Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20.01

jak zrozumieć zachowanie przyjaciółki?

Polecane posty

Gość 20.01.
Co wy wiecie... Ona nalezy do osob, co seks tylko z miłosci. Ja mam podobnie. My sie szanujemy po prostu :)

Gość 20.01.
Dobrze, ze chociaz jedna osoba mnie tutaj zrozumiała. Dzieki jaźdzkaaaa, spróbuje z nia porozmawiac. Mam nadzieje, ze przynamnniej do czasu kiedxy bedzie planowala sie z nim spotkac, to chociaz ukształtuje swoje zamiary :)

Gość burakkkkkk
a jak bedzie się chciala z nim bzykać to będziesz chciała by do ciebie zadzwoniła i spytała o twoją zgodę?

Gość 20.01.
Bez komentarza to pozostawię... Widzę, ze nie rozumiecie tematu. Dzieki za zabranie głosu.

Gość o zgrozo..
rece opadaja ...bez komentarza nie mozna za to pozostawic twojej glupoty!proponuje ci isc do pyschologa ,10 osob mowi ci ze nie powinnas sie az tak angazowac i analizowac zycia przyjacoilki a zajac sie swoim a jedna osoba ci przyklaskuje...i jestes juz w eufoii bo ktos ma tak beznadziejne myslenie jak ty machasz na do widzenia bo 10 osbo jednak nie zrozumialo tematu i intencji!chcials poaznac zdanie innych -poznalas i co z tego skoro masz klapki na oczach jak kon !i zadnych wioskow nie wyciagnelas ztego dalej idziesz w zaparte i powtarzasz w kolko ubzdurane przez ciebie slowa o przyjazni i zamartwianiu sie o las swojej przujaciolki,jaszcze troche a zaczniesz sie zastanawiac czy robi dobrze kochajc sie z prezerwatywa a moze powinnna brac tabletki czuje ze nie dlugo wlasnie powstanie taki temat twojego autorstwa z wielkiej przyjazni :D:D jestes zenujaca:O sama wyzywasz ludzi od ,,chorych'' i nie umiesz rozmawiac a potem sie bulwersujesz ze ktos obiera podobny ton rozmowy ...mysle ze masz duze problemy natury psychicznej,zegnam ozieble i srodkowym palcem....