Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Grzaworok

dobre biuro rachunkowe w Warszawie

Polecane posty

Go艣膰 Tshaka
Serdecznie polecam biuro rachunkowe Gra偶yna, kt贸re prowadzi Pani Beata Baliszewska. Ksi臋gowo艣膰 prowadzona bardzo sprawnie, bez najmniejszych potkni臋膰 czy problem贸w. Finanse mo偶na spokojnie powierzy膰 w jej r臋ce i spa膰 spokojnie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Reppen
Tyle osob nie moze sie mylic. Ja rowniez naleze do grona zadowolonych klientow biura grazyna pani Beaty i musze przyznac, ze podjecie wspolpracy bylo strzalem w dziesiatke. Serdecznie polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z Warszawy niestety nie znam, ale w D膮browie G贸rniczej siedzib臋 ma http://www.biurorachunkowe-saldo.pl/ i oni sa rzeczywiscie swietni. Porozmawiaj z nimi, mo偶e uda Wam sie wspo艂pracowa膰 zdalnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam Firma Qvestum jest prowadzona przez m艂ody i dynamiczny zesp贸艂 z do艣wiadczeniem, kt贸ry poprowadzi ksi臋gowo艣膰 dla ka偶dego rodzaju dzia艂alno艣ci. Sama korzystam z ich us艂ug od jakiego艣 okresu, wszystko na czas jak potrzeba. Polecam Serdecznie Qvestum Sp. z.o.o. tel: 22 618-20-98

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepsze biuro rachunkowe znajdziemy na Powsi艅skiej BKliczydlo. Super obs艂uga na wysokim poziomie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda90e
Tylko Tax360 na Lindleya. Zaliczy艂am w Wwie par臋 biur z r贸偶nymi rezultatami, ale tylko w tym ogarniaj膮 tak na serio optymalizacj臋 podatkow膮 i kosztow膮, i faktycznie potrafi膮 doradzi膰.

Udost臋pnij ten post

polecam macaccounting.pl dzialam z nimi juz od 2 lat - bez zastrzezen. wybierasz sobie pakiet i dookreslacie zakres dzialania. Poza tym sa bardzo elastyczni, nigdy nie mialem klopotow z roliczeniem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozliczaniem wszystkich p艂ac i prowadzeniem ksi膮g zajmuj膮 si臋 dla mnie w biurze rachunkowym http://akro.waw.pl/oferta/ w Warszawie. Dosta艂em do nich kontakt z polecenia innego znajomego, kt贸ry za艂o偶y艂 dzia艂alno艣膰 gospodarcz膮 i bardzo chwali艂, 偶e dzia艂aj膮 bardzo sprawnie, co mog臋 od jakego艣 czasu potwierdzi膰 i ja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 viki89
Nie znam biura Pani Beaty, ale jak widz臋 na tym forum mocno si臋 napracowa艂a wypisuj膮c te wszystkie komentarze. Ja ze swojej strony szczerze mog臋 poleci膰 biuro Help na Ochocie. Z Pani膮 Ani膮 bardzo dobrze si臋 wsp贸艂pracuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja znam jedno biuro rachunkowe w Warszawie na Pow艣inskiej 106. Bardzo mi艂a i sprawna obs艂uga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak dobre biuro, to tylko www.frux.org.pl mi przychodzi na my艣l :) jak prowadzi艂am dzia艂alno艣膰, to w艂a艣nie oni w tym temacie bardzo mi pomagali. Mam przyjemne wspomnienia ze wsp贸艂pracy, st膮d te偶 serdecznie polecam innym.

Udost臋pnij ten post

Je艣li potrzebujesz dobrego biura rachunkowego w warszawie to polecam na woli. Nie zedr膮 z Ciebie wszystkich pieniedzy, a do tego wywi膮偶膮 si臋 z umowy szybko. Nawet jak pani ksi臋gowa by艂a na urlopie to bez problemu by艂 z ni膮 kontakt. Ich strona: http://www.agencjarr.waw.pl/ albo dzwo艅 602 373 060

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ju偶 od kilku dobrych lat jestem klientem biura Gama z Warszawy. S膮 niezast膮pieni w trudnych sytuacjach. Dok艂adnie wtedy wida膰 ich du偶e do艣wiadczenie i profesjonalizm. Do tego maj膮 bardzo wysoki poziom obs艂ugi klienta. Mieszkam bardzo blisko ich siedzimy i wiem, 偶e zawsze mog臋 wpa艣膰 w razie jaki艣 pyta艅 czy problem贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Piasecznie ko艂o w-wy b臋d膮 prowadzi膰 biuro dwie do艣wiadczone ksi臋gowe. Z jedn膮 z nich wsp贸艂pracuj臋 ju偶 troch臋 czasu i polecam. Zna si臋 na sprawie i nie tylko poradzi w kwestii podatkowej . Biuro Ratio ratio@biurorachunkowe-wk.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O, w艂a艣nie du偶o dobrego s艂ysza艂em o tej Gamie. Moi znajomi s膮 klientami i polecali. Podobno maj膮 fajne podej艣cie do klienta i s膮 bardzo profesjonalni. W艂a艣nie te偶 zastanawiam si臋 czy sie do nich nie przenie艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jednym z rozwi膮za艅 jest kontakt z firm膮 http://www.bkliczydlo.com.pl/ to bardzo dobre, pilnuj膮ce termin贸w biuro ksi臋gowe. Mam 3 pracownik贸w, to bardzo du偶o r贸偶nego rodzaju papierologii, wi臋c dobra ksi臋gowa jest niezb臋dna. Polecam ich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ile ja sie ju偶 dobrego o tej Gamie nas艂ucha艂em to ja nie wiem. :D Moi znajomi te偶 s膮 klientami i polecaj膮 bardzo ich us艂ugi. Ja w艂a艣nie teraz jestem na etapie zamieniania ksi臋gowej w艂a艣nie na biuro i sk艂aniam si臋 coraz bardziej ku ich us艂ugom. Potrzebuj臋 kogo艣 kto poogarnia te wszystkie b艂臋dy, kt贸re ona narobi艂a i my艣l臋, 偶e oni powinni sobie z tym bardzo dobrze poradzi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zdecydowanie polecamy: AP Tax Doradcy Ksi臋gowi , znajdziesz ich tutaj : http://aptax24.pl/ rzetelnie i terminowo, ceny bardzo przyst臋pne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdecydowanie godni polecenia s膮 http://www.adamus.net.pl/ . Moja firma korzysta z ich us艂ug ju偶 od bardzo dawna - nie wiem kto by w por臋 i tak szybko ogarn膮艂 wszelkie sprawy zwi膮zane z rachunkowo艣ci膮 gdyby nie oni!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Biuro rachunkowe www.erachuba.pl mog臋 poleci膰 wszystkim, kt贸rzy chc膮 powierzy膰 swoje rozliczenia zaufanej firmie. W sprawach ksi臋gowych nie znalaz艂em jak dot膮d lepszej oferty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam rewelacyjne www.frux.org.pl. Bardzo mile mnie zaskoczyli rzetelno艣ci膮 i dobrym kontaktem, polecam z ca艂ego serca. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AmeliaMak
Od lat wsp贸艂pracuj臋 z biurem Gama. Pani Maria to 艣wietna kobieta, doradza mi w kwestiach podatkowych i ksi臋gowych (a raczej co mojej firmie bardziej si臋 op艂aca), a czasem znajduje do艣膰 innowacyjne rozwi膮zania, o kt贸rych wcze艣niej nie s艂ysza艂am. Razem z nimi uda艂o si臋 przej艣膰 przez do艣膰 nieprzyjemn膮 kontrol臋 z urz臋du skarbowego, zleconego przez do艣膰 nielubian膮 w bran偶y konkurencj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto艣 tam wy偶ej poleca艂 http://akro.waw.pl - moim zdaniem jedne z lepszych biur rachunkowych w stolicy. Naprawd臋 rzeczowi, profesjonalni i pomocni - warto rozpocz膮膰 z nimi wsp贸艂prac臋! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li chodzi o rozliczanie Fundacji czy te偶 prowadzenia dobrej ksi臋gowo艣ci razem z kadrami i p艂acami to polecam sprawdzon膮 firm臋 Sygnum w Warszawie http://sygnum.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja korzystam z us艂ug firmy Qvestum. Prowadz膮 mi nie tylko ksi臋gowo艣膰, ale tak偶e kompleksow膮 obs艂ug臋 prawn膮. Zdecydowanie ich polecam! www.qvestum.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mog臋 poleci膰 tylko jedno biuro, bo tylko z jednym wsp贸艂pracuj臋 :) To M&M Ksi臋gi Rachunkowe kt贸re mie艣ci si臋 na Warszawskich W艂ochach, tu偶 przy Ok臋ciu. Zajmuj膮 si臋 ksi臋gowo艣ci膮, kadrami ale te偶 doradztwem finansowym, podatkowym, kredytowym. Daj膮 darmowe konsultacje. Rzetelni, elastyczni i maj膮 bardzo mi艂膮 obs艂ug臋. Jeszcze ani razu si臋 nie zawiod艂em tak偶e i Wam polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mariusz1975
Ja korzystam z pomocy Pana Ma膰ka Grabowskiego z biura Gama. Solidne biuro rachunkowe. Ludzie tam znaj膮 si臋 na przepisach, mam pewno艣膰, 偶e moja ksi臋gowo艣膰 jest prowadzona rzetelnie. Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wsp贸艂pracuj臋 ju偶 prawie 5 lat z biurem Renoma z Radomia i nie narzekam. Terminowi, uczciwi, nigdy nie by艂o jeszcze problem贸w z kontaktem. Biuro jest na B贸偶nicznej nr lokalu 117

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do dziesi臋ciu operacji ksi臋gowych zap艂acisz nieca艂膮 st贸wk臋 w atroks.pl. W sumie bardzo podobnie do ksi臋gowo艣ci internetowych, hybrydowych, a tutaj masz kontakt stacjonarny dodatkowo z ksi臋gowym i mo偶na naprawd臋 d艂u偶ej pogada膰 o optymalizacji podatkowej. Niedawno nawet pomogli mi z kwestiami kredytowania nowego przedsi臋wzi臋cia, wi臋c do艣膰 bogate kwalifikacje. Rzetelnie dzia艂aj膮.

Udost臋pnij ten post