Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eurydykae

Krew z nosa w ciąży

Polecane posty

Gość eurydykae

Nie wiem, czy mam się martwić, ale cały czas mam wrażenie zatkanego nosa, a jak smarkam, to często na chusteczce pojawia się krew. Miałyście coś takiego?

Gość mamamajki
mialam tak bardzo czesto. lekarz dawal mi jakies witaminy, ale krew i tak laciala.

Gość eurydykae
Nie, zupełnie nic. Ja jestem w 31 tc

dziewczyny to zupelnie normalne ze podczac ciazy a zwlaszcza w I trymestrze leci krew z nosa. Nie macie sie czym martwic, poczytajcie o tym w necie. Kupcie owoce, kiwi maja duzo witaminy C, zurawina i jedzcie to powinno troche pomoc.

mi też krew leciała i z nosa i z dziaseł całą caluteńką ciążę. lekarka kazała brać rutinoscorbin, ale to i tak średnio pomagało. po ciąży ten problem zniknął.

Gość mamamamammama
krew z nosa i zatkany nos to sprawka hormonów, mi leco krew z nosa od 17 tyg., a zatkany nos mam już z miesiąc:O(24tydz.) na zatkany nos spokojnie można brać xylometazolin

Nie przejmuj sie to normalne. Ja jestem w 26 tc i tez to mam. Lekarz powiedzial,ze to normalne,mozena miec tez krwawienie z dziasel. Druga przyczyna moze byc za suche powietrze w pokoju (powinnas na noc klasc mokre reczniki na kaloryfer? :) w moim przypadku to sie sprawdzilo

Gość Jania kania i inni
w ciazy krwawienie z nosa lub z dziasel jest naturalne, poniewaz sluzowki sa lepiej ukrwione i duzo delikatniejsze :)

Gość eurydykae
dzięki za odpowiedzi W sumie gdzieś już o tym czytałam, ale nie pytałam lekarza, a wolałam się upewnić u większej ilości osób ;)