Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość razsmiechrazpłacz

powiem wam czasem tak bardzo by sie chciało z kimś porozmawiać...

Polecane posty

Gość razsmiechrazpłacz

jak cżłowiek z człowiekiem, ale wszędzie taka zawiść i kłamstwo. Coś strasznego :( No cóz... zostają zwierzątka. Jak zwykle :( człowiek z czlowiekiem jak się spotyka to rzadkość, a czasem niemożliwe wręcz. :(

Gość razsmiechrazpłacz
No cóz... wybieram miecz bo taka jest historia. Dziś doszłam do wniosku, że w Azji powinni lepiej śpiewać - jutro zamierzam im to napisać. Coś trzeba robić. Powinni mieć jakieś piosenki folklorystyczne ale takie współczesne. Czemu tego nie mają?

Gość razsmiechrazpłacz
Nic mi się nie chce a powinno mi się chcieć dużo. Ale nic mi się nie chce. Co nie zrobię to wszędzie mnie ograją bo widzę to wyraźnie. Toteż nic nie robię. Mogliby mi jakąś pracę dać choć na rok. Jakąś lepiej płatną. Już ja bym wiedziała co zrobić z kasą. A za 2 lata się wszystko skończy bo ile może trwać takie dno? Oby. Ale czuję w kościach, że sie skończy. Naprawdę.

Gość razsmiechrazpłacz
Boże - powiem wam jak ja nienawidzę tej Bachledy i Farela to się opisać nie da. Już nie wiem które durniejsze. A ten kościół w Polsce już najgorszy. Dziś przeczytałam rzeczy, że się już o nich nie wyrażam. Sama też święta nie jestem, ale oni - gdzie oni rozum mają? Nie wiem - trudno zgadnąć. Wyparował im? A zresztą - komu w Polsce rozum nie wyparował. Na palcach policzyć. No to cóz... :(

Gość razsmiechrazpłacz
Teraz jadą na jednym wózku łeb w łeb - jedyna róznica miedzy nimi - 200 milionów dolarów bo tak to 2 gwiazdy tego samego kalibru - dziecko se ochrzcili w Polsce co wymyślił...Farel. No a jego fanki... po prostu uganiają się za nim :(

Gość razsmiechrazpłacz
ale ilość fanów Bachledy jest taka sama, nie? A to piosenkarka to jakichś fanów powinna mieć. Aktorka i piosenkarka - tym bardziej fani, a tu? :(

Gość razsmiechrazpłacz
Ale powiem wasm USA obgadać na maksa - no dobra 200 milionów, ale reszta? A ich moralność? Już nie istnieje żadna moralność tam. I tyle. Przez Irlandię. Przez katolików. I tyle. W ogóle już wszystko jest do góry nogami, a najgorzej na wszystkim wyjdzie Rosja, która...zawarła sojusz z Afryką? Co za beznsens. Nie powinni gadać z wrogiem, nie? :(

Gość razsmiechrazpłacz
Najbardziej znienawidzony naród świata po Zydach? Polacy. A wszystko przez Niemców. Wszystko przez Niemców ZNOWU. A ci Niemcy... ale straszne, że ten Bóg i tak tych Niemców postawi najwyżej - za te wojny. Coś strasznego. Bo USA to takie dno już obecnie, że szkoda słów w ogóle. Kolonia brytyjska - dosłownie. :( Jak Australia - w ogóle sobie nie radzą :(

Gość razsmiechrazpłacz
Może niech powiedzą od razu głośno, ze sie włączają do korony brytyjskiej i sobie w rogu wymalują flagę brytyjską. Reszta bez sensu :( No ale cóz...szczerość na tym świecie, nie? Najlepiej wygląda ta szczerość w Iraku. Walka z Alkaidą... Agca na wolności pierdzi mi w twarz. Bin Laden? Macha mi ręką, a ja? W więzieniu :( Za długi :(

Gość razsmiechrazpłacz
Za Zydów i za 2 wojny Niemcy będą najwazniejsi na swiecie kiedyś. Jak i teraz. W końcu byli najlepsi. A Hitler? Smaży sie w piekle. I koniec.

Gość razsmiechrazpłacz
Wiecie dlaczego będą najlepsi ? Bo nie zdązyli wymrzeć do końca. Jak starożytne Egipcjany - na przykład.

Gość razsmiechrazpłacz
Polacy nie wiem gdzie będą, ale ich wojny, a wojny Niemców. Dwie światowe wojny - kto to pobije? Takiego ducha walki. Nikt. Nawet Zydzi wymiękają. Jedynie ruski im wtłukli pod Stalingradem - choć najbardziej zima i tyle.

Gość razsmiechrazpłacz
Powiem wam wiele narodów walczyło, ale Niemcy byli najuczciwsi - no co może nie? Zaczęli od Polski, a później postanowili opanować CAŁY ŚWIAT. Jedynie, że im się nie udało. Naprawdę nic do nich nie możecie mieć. MOJE ZDANIE. Reszta to tylko na słabszych, a oni? Na cały świat. Niezłe :(

Gość razsmiechrazpłacz
Mi też wkulały Żydy. Ale nie umarłam to mogę być. Ale Niemcom nie. Polsce tez Żydy wkulały a wy tego nawet nie rozumiecie. Ale cóz... może mogłam być historyczką tylko... jakiej historii bym uczyła? Jakiejś zakazanej tu? Nie wiem. I tak nierealne dziś. Pozdrawiam. Odmelowywuję się.

Gość razsmiechrazpłacz
Ale powiem wam jak przyjdzie ten koniec świata w 2012 to lepiej uważajcie bo to będzie straszne. Potrzeba bezpieczenstwa wasza tak zostanie zaburzona, że się zesmolicie ze strachu, a dokąd tu uciekać? Tak czuję w kościach, że tak będzie. Może jeszcze ktoś się poprawi? W ostatnim momencie? Kto wie? Ale to będzie straszne.

Gość razsmiechrazpłacz
To moje zdanie oczywiście. Coś jak wyjście z Egiptu Zydów. Kto przeżyje? Ten kto się będzie modlił. Kto na to zasłuzy. Taki człowiek już nie umrze. A jednak Bóg umarł - zawsze różnica zostaje. Bo trzeba sie narodzić i umrzeć. Takie życie :(

Gość starababastara
Ale powiem wam, że jak przyjdzie koniec to najgorzej będize w Europie - taki upadek obyczajów, a wszystko od Jezusa. Inaczej dżungla. Obym miała na ewakuację wtedy stąd. Gdzie indziej też lekko nie będzie, ale tu nie zostanie nawet drzewo w lesie - takie zero już tu jest obecnie. Pod każdym wzgledem :(

Gość starababastara
No cóz...każdy ma jakieś poglądy - ja mam takie i już :(

Gość starababastara
No co - jedynie, że jest bogactwo. Poza tym dno. Jak w Azji, ale Azja nie była nawrócona. Poza tym tam jest dużo katastrof naturalnych, a tu? Powodzie jedynie. Pożary. No też, ale w Azji i tak gorzej. Wulkanów nie ma.

Gość starababastara
Wulkanów nie ma w Europie. We Francji kiedyś były, we Włoszech jedynie. Tak to nic tu nie ma. Cześć.