Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

betanna

Rozmiar buta dzisiejszej kobiety.

Polecane posty

Gość anne_
Moja mama ma taki sam rozmiar jak ona i ogólnie mam podobną budowę do niej, tyle że jestem szczuplejsza, haha. I to nie moja wina, że mam taki nr buta xd

Gość anne_
Kurde, miało być, że moja mama ma taki sam rozmiar jak ja XDD

Gość jak w wiezieniu
ja mam 153 cm i but 35-36-37 ;)

Gość jak mnie wkurzają
takie prymitywne wypowiedzi: "kobieca stopka powinna być zgrabna i mała" - no żesz kurna, a jak nie jest, to co?? To już kobieta kobietą nie jest?? Przypuszczam, że każda babka ze stopą 40 i wzwyż wolałaby mieć 38. Ale skoro nie ma, to co ma zrobić?? Obciąć se paluchy?? Przecież nie na jej życzenie takie stopy jej urosły! Nie mamy przecież na to wpływu! BTW - sama mam 175cm wzrostu i 38 nr stopy. Ale i tak wkurza mnie to gadanie o 'wielkich stopach" :P

Gość oooooodooododoo
paluchy obciac i tyle a nie straszyc przyzwoitych ludzi

Gość mikrusik
oj nie ma co narzekac na 40 bo ja mam 35-36 rozmiar obówia zazwyczaj jednak 35 i szlak mnie trafia jak ide a to co mi sie podoba nie ma rozmiaru albo lepiej rozmiar zaczyna sie dopiero od 36 a na mnie i to jest czasami w zaleznosci od fasonu za duze ech szkoda gadac z tymi nogami

Gość mikrusik
oj i ort sie wkradł oczywiscie - - - - obuwia

Gość cedrebleu
hello, ja mam 174 cm wzrostu a numer buta mam 39-40 wiec wydaje mi sie że mieszczę sie w tzw normie:)

Gość etam
38 / 39 , normalnie

ja mam 167cm i rozmiat 38-37. ale zdarza sie ze wejde tez w 36, a zimowe musze kupowac 39 a nawet czasem 40. teraz ta numeracja jest popieprzona wiec zawsze przymierzam i biore takie buty ktore pasuja:)

Gość Dorka Ewka Luska
Ratunku! Czy ktos wie, dlaczego zmniejsza mi sie rozmiar stop? Znajomi pukaja sie w czolo i nie wierza. Mam 170 cm wzrostu, cale zycie mialam 40 (7) az do poczatku tego roku, gdy zauwazylam, ze wszystkie buty po kolei zaczynaja mi spadac, klapac i obcierac. Nie do wytrzymania. Jedna para-myslalam, ze sie rozciagnely, bo skorzane. Ale to samo z tekstylnymi, z materialu?? Wczoraj wyrzucilam 3 pary ulubionych butow, niestety. Przymierzylam buty corki 6 - pasowaly. Dzis kupilam sobie Sketchersy rozmiar 6, bo nie mam w czym chodzic. Kapcie w zeszlym tygodniu tez 6. Musze wymienic cale obuwie. Kolezanka straszy mnie, ze mam osteoporoze, czy to mozliwe? Dodam, ze w zeszlym roku mialam wypadek samochodowy, lekki uraz kregoslupa szyjnego, mam tez wrodzony rozszczep kregoslupa ledzwiowego i skrocenie lewej nogi 1 cm, ale jestem sprawna, chodze normalnie, pracuje, nie uprawiam sportow, spaceruje z psem. Co sie dzieje?? Czy komus z Was to sie zdarzylo? Pozdrawiam.

Gość moglo byc gorzej
Ja mam wzrost 171 i rozmiar buta 43 ! Wiec przestancie marudzic ze macie duze rozmiary majac 40 bo do 41 jeszcze mozna kupic w kazdym sklepie obuwie ! ja nie moge nigdzie prawie o ile nie wyglada jak obuwie 70 letniej kobiety albo sprowadzone z zagranicy bo tylko chyba tam kobiety wyprosily sobie większe rozmiary ktore normalnie wygladaja