Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jak to po co

Kupujecie ubrania na allegro?

Polecane posty

Gość jestemBronek
Nie lubię chodzić po sklepach, żona chodzi ale jak coś kupi to zazwyczaj dla siebie, a dzieci to mi każe ubierać. No jak muszę to muszę. Ktoś już tu pisał o tym sklepie i ja potwierdzam.PSOTY się nazywają, mało znani ale ubrania wytrzymają pomysły każdego dzieciaka.

Gość gość
niee, wolę na renee mają super wybór i często organizują promocje :) teraz jest -20% z kodem Lena20 <3

Gość gość
Ja staram się kupowac ubrania w sprawdzonych sklepach, w których odzież jest tania :) I tak wpadłem na sklep PitbullOutlet, gdzie mogę dostać markowe bluzy w bardzo niskich cenach - sprzedają tam kolekcje ubiegłe, dlatego jest tak tanio :) Polecam wszystkim! https://pitbulloutlet.com/shop/bluzy

Hejka tak ostatnio często kupuję na www.allegro.pl ponieważ brakuje mi czasu by wyrwać się na zakupy do sklepów stacjonarnych. Korzystam jednak ze sprawdzonych przeze mnie wcześniej już marek: np. takich jak Zara, HM, Crossjeans, Bigstar. Wiem wtedy, że otrzymuję coś wartego swojej ceny. Ostatnio kupiłam sobie taką bluzkę - luźną kokardę na allegro oraz spodnie jeansowe Anya z crossjeans.

Gość Kosska
Ja ostatnio na jesień zmieniłam garderobę i bardzo sobie chwalę zmianę bo za niewielkie pieniądze udało mi się kupić pare fajnych ciuszków w Nico. A teraz będą mieć jeszcze urodziny wiec pewnie będą dodatkowe zniżki! Ja mam zamiar się tam wybrać na mały shopping!

Gość Pisca
tak, wlasnie ten sklep jest bardzo fajny i mega ma ubrania! sama lubię tam kupować już nie mówiąc ze jeździć do stacjonarnego sklepu....! Nico jest mega!