Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chalo tu w morde waloo

ojciec mnie katowal

Polecane posty

Gość weronika2679
"ojciec" hehehehehe ta nazwa nie pasuje do tego debila zastraszał mnie i moje rodzeństwo ze musimy mieć samę świadectwa z czerwonym pasem a jak nie to on nam pokaże, najlepsze jest to ze on nie zdawał kilka razy w podstawówce ale od nas wymagał również listów gratulacyjnych na koniec zeby ten debilisko mógł pokazać ze ma takie dzieci mądre jebany sam kretyn a od nas wymagał a jak nie to oczywiscie lanie!!!!!

haha dobree!!!!!!!!!z tym Jezusem..:-)

Gość weronika2679
tak naprawdę to nie pamietam dnia zeby nie było pijanego ojca, kłótni, trzęsienia ze strachu!!!!! tak nie można życ!!!! matka nigdy nie obstawała za nami! wyzywała nas od dnów moralnych i głąbów!!!choć tak nie było bo sie dość dobrze uczyliśmy!!!!!dlaczego matka taka była, wolała ojca?nie wiem!!!! jak wezwałam policje na niego bo robiła awanturę i tłukkł talerze to matka zła była na mnie bo robie jej wstyd ze do takiej rodziny wspaniałaej przyjeżdza policja i ze co ja robie na ojca wzywam!!!!!matko no super rodzina!!!!

Boze kochany, dziewczyny! Ja mialam normalne dziecinstwo, ale czytajac wasze posty leca mi krokodyle lzy. Jakie to straszne prosic o to by przestal bic. :(

wina policji i ludzi ze nie reagujo reagujo tylko wtedy kiedy nie trzeba

Gość weronika2679
no straszne jest prosisz aon dalej tłucze!!!!! ja też błagałam go !!!!ale on jeszcze bardziej tłukł!!!bo ona miał władze nad malymi dziecmi!!!!!matko jak mi smutno ze tak mieliśmy !!!!!!!!

ja tez uciekam dobranoc wszystkim do jutra papa Autorka k....a pozdrawiam milych senkow...

"tak naprawdę to nie pamietam dnia zeby nie było pijanego ojca, kłótni, trzęsienia ze strachu!!!!! tak nie można życ!!!! matka nigdy nie obstawała za nami! wyzywała nas od dnów moralnych i głąbów!!!choć tak nie było bo sie dość dobrze uczyliśmy!!!!!dlaczego matka taka była, wolała ojca?nie wiem!!!! jak wezwałam policje na niego bo robiła awanturę i tłukkł talerze to matka zła była na mnie bo robie jej wstyd ze do takiej rodziny wspaniałaej przyjeżdza policja i ze co ja robie na ojca wzywam!!!!!matko no super rodzina!!!!" nie wiem nie rozumiem takich matek...u mnie tez kolorowo nie bylo.Ale matka zawsze za dziecmi byla...Nie mam pojecia co kieruje takimi kobietami.

Gość dolaczam sie do Was
dobranos kochana bazienko. Roopa, dziekuje za wspolczucie. Ja nieraz miwlam zeby mnie ojciec bil zamiast brata i odwrotnie. Albo brat mowil ze on cos przekorobal a nie ja bo niech chcial zebym ja dostala. A nieraz blagalam go zeby lepiej zbil mnie a nie krzyczal bo jak mnie posadzil to musialam sie 3-4 godziny nasluchiwac wydzierania od najorszych, albo po prostu potrafil sie na mnie nienawistnie gapic przez godzine a mi nie wolno bylo sie patrzec na podloge albo na sciane i nie plakac. Bo jak plakalam to w leb. No chore wszystko.

Gość weronika2679
teraz to jest tak ze jezdze do rodziców czasami i przy mojej malutkiej 2 letniej córeczce musze udawać ze jest cudownie, ale ja nie rozmaiwiam z nim i tak od wielu lat i to sie nie zmieni!!!!!

Gość dolaczam sie do Was
ide spac dzeiwczynki, dobranoc, jutro bede,milych snow :D

ja swojego tez prosilam...ale nie slyszal.Nie bylo tak codziennie ale przynajmniej raz w tygodniu.A kiedy uroslam i przyszedl raz pijany to jemu nastukalam,bo wszczynal awanture(nie pozwalal zjesc kolacji mojej malej siostrze!).Wywrocil sie rozwalil glowe.Pozniej byla jeszcze jedna sytuacja ale mnie nie uderzyl...tylko zamknal w pokoju.Wyciagnelam drzwi z zawiasow taka bylam wsciekla.I oddalam go do sadu.i wygralam sprawe:D Dzis juz nie mam zadnych zalow.Przynajmniej dowiedzial sie pod koniec,ze sobie nie pozwole.Troche czasem jest mi przykro.Ale jakos o tym rzadko mysle.Teraz mam swojego synka i nigdy na niego reki nie podniose.Sa bardziej inteligentne sposoby wychowywania.

Moja mama przezyla to co wy... Pewnie dlatego starala sie by nam bylo dobrze. Tata ani razu mnie nie uderzyl. Kary, krzyki ale nie dostalam nawet reka. A mimo to jestem wrazliwa na wasz bol. Dobranoc wszystkim.

Gość weronika2679
"wychowywanie " biciem to poniżanie a nie jakiś sposób na dobre dziecko!!!! jak można zreszta bic dzieci, przecież nigdy nie oddadzą, poza tym to chore!!!

Gość weronika2679
ja czuje sie do tej pory gorsza od innych, czuje ze nic mi sie nie należy od życia i innych!!! powraca do mnie codziennie to co było w dzieciństwie!!! boje sie ze to co było wpływa na moje myślenie teraz gdy mam 30 lat!!!!

Gość dolaczam sie do Was
U mnie tak samo, mam 34 lata a nawet partnera nie mam,dzeici tez nie i nie iwem czy bede miec bo porod bol a moze bede zla matka. i tez mysle ze mi sie nic nie nalezy od zycia, zadna milosc n.p Nie mam przyjaciol,znajomych, do pracy ledwo chodze...ale najgorsze jest ze nawet sie ubrzydnilam. bylam bardzo szczupla i super wygladalam i zaczelam sie obzerac i teraz mam 20 kilo wiecej. Roopa, jestes kochaniutka, dzeikuje Tobie a teraz naprawde ide spac kochane, do jutra, paaappaaaa

Gość handler
To jest zwykłe znęcanie się nad bezbronnym dzieckiem -to przestępstwo zagrożone karą.Wystarczy zlożyć doniesienie do prokuratury.

Gość halo tu w morde walo
..

ja tez nie wiem co to znaczy miec prawdziwego przyjaciela tak bardzo chciala bym miec choc jedno przyjaciolke

Gość kataraktam
Ludzie burzą sie ,że pary homoseksualne mogłyby wychowywać dzieci,a obojętnie przechodzą obok tragedii katowanych dzieci.Co za hipokryzja!

fakt

obejrzalam dzis ten film "Pregi" smutny ale rzeczywiscie mialas racje warty obejrzenia pozderka:-)

tylko ze to co jest w tym filmie to pikus przy tym co my przezylysmy..

wczoraj sie poplakalam czytajoc historie od..,>>> """dolonczam dowas"" raz plakalam raz sie smialam czulam sie jak by to byla moja historia czy jestem moze wariatko?ze wzruszajo mnie az do tego stopnia takie historie?..

W takim razie i ja obejrze ten film. A co do przyjaciol to nawet ja ich nie mam, wiec nie czujcie sie gorsze! Mysle, ze w tych czasach dobry znajomy to max tego co ludzie moga z siebie wydusic. Przyjaciele byli gdy byla bieda, teraz nikt o nikogo sie nie troszczy. Nie ty, to inna... Ja przy was to smarkacz jestem ;-) mam 22. Pozdrawiam

a ja 25:-)

Gość dolonczam sie do Was
Dzien dobry:D halo--->nie to jest normalne ze jak sie cos podobnego czyta to plakac trzeba. Ale dobrze jak sie wie ze nie jest sie samym i jest wiecej ludzi z takimi przezyciami.Ja tez czytam podobne historie i placze.Myslalam ze jestem jedyna na swiecie ale widze ze jest "nas" wiecej. Coz pecha mialysmy i sie wrodzilysmy w chore rodziny. Zycze milego dzionka kochane i wpadne pod wieczor. paaaa Dzekuje za czytanie i wspolczucie.

pa..

Halo, przy tym to nawet ja ryczalam, choc nie jestem zwiazana przezyciami z tematem. Zawsze mialam wrazliwe serce na krzywde wyrzadzana zwierzetom. Rozwijam sie :D

no fakt witajcie...