sharon den adel

witam,mam pytanie do mężczyzn... Od miesiąca spotykam sie z pewnym facetem,on ma 27 a ja 19 lat.Nasza znajomość zaczęła się troche tak,jak niepowinna... poznałam go przez kolege,bylam na domówce u niego no i "ten mój"tez tam był.Zerkaliśmy na siebie az wkoncu zaczela sie gadka. To byla ostra impreza,pozniej bylam mega pijana,on tez i wylądowaliśmy w łóżku,jednak wszystko pamiętam,odmówiłam sexu i nic niebyło ale niezostawił mnie,spał ze mną.Po jakimś czasie zaczeliśmy sie spotykać często i jesteśmy razem.Zazwyczaj jezdzimy z kolegą,kumpelą no i z nim do nich do domku(takie agro) Kiedy 1wszy raz tam pojechalam z nimi i z nim,minelo 2 tyg odkąd sie z nim poznalam i juz wtedy dalam sie namówić na sex,bylo mi z nim dobrze,on mówi że jemu ze mną tez.Teraz on za każdym razem chce uprawiać sex,czy on ma mnie gdzieś i tylko oo to mu chodzi?mi na nim zalezy,jest wyrozumiały,potrafi mnie wspierać.Dzwoni prawie codziennie,pisze smsy,mówi komplementy i zawsze mówi że bardzo na niego działam... Niewiem juz co mam myśleć o tym wiem ze temat taki nijaki ale niemam doświadczenia,niebylam nigdy z facetem starszym o 8 lat,wiec prosze o szczere i sensowne wypowiedzi,z góry dziękuje

Gdyby nie sex to nie byłoby Was. Koniec, kropka. Oczywiście Ty możesz sobie wmawiać że jest inaczej i to dlatego jest z Tobą ponieważ jesteś wyjątkowa... tak jesteś wyjątkowa, pewna część twojego ciała która tak chętnie użyczasz. On będzie poszukiwał ZWIĄZKU z kobietą około swojego wieku a nie za przeproszeniem "siksą". Bo co mu możesz zaoferować? Czy potrafisz go zrozumieć? Czy potrafisz żyć powoli odkładając zabawę na bok? Czy potrafisz nakreślić swoją przyszłość? Czy wiesz co to jest miłość? Nie sądzę. Jak pragniesz czegoś więcej niż być "p***rzoną" to szukaj kogoś młodszego i razem "dorastajcie"? I wybacz grubiańskie sformowania ale to naprawdę nie jest takie proste na jakie się wydaje.

Mellygion gada pierdoły -śmiało się z nim spotykaj i zapytaj się o jego uczucia w stosunku do ciebie.

Gość mellygion pieprzysz
mój związek zaczął się właśnie od seksu i trwa już prawie 5 lat :D

a co jest w tym dziwnego, że na początku związku nie chce się z łóżka wychodzić....to też jest rodzaj poznawania się. Wszystko autorko jest ok pod warunkiem, że po tym seksie macie o czym ze sobą porozmawiać, nie sprowadza się to do mechanicznego wybzykania ciebie i odwiezienia do domu.

Gość sharon den adel
dziekuje wszystkim za odpowiedzi No właśnie,czas pokaże jak to bedzie dalej... Mam nadzieje ze sie na nim niezawiode

Gość A ja przebije wszystkich
Ludzie czy wy slyszycie co mowicie ? ONA ma 19 a on 27! roznica chlernie wielka.Przeciez to dizeciak ktorym mozna manipulowac.Ja jak mial bym 27 alt to jak mial bymsaie spotykac z 19 no to sory ale na partnerke zyciowa na nia nie zapatrywal bym sie ....

Gość aleo
jezeli myslisz ze 27 letni facet zainteresuje sie na powaznie 19 latka to nie mam pytan.

Gość krolika kup mu
do a ja przebije wszystkich nie pier,dool glupot mam znajomych i wlasnie sa juz po slubie i maja sliczna corke!i on sie jej oswiadczyl pozniej bylo dziecko!a myslal caly czas o niej powaznie

do krolika kup mu to ,ty mi tu nie pirdol! gdybys ty miala 27 i byla z chlopakiem 19 lat traktowala bys go powanie ? Nie wykozystala i pozucila! Swoja droga jak autorka jest taka nie pewnia neich spyta sie swoich starych czy wiek jest ok,hahah no matka gdyb\y sie dowieidzlala zatlukla by miatla ze sie puszcza.

ej bo taka prawda dizewczyna kazda sobie mysli :10 lat to jeszcze nei taka duza roznica wieku. i nei zaleznie czy ma 25 czy 19 nawet dla 15 nie stanowila by roznica 10lat przeciez to nie tak strasznei duzo ...

bywa różnie :). Na pewno mu się podobasz, jesteś młoda, masz pewnie ładne ciało czyli do seksu w sam raz :). Czy chodzi tylko oto, ja Cie nie powiem, wyjdzie w praniu...

Piszesz, ze Cię wspiera...to znaczy co robi? Konkretnie? Czy zrobił cos dla Ciebie, co wymagało od niego jakiegoś poświęcenia? Nie, że dzwoni codziennie, tylko coś, co go naprawdę kosztowało wysiłku. Jest cos takiego? A tak na marginesie, wątpliwości są sygnałem...

Gość sharon den adel
no no...coraz ciekawsze wypowiedzi...a ja mam coraz większe obawy...no ale tak,wyjdzie w praniu,musze z nim powaznie porozmawiac I prosze,niepiszcie ze jestem dziecko,czy naiwna,czy ze jakby mama sie dowiedziala to costam.. Kuzynka tez tak zaczela znajomosc z tyle starszym facetem i są razem 3lata juz p.s.Akurat starzy wiedzą o nas i mama niema nic przeciwko,bo wie,ze zawsze lubilam troche starszych facetów,a nie jakiś małolatów,którzy nierozumieją potrzeb kobiety

Gość sharon den adel
A ja przebije wszystkich --- wiesz co,rzeczywiscie jakbym ja miala 27,chlopak 19 to bym go zlała,bo koleś w tym wieku jest głupiutki(oczywiscie nie wszyscy!!!)to zalezy.. Dziewczyna prędzej jest gotowa na takie związki niż chłopak,wiadomo

Gość zal dupeeee scisssska
a mnie najbardziej wkurwiają faceci, którzy sami się dupczyli a szukają dziewicy na żonę. To jest dopiero przedmiotowe traktowanie kobiety a nie dziewice wyzywają od szmat :O a sami nie są lepsi :O

Gość zal dupeeee scisssska
upsss nie ten topic przepraszam :)

Dziewczyna prędzej jest gotowa na takie związki niż chłopak,wiadomo Oczywiście że kobiety wcześniej dojrzewają ale nie przesadzajmy że w jest to jakaś straszna przepaść pomiędzy płciami. Poza tym dojrzałość to szerokie pojęcie i nie adekwatne do doświadczenia życiowego.