Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekaweeee

gdzie kupować nowe tanie ubranka dla małych dzieci???

Polecane posty

Gość misiamimi
ja już od dawna kupuje w sklepie internetowym ubrankaniemowlece.com.pl/pl/ trochę trudno znaleźć ten sklepik w googlach ale naprawde warto. Ciuszki są niby używane, ale w super stanie, a niektóre wyglądają jak nówki. ciuszki zawsze przychodzą wyprane i wyprasowane! a do tego zawsze dostaję gratis małą maskotkę dla dziecka

Gość gość
allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=43449781 WSZYSTKIE LICYTACJE OD 1 ZŁ ! Mylu mylu

Gość gabisia80
Poszukaj w necie- można znaleźć niższe ceny, czasem jakieś promocje :) Ja np. ostatnio córce kupiłam kurtkę na wiosnę w 5-10-15 i ładna jest. Porządnie uszyta i taka grubsza, więc nawet na większy chłód się nada.

Gość gość
A ja kupuję np w outlecie smyka kurtkę zimową kupiłam nową za 20 zł bo była ostatnia cena regularna to 150. Ogólnie bardzo dużo rzeczy kupiłam na wyprzedarzach sezonowych w smyku lub crocodrillo kombinezon 2 częściowy z zeszłorocznej kolekcji 120 zł... Na dwa lata to w sumie niezła cena a produkty dobrze wykonane.

Gość gość
ja akurat często kupuję w Carry, więc ten sklep mogę polecić.

Gość gość
Pepco

Gość gość
mylumylu.pl Używane i nowe ubranka dla dzieci niemowląt i młodzieży RABAT 20 % W KAŻDY WTOREK

Gość gość
A sprawdzałaś w 5-10-15? Bo tam jest stosunkowo tanio ( a porównywałam z cenami w innych sklepach). No i jakość pierwszorzędna, ubrania się nie niszczą i mają fajne wzory- moja córeczka uwielbia się przebierać w ich ciuszki.

Gość gość
jak kupuje na bigdeal4u.xyz troche sie czeka na przesylke ale ciuchy za poldarmo

Gość gość
jeżeli dostajecie 500+, n to kuźwa wstyd oszczędzać

Ja polecam Babelu! Zakochałam się w ich ubrankach, są bardzo tanie, pranie im nie szkodzi, no i co najważniejsze - są wyprodukowane w Polsce. Nie cierpię sieciówek, bo po kilku razach ubranka wyglądają jak szmaty :/Muszę się pochwalić - teraz mojej małej taki zestawik na wakacje: https://babelu.pl/folk-komplet-dla-dziewczynki-czerwony :D :D :D

Gość MaciejSz
Kupowanie ubranek dla dzieci to nie lada wyzwanie. Nie dość że ceny są wysokie to nasze pociechy szybko z nich wyrastają. Jednak staramy się kupować w Lidlu lub na Allego. Tam zawsze znajdzie się coś ciekawego. Ostatnio też przekonaliśmy się do sklepu internetowego http://askan.pl a nasze dzieci cieszą się z faktu że mają ubrania z swoimi ulubionymi bohaterami.

Jeśli chodzi o ubranka dla dzieci to pod względem jakości i różnorodności przemawia do mnie ten sklep: http://www.ikaplus.pl/ Mocno stawiają na jakość wykonania i na sam materiał żeby był dobrej jakości. Cenowo ubrania wypadają fajnie. Można ich też znaleźć na allegro. Ubranka po praniu wyglądają jak nowe. Polecam :)

Gość gość
Sprawdź sobie ofertę 5.10.15 :) Kupuję tam tiszerty, dresy dla syna już kolejny miesiąc. Świetna jakość, nic się nie niszczy nawet po licznych praniach. A ceny- atrakcyjne, dużo promocji.

Gość SandraT67
Możesz jeszcze zerknąć do sklepu z ktorego bardzo często korzystam a mianowicie https://www.ubierajdziecko.pl w ofercie maja właśnie plecaki w stylu Disney za nie duże pieniądze. Napewno córcia i synek będą zadowoleni. A Ty będziesz miała spokój na dłuższy czas, bo jakościowo na prawdę sa dobrze zrobione :)

Gość PaniMagda
Ja polecam sklep askan.pl. Ubranka mają naprawdę wysokiej jakości za niską cenę. Poza tym dzieci będą się cieszyły że noszą ubranka z bohaterami swoich ulubionych kreskówek takich jak: Psi Patrol, Super Wings, Myszka Minnie, Tomek i Przyjaciele, Minionki oraz wiele innych. Moje dziecko jest przeszczęśliwe odkąd znamy ten sklep.

Gość gość
Nie kupuj tylko w pepco, to chińszczyzna robiona z odpadów. Na allegro jest wiele angielskich ciuszków w wielopakach naprawdę tanie marki NEXT, Mothercare. Piorą się super. Na Facebooku pani Ula sprzedaje piękne ubranka Next, George i w przystępnej cenie. Tylko musisz dołączyć do jej grupy. Tu masz link: https://www.facebook.com/groups/267018797079317/ Udanych zakupów :)

Gość Aneta874
Ja wyprawkę dla mojego szkraba kupiłam w sklepie Lencia (https://lencia.pl/). Mają fajne ubranka dla niemowląt. Szególnie fajne jest to, że można kompletować sobie śpioszki i body z kaftanikami. Przy większym zamówieniu, jak wyprawka dla malucha oferują darmową wysyłkę. Ceny również są przystępne.

Gość gość
Pobierz sobie allikacje h&m ustaw otrzymywanie powiadomień. Co chwila są mega oferty i ubranka za na prawdę małe pieniądze.

Gość Beata1980j
Pepco odradzam, tanio, ale jakościowo straszny szajs, juz sie nie raz przekonalam. Jak to mowia biednego na tanie nie stać ;) fajną opcją jest zamawianie całych paczek tutaj allegro.pl/uzytkownik/bajkowy-maluszek?order=m w miare potrzeb zamawiamy z mezem dla córki i powoli rozgladamy sie za wyprawką dla majacego sie urodzic w maju synka :)

Gość gość
Ja kupuję na wyprzedażach teraz zamierzam zamówić na 5 10 15 ale trochę się obawiam. Zawsze kupuje w sklepach. W pepco tez kupuje i nie raz fajnie można trafić a nie raz to faktycznie 2 prania i dowodzenia. Ale w październiku kupiłam córce 3 bluzy za 15 i 20 zł i są super spodnie to samo chodzi już od września i całkiem dobrze się mają.

Gość Gmarka
https://kochanyurwis.pl/ . Trafiliśmy na nią przypadkiem. Większość rzeczy mieliśmy dostać od znajomych. Tak też się stało ale jak zobaczyliśmy ich jakość zaczęliśmy się rozglądać za czymś nowym. Tak żeby nasz Maciuś wyglądał jak na faceta przystało. I tak trafiliśmy do nich. Naprawdę polecam.

Gość jola_22
ja tak jak koleżanka wcześniej najcześciej ubieram moją Anię w 5.10.15. Z jakości jestem zadowolona, ubrania wytrzymują dość długo biorąc pod uwagę, że młoda uwielbia szaleć w przedszkolu czy na placu zabaw. Poza tym nie oszukujmy się, niskie ceny to kolejny atut. Ja z reguły kupuje online i ostatnio upolowałam kilka fajnych par spodni w cenach -50% :) Trzeba szukać takich okazji :)

Gość gość
często kupuję stacjonarnie korzystając z promocji, jednak o wiele bardziej lubię kupować online. W internecie można znaleźć dużo polskich marek - są przede wszystkim tanie a całkiem dobre jakościowo. Mogę śmiało polecić: www.ebiton24.com/pinokio-prod-46-page-8

Gość dianaa98229
Również preferuje korzystać ze stron internetowych w celu zakupu ubrań dla dzieci, produkty są tańsze, nie muszę nigdzie jechać i nie stoje w kolejkach więc oszczędzam dużo czasu. Korzystam z wielu stron ale do moich ulubionych należy https://bajkowamoda.pl