Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO ZA CZŁOWIEK

Płaczę cały dzień...

Polecane posty

Gość CO ZA CZŁOWIEK

Dzisiaj rano obsypał mnie wyzwiskami, bo chciał się ze mną kochać przed moim wyjsciem do pracy, ale ja powiedziałam żeby dał mi sekundke w toalecie, chcę wyjąć wkładkę... On zaczął wtedy mnie obrazać, krzyczec i wyzywac. Ze pewnie sie puszczam w pracy.. albo zabezpieczam dodatkowo, ze nie chce... Popłakalam sie w lazience.. Tak bardzo było mi przykro w sercu, jak mógł cos takiego powiedzieć. Ja tylko chcialam wyjąć wkładkę, cholerną wkładke. Wyzywa mnie dalej przez smsy... A ja głupia jeszcze sie obwiniam i pisze mu miłosne smsy;/ Co za debil ze mnie Boże Kochany:( Napiszcie coś proszę!

Gość CO ZA CZŁOWIEK
tak mieszkamy razem. Przyżekam na wszystko, że to nie prowokacja!!!!

Gość o zesz w morde buahahaha
no serio zakochana debilka z Ciebie:-0 cen sie dziewczyno...zjeb go zerwij znajomosc i tyle..Szanuj siebie:-)

i wyprowadz sie od takiego uja:-(

Gość CO ZA CZŁOWIEK
Wyprowadzam się.

Gość CO ZA CZŁOWIEK
On wydaje mi się wymyślił sobie pretekst... Ale widocznie mu sie nie udał. Kurwa mać chciałam wyjąć tylko cholerną wkładkę, sekunda czasu. A tu takie coś. Nawet nie wyobrazacie sobie jak sie poczułam ...

nie szanuje Cie..o reszcie nie wspomne:-( Jak mozna z kims takim byc..zbiieraj manatki i odzyjesz moja droga:-)

Gość Sabka2100
Dupek.

Gość CO ZA CZŁOWIEK
Nie wierzyłam w to co słyszę. Zrobiło mi się aż niedobrze. Tak bardzo powstrzymywałam się żeby nie leciały mi łzy, bo zaraz wychodzilam do pracy.

Gość Girl_UK
No wlasnie nie za madra jestes, boze drogi :|. Piszesz mu milosne smsy a on Cie kurwi? Boze drogi? Co ty robisz? Nie ponizaj sie. ' Kocham Cie nie zostawiaj mnie' Twoje smsy tym mi sie kojarza :D , poprstu no respect. NIe szanujesz siebie, myslisz pewnie ze jesli bedziesz nie mila dla niego on Cie zostawi? Daj sobie z nim spokoj, jak mozesz sie tak ponizac. Ja bym mu w morde dala i spierdalaj. Fuck off do niego i tyle !

Gość CO ZA CZŁOWIEK
Chyba wlasnie tak myślę. Ze jak zaczne pisac tak jak On mi, to wtedy bedzie definitywny koniec... Boże co ja robie.

Gość To trzeba bylo wyjac
ta wkładkę przy nim i pierdolnąc mu ja na ryj i powiedzieć: wąchaj skurwysynu!! Od razu by mu oklapł:P

Gość
moja mama zawsze powtarzala,, ze jesli nie bedziesz szanowac samej siebie, nikt nie bedzie cie szanowal. nie lubie jej, ale ogolnie to madra kobieta;)

Gość Girl_UK
No walsnie co ty robisz. Nigdy nie badz za mila dla faceta bo cie wykorzysta i bedzie cie ranil. Napisz mu spierdalaj, moze nad czym sie zastanawiasz ile masz lat? 154? LOL. Nawet nastolatki w Anglii sie szanuja, jak facet cos pierdoli to zrywaja z nimi, no ale wiekszosc angielek tutaj to szmaty :) lol. Ale ty glowa do gory i szanuj siebie. CZYLI 'SPIERDALAJ' NAPisz mu w smsie ;) lol

Gość carizzzma
hej Lola a ty ile masz lat? lol,lol,lol :o

Gość CO ZA CZŁOWIEK
Nic nie zrobiłam. Dlaczego tak rani? Dlaczego rano odstawił coś takiego?? Nadal nie wierze, że tak zrobił. Nie wierze do tej pory!

Gość to zmien wkładkę
i uwierz

Gość powinnaś się cieszyć że
pokazał swoje prawdziwe oblicze... A Ty... Ty kochasz nie jego, tylko swoje wyobrażenie o nim. Odpowiedz sobie szczerze, czy zakochałabyś się w takim śmieciu, gdyby wykręcił taki numer na początku waszej znajomości?

Gość CO ZA CZŁOWIEK
Powinnam odejsć prawda? Powinnam..

Gość ale w ogole co to
seks na zawolanie?

Gość sirius
Nie daj się i poszukaj kogoś kto będzie Cię kochał,czy wszystko musi się wiązać z sexem w dzisiejszych czasach? A gdzie szacunek i wzajemne poszanowanie.Czy nie lepiej by było dla Ciebie gdybyś była z kimś dla którego sex nie jest najważniejszy?