Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komplemenciara

Pytanie do Panów

Polecane posty

Gość komplemenciara

Panowie jakie komplementy slyszycie najczesciej od kobiet? :)

Gość gangbang miszczu
ale masz ogromnego penisa niezly z ciebie jebaka mocniej kotku mocniej :classic_cool:🖐️

Gość skromny podszywacz
ty zawsze odgadniesz czego pragnę ;) nie wierze, ze cie odnalazłam ;) ps. nie zwracajcie na mnie uwagi, tylko się podszywam pod siebie :D

Gość ja najczesciej slysze
KIEDY PRZYNIESIESZ WYPLATE!!!!! nierobie

Gość m fb
chuj ci do tego

Gość komplemeciara
o pan co nigdy nic miłego nie usłyszał się odezwał

Gość Od dziś od dziś
Ja piernicze, że też ludzie nie znają znaczenia słowa "komplement" :o Otóż "komplement" jest czymś miłym a nie np. zapytaniem odnośnie wypłaty :o

wczoraj usłyszałem: "Łaaaaał, masz świetną sylwetkę! Trenujesz coś?" A najczęściej, słyszę coś miłego na temat spojrzenia albo dłoni. Nawet jeśli kitują, to dobrze się z tym czuję :D

Gość ja pomoge i powiem
"ale masz ogromnego penisa niezly z ciebie j**aka mocniej kotku mocniej" nie ma w tym za grosz logiki - skoro masz niby ogromnego to jak ktoś może chcieć żebyś pchał jeszcze mocniej :O

Gość na pomarańczowo tym razem
" Jesteś tak bardzo wyjątkowy, że nie możesz należeć do jednej kobiety. Reszta kobiet zbyt wiele by straciła."

Gość ************/***
upup

Gość fsdfg gfgg
masz piekne oczy :classic_cool:

Gość kdsj jd ks
masz najseksowniejsze usta na swiecie :)))))))

ja najbardziej zapamietalem- 1.jestes nudny 2,jestes frajerem 3.masz morde jak dzik torbe 4.niczym mi nie imponujesz

Gość komplemenciara
zaledwie kilku panów wie co to jest komplement :/

Gość oblesny
musiala byc naje bana

Gość niestety mało jest dobrych
Co to za dupa chcesz aby ją ktoś wybolcował? Odnośnie tematu mężczyźni mało słyszą komplementów :). Po pierwsze kobiety nigdy nie są tak wylewne, po drugie jak komplementują to oznacza że czegoś chcą .Kobieta zamiast komplementować "łasi się" czyli kręci wokół wybranego osobnika udając np że nagle zainteresowało ją coś co on robi mimo że to koszmarnie nudne :D

Gość ***Narzeczona ***
Pytanie powinno byc tez do kobiet... Ja mowie mu ze: - jest przystojny - ma zgrabna pupe - jestem dumna z jego osiagniec w pracy - ciesze sie i doceniam ze mimo zmeczenia zawsze ma dla mnie czas - cenie jego dojrzalosc i gotowosc do rozwiazywania problemow zamiast urzadzania awantur - jest madry i ineligentny itp. .............

Gość Quwertyy
jest madry i ineligentny to mówią kobiety które czegoś oczekują i wcale nie mowa tu o seksie :D

Gość ***Narzeczona ***
Quwertyy Ales ty madra/madry. Kazda osoba ktora jest w dojrzalym zwiazku wie ze nalezy doceniac partnera i nie rzucac wytartymi frazesami a mowic to co w mniemaniu wypowiadajacego jest prawda. Chyba masz pecha bo jakos jak ja komplementuje to niczego nie oczekuje tak samo jak moj partner.

Gość Quwertyy
Kobiety nie prawią komplementów bo to tak jakby facet miał cycki i się malował ;)

Gość ***Narzeczona ***
Quwertyy Bardzo duzo wiesz o zwiazkach .... zapewne od wielu lat jestes szczesliwym malzonkiem/ malzonka ........ No popatrz mezczyzni potrafia gotowac wieszaja firanki w domu itp kurcze chyba kazdy z nich tez ma cycki.

Gość Quwertyy
Wiedzieć i potrafić to nie znaczy robić, to że umiem gotować nie oznacza automatycznie że gotuję

Gość ***Narzeczona ***
To ze kobieta komplementuje swojego mezczyzne nie oznacza ze cos od niego chce albo ze komplementy tylko sa domena panow. Bardzo ograniczone horyzonty myslowe.... Porozmawiaj z kolegami ktorzy sa szczesliwi w zwiazach to sie dowiesz ze dlatego iz wiedza ze sa przez kobiety docenani (komplementowani) zamiast krytykowani ze kobieta daje im do zrozumienia ze ich pozada ze on jest dla niej atrakcyjny itd. ...... Dzieki temu facet wie ze kobieta go kocha i wie za co go kocha a nie jest to tylko szczeniackie zauroczenie oparte tylko na porywach serca.