Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babooshka

Kompleks Heleny Trojańskiej

Polecane posty

Gość Babooshka
Wobec tego bardzo prosiłabym, żebyście pokazali mi zdjęcie, na podstawie oceniacie mój wygląd.

Gość hehehe śmieszne
No to chcesz zrobić , oszpecić się ? ładne osoby zwracaja uwage , to normalne... A to, że będziesz mało atrakcyjna nie sprawi że będziesz robila wrażenie inteligentnej, oczytanej, elokwentnej, bo te cechy można zobaczyc przy bliższym poznaniu raczej dopiero....

Gość Babooshka
Przykro mi, nie oglądam seriali ;)

Gość hehehe śmieszne
o matko, ale ją oszpecili :D

Gość Babooshka
Nieraz chciałam się oszpecić. Wiem, że pierwsze patrzy się na wygląd, ale przez to często ludzie zapominają też o mnie, jako o osobie. Takie przynajmniej odnoszę wrażenie.

Dlatego dałam linka ;).A tak poważnie,to uroda pomaga w życiu,otwiera wiele drzwi,sporo ułatwia.Śmiertelna choroba może być nieszczęściem,strata bliskiej osoby może być nieszczęściem,a to co piszesz jest po prostu żenujące. Rozumiem z drugiej strony,że problemów nie należy wartościować,więc skoro uroda bardzo Ci ciąży,to zrób co mówiłam.Kilka sztuczek i problem z głowy :].

Gość Babooshka
No, bez przesady, są gorsze problemy. Tylko jako młoda, wrażliwa kobieta źle się czuję, jak idę gdzieś z koleżankami, a tu słyszę za sobą jakieś gwizdanie itp Mnie się wydaje, że jest kwestią tego, że jestem zbyt cicha i wpadam w panikę, zamiast zareagować.

Gość nie jestem ladna
Masz kamere? Popros kogos zeby Cie nagral. Moze jest cos o czym nie wiesz, ze wywoluje takie reakcje. Bo sama uroda na pewno to nie jest.

Gość Babooshka
Chciałabym mieć kiedyś faceta, właśnie poznałam kogoś fajnego, ale w takiej sytuacji...

Gość Babooshka
No, pomyślę nad tym...Być może masz rację.

Gość okolokowa okolokowa
rozumiem autorke,bo mam podobnie...nie ma dnia zeby ktos mnienie zaczepial,nie usmiechal sie i zagadywal...nie mam juz 18 lat,jestem starsza,ale podobam sie mezczyznom...wkurza mnie to,ze im chodzi widocznie tylko o sex,a ja potrzebuje prawdziwego faceta,przyjaciela...nie ubieram sie wyzywajaco,nie chodze na imprezy,nie prowokuje,prawie wogole sie nie maluje,ale mam fajna figure o oczy,tak mowi kazdy...faceci widza tylko moja urode,ale nie chca poznac blizej,naprawde rozumiem autorke,bo nie ma dnia,zeby ktos mnie nie zaczepial:(

Gość okolokowa okolokowa
a u mnie problemem jest to ze wogolewyzywajaco sie nie ubieram,normalnie,bez glebokich dekoltow i mini...ale ponoc gdy ide to przyciagam wzrok ...tak mowia...

Gość Babooshka
Szkoda tylko, że nikt nie wie, jak to wygląda naprawdę. Piszę to jako anonimowy użytkownik, nie chciałam z tego zrobić wielkiego problemu, choć jest to na pewno niezręczne.Na tym forum zrobiliście ze mnie głupiutką boginkę, daliście mi cudzą tożsamość, a ja nie to tu napisałam, żeby zrobić z tego mega problem, a po prostu pogadać...

Gość okolokowa okolokowa
ja rozumiem Cie doskonale,czasem uroda przeszkadza w zyciu,mialam rozne propozycje "dzieki temu" z ktorych nie skorzystalam,nie zaluje,ale byc moze mialabym lepsza prace czy "uklady"..

Gość Babooshka
Okolokowa okolokowa...chociaż jedna normalna osoba na tym forum. Też mnie to boli, że mężczyźni nie chcą poznawać mnie bliżej.

autorko, ja mysle ze ty po prostu jestes bardzo glupia. i pusta. niewiem czy to twoje zdjecie czy nie, ale próżna jestes ze hej. uzalasz sie nad swoja idealna uroda, co jest wg mnie absurdem i wystawiasz swoje foty na TAKIM portalu. wiec co, wolalabys byc brzydka? zaden problem. ubieraj sie skromnie, zakrywając wszystko,nie maluj twarzy, nie rob fryzury. odwazysz sie na to? nie sądze. wiec powiem ci jeszcze raz glupia dziewko, tępa zes jest do kwadratu i pewnie oprocz tej urody (wypracowanej moim zdaniem, makijazem i strojem) nie masz do zaoferowania nic. wiec serdeczne SPIERDALAJ odemnie;d

Gość
o nieprawda, ja też jestem normalna :classic_cool:

Gość Babooshka
W pracy tak bywa, niestety. Na szczęście ja sama nie miałam na studiach żadnych propozycji, wykładowcy są okey, traktują mnie fair...

Gość taka jedna przeciętna
Hmm, wybacz, ale jesteś chyba niepoważna! Ciesz się swoją urodą, mimo że ona przemija, a zostaje w człowieku dusza - prawdziwe piękno. Pomyśl o tych wszystkich brzydkich dziewczynach, którym trudno nawet się odezwac w towarzystwie, bo tak wstydzą się swojego wyglądu. Nie mówiąc o relacjach damsko-męskich...

Gość Babooshka
Ale może ja właśnie nie lubię być w centrum uwagi? Ostatni make-up robiłam rok temu, na imprezę, bo zwykle nie stać mnie nawet na kosmetyki.

Gość Babooshka
Człowieku, napisałeś, że jestem pusta i głupia...Przykro mi.

Gość heheheehe śmieszne
Moim zdaniem za bardzo się skupiasz na swojej urodzie. Ciągle powtarzasz, jaka to piękna nie jesteś. Dziewczyny Ci poradziły, chcesz się oszpecić to droga wolna, zacznij chodzić w worku na kartofle... moze wtedy Twoje problemy miną :o