Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

czy na sesje ubiera sie te pieprzone stroje galowe?

Polecane posty

Gość jak to jak to jak to
miałam o to samo zapytać 😭

Gość
no to juz nie płacz , pytanie padło :classic_cool: :)

przerwa🖐️ wiekszosc ubiera tylko w pierwszym semestrze:D ale zawsze to lepiej ubrac się elegancko... ja mialam prof. który bez stroju galowego nie wpuszczał na egzamin bo twierdzil,ze brak odpowiedniego ubrania to brak szacunku do niego i jego przedmiotu ;)

Gość tomekk343
stroje adama i ewy ?

Gość
gdybym miałą co pokazac to mogłabym i ubrac stórj ekhibicjonisty, ale tak musze liczyc tylko na swoje wiedze :O:O :classic_cool: )) Czarna -- aha :classic_cool: czyli mnie na razie obowiązuje 😭:O ok dzienks 🌼

przerwa to juz zalezy tylko od Ciebie...jak do tego podejdziesz, ja tylko na ustne teraz ubieram się elegancko, a na pisemne troche zwyczajniej :D

Gość jak to jak to jak to
no to leżę, mam tylko spodnie galowe, żadnej względnej bluzki, przyjdę na golasa :classic_cool:

Gość na golasa jest oky
No na golasa będzie okey jeśli trafi Ci się rasowy facet-zdasz bez pytania :)

Gość na golasa jest oky
Ja też na ustne ubieram się na "galowo" a na pisemne normalnie,tylko tak trochę grzeczniej :)

Gość
ok przyjdz toples zwiekszysz szanse innym na sciaganie ja zrobie galowy make up :classic_cool:

Gość
czoło na biało reszte czarnym markerem ejjj to Wy macie ustne ? :O kurfa :O ze steresu bym na nie nie doszła :O:O i to wyglada jka matura ? wchodzi sie pojedyńczo ?

zawsze na egzamin pisemny zakladam komplet marynarke+kanty bluzka to roznie czasami nawet biala koszula na ustny zawsze komplet+ biala koszula na zaliczenia tak jak na codzien na egzamin maturalny tez byliscie normlanie ubrani..?

Gość tomekk343
na ustne to nie propunuje . SAme stare nauczycielki z wypranym mozgiem

na ustnym to juz zalezy od prowadzacego, czasmai pojedynczo, czasami w kilak osob, czasami ustny to taki pisemny (przynajmniej u mnie gdzie teorii nie za wiele a multum zadan)

przerwa u mnie w wiekszosci są ustne niestety :o a jak wyglada taki egzamin,to zalezy od prowadzacego... moj ostatni ustny wygladal tak,ze wchodzilismy po 3 osoby i pytanie zadane jednej osobie w przypadku gdy nie umiala przechodzilo na kolejną...