Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiuniaczek

yUPII

Polecane posty

Gość Gosiuniaczek

Witajcie kobietki kochane dzis zrobilam test i wyszly 2 kreski fakt ze ta 2 nie jest tak bardzo czerwo ale jednak jest dobrze widoczna nie moge w to uwierzyc bo moj gin stwierdzil u mnie PCSO czy jakos tak :) A tu jednak w sumie to mam pytanie czy zdarza sie ze test mogl sie pomylic?

Gość a juz sie balam
GRATULUJE!!!!!

Gość Gosiuniaczek
Czyli testy w ta strone sie raczej nie myla ??? Dziekuje juz bylam zalamana ze nigdy nie bede mogla miec wlasnego malenstwa :)) Teraz tylko malusi dylemat mam ! A wiec w czerwcu mam wyznaczona date slubu w sumie wszystko juz dopiete na ostatni guzik i co teraz odwolac slub czy jednak w 6 miesiacu ciazy odwazyc sie i jednak wziasc :)) Problem zaznacze nie tkwi w tym ze to niby duzy brzuch itp absolutnie poprostu wiem ze moge byc bardzo zmeczona miec swoje humorki itd a tym bardziej to duzy stres zeby nie zaszkodzic dzieciaczkowi

Gość hanka wstanka324111
ja bym odwolala, wszyscy powiedza ze wpadka i dlatego slub :P

Gratulacje :D W sumie... nie przewidzisz jak się będziesz czuła w czerwcu :) Ale tzreba być dobrej myśli i ... powodzenia na Nowej Drodze Życia ;) :)

w takim razie gratuluje i zapraszamy na forum wrześniówek:) 2010 bo pewnie na wtedy przypadnie poród:)

daj spokoj,bierz ten slub i sie nie wydurniaj.z tym stresem to bez przesady,ostatecznie to piekny dzien wiec jaki stres.tylko kiecke sobie dopasuj odpowiednio

Gość Gosiuniaczek
Co do tej wpadki to nikt tak nie powie bo slub byl zaplanowany poltora roku temu i cala rodzinka o tym wiedziala takze o glupie gadanie sie nie przejmuje tylko ogolnie pytam czy wy w tej sytuacjii byscie odwolali :)) Tak tak na moje wyliczenie bedzie to 1 lub 2 wrzesnia bo tylko w tych dniach moglam zajsc :)

Gość Gosiuniaczek
Tak wogole to mam do waS kilka pytan przyszle mamusie i juz mamusie czy w w pierwszych tygodniach ciazy mialyscie straszny bol piersi i jajnikow?? U mnie do zapolodnienia doszlo prawdopodobie 1.01 takze wychodzi 3 tydzien ciazy a od 10 mialam bole jajnikow a tak 15 zaczely ,mnie bardzo bolec piersi 17 powinnam dostac okres nie dostalam na szczescie ale bol brzucha taki jak na okres mialam 18 stego czy to normalne objawy ??? A i jak dlugo w czasie ciazy mozna brac kwas ?? czy bierze sie go przez cala ciaze??

moja koleżaka brała ślub we wrześniu a na początek stycznia miała termin:) Ogólnie to ciąże miała ciężką, musiała leżeć, ale na weselu czuła się świetnie, dużo nie tańczyła ale była wesoła i rozmawiała z gośćmi, mówi, że był to piękny dzien. Ja bym na Twoim miejscu nie odwoływała ślubu, szkoda:)

Gość Gosiuniaczek
Dzien dobry przyszle mamusie:) Mam do was pytanko lepiej brac feminatal metafolin 800 on jest do 12stego tygodnia czy folik jesli folik to jak dlugo mam go brac cholera do gina pojde dopiero w marcu bo jestem za granica to moja pierwsza ciaza i kompletnie nic nie wiem ! A za 6 dni ide tu do lekarza ale rodzinnego bo w uk do gina sie na poczatku nie chodzi ! Pomozecie??

bierz ten ślub bo później się odwlecze w nieskończoność. ja brałam ślub parę lat temu w czerwcu a we wrześniu urodziłam dziecko. na weselu bawiłam się rewelacyjnie!

Mi tak samo przypada slub nan 19stego czerwca a termin porodu 27-28 wrzesnia...:) I juz zdecydowalam ze wezme wlasnie tak jak piszesz jak teraz odwolam to pozniej ciezko bedzie sie zdecydowac na kolejna date i wkoncu bedzie tak ze bez slubu bede !! Takze decyzja podjeta :)) Ej a moze mi ktos powie czy to normalne ze bardzo boli mnie brzuch w 4 tygodniu