Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawi mnie to bardzo

Ile macie kosmetyków kolorowych?

Polecane posty

Gość ciekawi mnie to bardzo

Używacie naraz tylko jednego podkładu, różu, pudru, tuszu... czy macie może po kilka napoczynanych? Kupujecie cienie do rzęs w paletach czy pojedyncze? Wasza kolorówka zajmuje małą kosmetyczkę, pudełko po butach czy może aby pomieścić ją całą, trzeba byłoby zapełnić bagażnik samochodowy? :)

Gość niech się zastanowię
pomadek do ust i lakierów do paznokci mam kilka - ale przeważnie podobne odcienie. Cieni do powiek - kilka pojedynczych (wszystkie beże :-) ) i 3 paletki - a gazet w dodatku :-) mało ich używam. Tusz, puder, podkład, korektor - jeden do wyczerpania.

Gość kaska z piekla rodem
ja ma bardzo duzo ,nie wiem po co to kupuje 4 tusze ponapoczynane ,3 pudry ,2 sypkie i nie do zliczenia cieni pomadek lakierow

mam 2 rozpoczete podkłady....plus jeden krem tonujący.... tusz...cieni mam mało bo tylko dwa opakowania potrojnych cieni...jeden roz ....kredka do oczu błyszczyk..szminka...korektor....baza...yyy na dniach kupie napewno jakis puder:P

Gość ja pobije wszystkich
bo u mnie liczba kosmetykow nie tylko kolorowych idzie w dziesiatki, samych blyszczykow i szminek mam ponad 20, cieni tez cos kolo tego, pudrow z 10 itd

Gość kaska z piekla rodem
panie dziekanie prosimy na pastwisko isc krowy szukac z takim przyrzadem

Gość mam wystarczająco
by mieć w czym wybierać i nie biegać do sklepu gdy się opale by kupić ciemniejszy podkład, czy wręcz odwrotnie gdy przyjdzie zima. cieni mam sporo bo nielubie monotonii, i kupuje tyle maskar ile trzeba, szukając tej jednej,jedynej idealnej

2 wieksze palety (po kilkanascie cieni) kilka cieni mineralnych kilak tuszy z 5 blyszczykow,pomadek kilak rozow (nie wiem po co mi, rzadko kiedy uzywam ) 4 podklady mineralne, 1 duzy ,3 male +kilka odsypek kuleczki i puder rozswietlajace odsypki mineralnych pudrow 2 pudry w kamieniu z 6,7 lakierow do paznokci

Gość prąt HAHAHHAHAHA
kiedys mialam kilkadziesiat lakierow roznych kolorow, ale w pizdu wyjebalam i teraz to ze trzy mam. cienie tez z gazet ;) i kilka pojedynczych, raczej nie inwestuje w paletki. pudry mam dwa, ale jeden troche za ciemny (moze ktoras by chciala odkupic? prawie nowy, mineralny ;) ) fluidy w sumie trzy, dlatego ze mam jeden u siebie, drugi woze jak gdzies jade a trzeci u rodziny gdzie bywam czesto, i ostatnio niepotrzebnie go przywiozlam do domu.

Gość prąt HAHAHHAHAHA
i mam jeszcze jedna duza palete cieni. w sumie mam pojedynczych dwa czy trzy, jedne potrojne niebieskie odcienie, jeden z gazety kilka odcieni, czy dwa moze, i jedna duza paleta. a i tak uzywam prawie tylko kajalu ;)

Gość dffss
3 blyszczyki 2-3 tusze 2 pudry 1 roz ok 10 lakierow ok 15 roznokolorowych cieni 4 eyelinery wroznych kolorac 2 podklady i nie wiem co jeszcze :)

Gość prąt HAHAHHAHAHA
wlasnie, mam jeszcze jeden tusz (najlepszy na swiecie :) dlatego tylko jeden potrzebny) i dwa blyszczyki, z czego jeden to chyba wywale bo mi sie wcale nie podoba :O

Gość ffddffd
a jaki masz? ja ostatnio uzywqalam mary kay i byl niezly powiem szczerze. zna ktos w ogole ta marke moze cos powiedziec?

Gość prąt HAHAHHAHAHA
tusz mam ultra volume luminelle yves rocher :) jest prześwietny :)

tusz do rzes,podklad,puder w kamieniu,roz,czasami szminka lub blyszczyk i cien do powiek.Kosmetykow wogole mam duzo ale polowy nie uzywam.Dwie kosmetyczki w szafie,jendo pudelko wielkosci pudla po butach,jedna kosmetyczka w lazience i trzy polki w lazience(balsamy,kremy,odzywki) i wsiiio:D

Gość prąt HAHAHHAHAHA
coco de bata, ale jak mamy liczyc nie tylko kolorowe, to ja mam jeszcze mnostwo innych :P do wlosow mam sporo

"a ja mam tusz pupa Super" Ale chyba nie do pupy? NA moją pupę to by mi się coś przydało....

Gość prąt HAHAHHAHAHA
pupa robi bardzo fajne kosmetyki :)

Tam nie mam co tuszowac:P Innych kosmetykow-zele,mleczka,balsamy,perfumy mam mnostwo:P Omijam drogerie,zeby juz nic nie dokupowac:)

Gość prąt HAHAHHAHAHA
Brzydula, to jak nastepnym razem tam bedziesz, to zloze u Ciebie wieksze zamowienie, co? :classic_cool: