Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi2608

czy wychodzicie z 2 letnimi dziećmi teraz jak jest tak zimno na dwór?

Polecane posty

wiseinka mój śpi, ale on jeszcze mały jest :P dopiero 13,5 miesiaca ma, więc do 2 latek to mu spooooooro brakuje :P

Gość wisienka sylikonowa
moja to tak ranek pobudka o 9.00 popoludnie 14-16 sen wieczor, pózny wieczór 22-23 sen ale czy to tak dobrze?????????

Gość chodzimy na sanki
na 20 minut- pół godziny. Zjadą sobie z 5 razy i do domku.

moja Mała już prawie nie śpi w dzień,sporadycznie jej sie zdarzy ale jak własnie uśnie wdzień to wtedy usypia o 12 w nocy!!! a tak normalnie to nie śpi w dzień, wtedy usypia o 20-21 !

Gość wisienka sylikonowa
czy lepiej jak nie spi w dzien, jak np.myszki83?

nie wyobrazam sobie by moje dziecko biegało do 22-23 a gdzie seks , pogaduchy z meżem

Gość wisienka sylikonowa
i mam tak nie za bardzo bo musze pozno klaść sie spac, ale za to w dzien mam chwile na jakąś ''prace''.

Gość fvffvvfrfrfrfr
moj syn ma 21 mcy, jak jest mrozik tak do - 10 mozna wyjsc na dwor ale niezbyt dlugo tak do 1 h, najlepiej przez poludnie, jak jest sloneczko, a nie ma wiatru a tak z reguly to chodzimy tak do -5 bo mi zimno, na ok 1 h, ale zeby nie spocil sie za bardzo, to na sanki albbo wozek, no a potem jakas ciepla zupka itp, najgorszy jest wiatr, wiec jak jest silny to odczucie zimna jest o wiele wieksze, tak np jak jest - 2 a silny wiatr to lepiej nie wychodzic, wiec jak jest zimno bardzo to gdzies jedziemy np do dziadkow, zeby sie troszke przewietrzyl, jak byl malutki rok temu to wychodzilam codzien na spacer, mial gleboki wozek , czesciowo zrobiony na spacerowke i bylo cieplo, teraz jak juz gania to nie mozna przesadzac ale dotleniac sie trzeba !!!!

myszka83 ............. u nas tak było jak mała spała w dzien ze nie było czasu na męza hihihih! ale teraz to mamy sporo czasu naprawdę!!!!

Gość dwulatek 19kg
??? jezu, toz to klocek nie dziecko. 96cm.

Gość wisienka sylikonowa
no! pozostaje godzina 00.00 :)

Gość a ja powiem
właśnie wróciłam ze spaceru. u mnie słonko świeci, ale trochę wieje, dlatego byłyśmy ok 30 min. mimi, Twoja córka ma 2 lata? to chyba pulchniutka musi być z tymi 19-stoma kg? wiem, że wysoka, ale mimo wszystko.

Gość wisienka sylikonowa
a kto napisal 96cm i 19 kg?

Gość kama mamamam
a moja spi od 15 do 17 a zasypia po 23...no ale musi miec drzemke popoludniu bo jak nie to to po 2 g sie obudzi i jazda do 1, no a seks??? hehe a co to takiego buuuuuu

lekrza powiedział ze ma wzrost i wagę jak 3 letnie dziecko ale jest proporcjomalna bardzo ani za gruba ani za chuda w sam raz!!!! w rodzinie u męza wszyscy są bardzo wysocy to pewnie dlatego!!!!

Gość chodzimy na sanki
moja 3 latka ma 97 cm i 14 kg. Niziutka jest bardzo.

Gość dwulatek 19kg
autorka tak napisala, ze jej corka Kasia wazy 19kg i ma 96wzrostu. gigantka jakas.

Gość dwulatek 19kg
niesamowite, tez mam dwulatka, 90cm, 13 kg, chodzi do żlobka i nie widzialam w jego grupie tak duzych dzieci a jest w starszakach.

dwulatek 19kg ..........nie jest gigantyczna ale pprostu wysoka!!! jest wyższa nawet od 3 letnich dzieci które znamy!!!! ale ja wolała bym zeby była potem normlanego wzrostu a nie wysoka jak mąż !!!!

Gość dwulatek 19kg
mam na mysli tak duzych jak dziecko autorki, no ale to widocznie taka uroda, nie ma sie czym przejmowac.

Gość dwulatek 19kg
jakie beda nasze dzieci to dla nas zagadka, podejrzewam, ze moj do najwiekszych nie bedzie nalezal, bo mąż jest sredniego wzrostu i teraz w grupie tez synek raczej jest z tych mniejszych, coprawda jest najmlodszy w grupie,

moja mała tez lubi sobie pojeść z tym ze nie jest gruba, nigdy nie miałam nią problemu na szczęście!!!!ale ona od urodzenia miała powyżej 97 centyla!! kurcze trochę mnie przerazliście tym ze piszecie ze jest gigantyczna!!!!nie wiem mam sie martwić????

Gość a ja powiem
chodzimy na sanki - moja córka też ma 3 lata i ma 94cm wzrostu i waży podobnie jak Twoje dziecko ok 14kg. nie uważam, że jest niziutka. ważnie, żeby w siatce centylowej wzrost szedł w parze z wagą, wtedy rozwój fizyczny jest harmonijny.

Gość a ja powiem
tak, jakie będą dzieci, to zagadka. ja jestem niska, mąż średniego wzrostu, a starsza córka 7 lat 12cm i prawie 30kg. wiem, że nie gigant, ale jak na nas to wydaje mi się duża. stopę ma już prawie taką jak ja, wczoraj mierzyłyśmy. stary stwierdził, ze niedługo będziemy się butami wymieniać (tzn. zakładać na zmianę - taniej wyjdzie;))

mój nosi ubranka na 104 bo na 98 sa male ( mierzeni idzie z trudem bo sie kreci) wiec ma tak 100 jest wysoki je bardzo duzo ale wyglada jak gęś wyscigowa tyle co on sie na gimnastykuje w ciagu dnia to wszytko spali :D

hej maoja Mała nosi ubranaka na 110!!!a co tam jeszcze u Waszych dzieciaków?sikają w nocnik bo mała nie sika !!!!!

Gość siasia86
Moja siostrzyczka ma 2 latka,jak pytam czy idziemy na sanki to mówi-siasia bubu,więc nie zamierzam jej wyciągać skoro sama tak twierdzi

Gość siasia86
No własnie moja siostrzyczka jak miała roczek to siusiu na nocnik i kupkę a teraz to woła ale jak juz w pampę narobi