Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menkais

Z czym zjeść tę sukienkę?

Polecane posty

Gość menkais

Jakie dodatki mogę założyć do tej sukienki? Jest ona na studniówkę, a sama w sobie nie jest zbyt elegancka, więc może coś, co by nadało jej wiecej elegancji? Mam do niej czarne lakierkowane czułenka na słupkowym korku, z zaokrąglonym czubkiem. Chciałabym wprowadzić akcent kolorystyczny rajstopami kryjącymi.. np szafirowy, jednak nie wiem czy wypada założyć takie rajstopy na studniówkę, a po drugie bedzie się trochę gryzło z czerwoną podwiązką...? Zdjęcia sukienki: http://zapodaj.net/5db06ec1813b.jpg.html http://zapodaj.net/fad762aefa6d.jpg.html

Sukienka nie jest naprawde zła, porównując ją z sukienkami, które dziewczyny wklejają na tym forum, tak więc gratuluję :) Kolorowe rajstopy moim zdaniem zupełnie nie pasują na studniówkę. tutaj masz zresztą dysuksję na ten temat, w której padło sporo argumentów za i przeciw: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4346570 Co do dodatków przy tego typu skience masz pełną dowolność kolorystyczną, więc może lepiej abyś nie ograniczała się tylko do czerni. Osobiście nie przepadam za dobieraniem torebki pod kolor butów, więc to bym odradzała. Sama do takiej sukienki założtłabym jakieś wysoki i ładne szpilki w kolorze fuksji, Aldo ma piękne modele, top shop również, w zarze tez cos mozesz znależć. Sukienka jest skromna, więc buty powinny przykuwac uwage :) Do tego kopertówka i bizuteria. W zasadzie dodatki moga byc w kazdym kolorze :) ale ja bym proponowala jakis wyrazisty, ktorey bedzie mocnym akcentem.

Gość menkais
dzięki za radę, proszę o więcej :)

Gość dorka00
swietna sukienka! ale też nie jestem za kolorowymi rajstopami

załóż długie korale, rękawiczki i kabaretki. polecam bo się na tym znam:-) fajna sukienka

kolorowe rajtki odpadaja. ale sluchaj... plis... nie zakladaj zadnych czolenek na korku. korek to feeee odpada!! tylko czarne slupki. sukienka - rewelacja, anxipanxi ma racje, porownujac do reszty wklejonych

Gość qafdghuijopiuytrewq
ja bym zalozyla rajstopy w koronke:) + koronkowe rekawiczki bez palcow..:)

Gość dddddddddddddddddddddd
to gowno nazywacie sukienka???? chyba na pidzama-party vel real sex orgy :o :o tylko zaluz sobie do tej halki jakis stanik push ap sprawiaj chociaz wrazenie ze tam cos masz :o rzygam na ta sukienke bezgusci totalne i to jeszcze na studniowe :o chyba po to zeby nogi bylo latwiej rozkladac dresowi spod 2

posłuchaj się pierwszej opinii ta dziewczyna zna się na rzeczy :) wystarczy przejrzeć jej blog :)

sukienka naprawdę ładna,odpowiednie dodatki i będziesz wyglądać niebanalnie na swojej studniówce :) ...i na pewno dziesięciokrotnie lepiej od swoich koleżanek,w sukienkach jakie już tu widziałam z wszelkich połowinek itp rzeczy...

dla mnie ta sukienka jest lepsza od niektórych ''bez''' jakie zakladaja dziewczyny na studniowke. ale nie zmienia to faktu ze dla mnie wyglada troche jak kupiona w lumpeksie:P

Gość sukienka nie jest zla ale
dosyc niebezpieczna-moim zdaniem odpadaja kabaretki i koronkowe rajstwopy-bedzie zbyt bieliznianie... kolorowe tez srednie... chyba najlepsza jest 1 rada-czyli raczej skromna torebka i ciekawe, przykuwajace uwage buty

Gość baba z mopem
cudna skromna a zarazem seksowna sukienka , nie jakaś tam bombka czy inne badziewie , broń cie boże kabaretki , już tu gdzieś dziewczyna zapodała fotkę ze studnówki w kabaretkach , no i wyszło kabaretowo

Zgadzam się co do kabaretek. Takie rajstopy noszą "dziunie" na impreyz do wiejskiej remizy badź też jakieś spędy typu "sunrise". Na studniówkę to chyba ostatne rajstopy jakie bym założyła, no może po cielistych-babciowatych ;)

anxipanxi-kolejny raz sie popisalas wiedza o modzie:O przeciez kabaretki to klasyka klasyki-tylko nie do wszystkiego sie nadaja [ps-to pisze dziewczyna od ramoneski:P]

Gość hahahaak
"anxipanxi-kolejny raz sie popisalas wiedza o modzie przeciez kabaretki to klasyka klasyki-tylko nie do wszystkiego sie nadaja " własnie! ale taka tandeciara co może wiedzec o modzie! :p

do babazmopem: "cudna skromna a zarazem seksowna sukienka , nie jakaś tam bombka czy inne badziewie , broń cie boże kabaretki , już tu gdzieś dziewczyna zapodała fotkę ze studnówki w kabaretkach , no i wyszło kabaretowo " MASZ 100%tową rację :)

No własnie xazui :D Niektórych wyobrażnia mocno ponosi! Kabaretki na studniówkę. haha

kabaretki bylyby takim samym faux pas jak buty na korku :/ masakra... kabaretki to klasyka klasyki???????? jesooo co za bzdura

Gość Piptoe i torebka mydelniczka
Czyli cos ala miniaturowy kuferek dopelnia calosci. buty na lekkiej koturnie +wysoki obc. kolor zdecydowany np.fuksja limonka pomarancza....torebka czarna lub srebrna

owszem klasyka klasyki:P ale trzeba rozrozniac okazje typu sylwester, wesele oraz studniowka czy impreza w pracy-jak nie potrafisz dostosowac stroju i wrzucasz wszystko do jednego wora to wspolczuje

"owszem klasyka klasyki ale trzeba rozrozniac okazje typu sylwester, wesele oraz studniowka czy impreza w pracy-jak nie potrafisz dostosowac stroju i wrzucasz wszystko do jednego wora to wspolczuje" Autorka zapytała o STUDNIÓWKĘ a nie sylwestra, czy imprezę w pracy. Tak więc to Tobie należy współczuć nieumiejętności czytania ze zrozumieniem. ;)