Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babooshka

Kompleks Heleny Trojańskiej

Polecane posty

Gość Babooshka
Podszywacz grasuje :/ Wy zupełnie nie rozumiecie, że dla kogoś to nie jest wcale takie śmieszne...

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
myślę że masz prowokujący wygląd stąd powodzenie u beznadziejnych typów, zmien wyglad skoro Ci takie zaczepki przeszkadzaja

Gość Babooshka
Nie ubieram sie prowokujaco.Owszem nosze mini czasami i wysokie obcasy ale nie mini za tylek tylko 5 cm przed kolano.Makijaz delikatny, lubie zaznaczac usta. mam duzy biust natomiast i lubie go eksponowac...Wielu facetow wprost proponowalo mi spuszczenie sie na moje cycki:(

Gość Babooshka
Nieznana i nielubiana : nie mam wysokiej samooceny. Jest to dla mnie źródłem problemów, przez które coraz bardziej się blokuję...Myślisz, że naprawdę mam ochotę się chwalić tym, że zaczepiają mnie robotnicy?

Gość nie jestem ladna
Na bezposrednie zaczepki odpowiadaj rownie bezposrenio. Ja kiedys jechalam pociagiem w przdiale bylo kilku chlopakow. Patrzylam czy jest miejsce i jeden powiedzial, ze moge usiasc u niego na kolanach. Jak bys sie zachowala?

Gość Babooshka
Ok poddalam sie ocenie kiedys na stronie bajer.pl Znacie te strone? dam wam zdjecie do swego profilu i sami ocencie:( http://www.bajer.pl/?id=116606

Gość Babooshka
Wyszłabym i uciekła...Tyle, że czasem nie mam takiej możliwości, może powinnam być bardziej stanowcza i wredna?

Gość
ja bym usiadła :D (żartuję) no więc zrezygnuj autorko z tych dekoltów i zachowaj je na randki :)

Gość nie jestem ladna
Ja sie usmiechnelam najgrzeczniej jak umialam i zupelnie spokojnie odpowiedzialam "Nie, dziekuje" dokladnie tak jak bym odpowiadala cioci na pytanie czy chce jeszcze dolewke zupy. Zgadnij co bylo dalej?

Gość Babooshka
Wy jesteście jacyś dziwni. Nie rozumiecie, że można bez dekoltu, bez ostrego makijażu itp. też być narażonym na zaczepki ?

Gość
no i tutaj mamy paradoks :) z jednej strony utyskujesz, że ktoś Cię zaczepia, z dugiej - dajesz fotkę do oceny na portalu pt. bajer - najpiękniejsze polskie dziewczyny ;) nie obrażają Cię te komentarze? nie uwłaczają Twojej godności? p.s. bardzo ładna jesteś :p

Gość Babooshka
torszke uwlaczaja

Gość Babooshka
Odczepili się ? W pociągach takie przypadki to klasyka.

Gość
nie jestem ładna zaproponowałaś temu chłopakowi, aby on usiadł na Twoich kolanach, na co ten ochoczo przystał i tak dojechaliście do stacji Warszawa Główna? :classic_cool:

Gość Babooshka
Jesteś tak głupia, że nie zauważyłaś, że ktoś się tu bawi moim kosztem?

Gość Babooshka
dlaczego sie pode mnie podszywasz?

Gość Babooshka
To chyba na odwót ;) Prawdziwa Babooshka to ja :)

Gość nie jestem ladna
nieznana - no co Ty ? Ty wiesz ile taki chlopak moze wazyc??? Nogi by mi zdretwialy i odpadly. Tez masz pomysl...

Gość Babooshka
nie to ja:)

Gość Babooshka
Bez komentarza...Prawdziwa Babooshka to ta z mailem alienor_rose @gazeta.pl

Gość Babooshka
To co w końcu waćpanna zrobiła ?

Gość
no widzisz, nie dosyć, że brzydka jestem - to do tego głupia :D no trudno, jedni mają - inni nie

Gość Babooshka
Może i tak, ale uroda bardzo przeszkadza w życiu.Może są pewne plusy, lecz nie potrafię tego dostrzec. Koledzy z roku nie są tacy porąbani, by wołać za mną "fajna d...", ale często sie do mnie uśmiechają, spoglądają. Lubię ich, tyle, że ja tęsknię za tym, żeby być tylko kumpelą, bo chłopcy są dla mnie tylko kolegami.

Gość nie jestem ladna
e tam nieznana, podejdz do tego z humorem. tak jest weselej.

Gość Babooshka
Tak, podejdz do tego z humorem :) Byłoby miło, gdybyś jeszcze była tylko bardziej spostrzegawcza...

Gość Babooshka
Nie napisała koleżanka powyżej, co w końcu zrobiła w tym pociągu.

Gość wybacz ale znam kilka naprawdę
zajebiście pięknych kobiet - o urodzie która robi wrażenie (także na mnie jako kobiecie z tych "normalnie" obdarzonych w tej kwestii) i jakoś żadna z nich nie jest w taki sposób adorowana czy zaczepiana przez mężczyzn, w skali masowej - reakcje są normalne, jak na każdą babkę więc chyba jesteś przewrażliwiona albo cierpisz na megalomanię połączoną z mitomanią

Gość nie jestem ladna
napisalam co zrobilam 17:30 [zgłoś do usunięcia] nie jestem ladna Ja sie usmiechnelam najgrzeczniej jak umialam i zupelnie spokojnie odpowiedzialam "Nie, dziekuje" dokladnie tak jak bym odpowiadala cioci na pytanie czy chce jeszcze dolewke zupy. Zgadnij co bylo dalej?

Gość wybacz ale znam kilka naprawdę
aha dotarłam do zdjęcia no cóż - normalna laska nie widzę nic oszałamiającego ładna, ok, ale żeby się porównywać do mitologicznej heleny do trzeba mieć nasrane w główce