Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babooshka

Kompleks Heleny Trojańskiej

Polecane posty

Gość pprroowwookkaaccjjaa

Gość wybacz ale znam kilka naprawdę
a co robotników budowlanych - oni "adorują" każdego stwora który chociaż w 5% przypomina płeć żeńską więc sobie nie pochlebiaj

Gość
miałaś kurna napisać co było dalej :D

Gość nie jestem ladna
Napisze ale najpierw sprobuj zgadnac. Moze jakis chlopak to czyta i podpowie jak mysli , ze by sie zachowal?

Gość Babooshka
To pokaż mi tą boską Helenę :)

Gość
na pewno zrobił Ci miejsce po tej ostrej reprymendzie :D a sam - zawstydzony - wysiadł na najbliższej stacji :p

Gość Babooshka
Jestem aż tak sławna, że moje foto krąży w necie ? :)

Gość Luca Brasi
Jesteś ładną dziewczyną ale nie obraź się... nie jest to uroda Heleny Trojańskiej :) sądzę, że odkryty biust podkreślony push upem, obcisłe spodnie biodrówki i wysoki obcas połączony z niezłą figurą to jest to co przyciąga facetów. Po prostu eksponujesz się i oni to widzą a że więkość sądzi, że to wszystko dla nich... no cóż masz efekty. Spróbuj zrobić eksperyment: płaski bucik, spodnie rozszerzane i mniej obcisłe, koszulka z normalnym dekoltem bez push upa i po kłopocie. Ale nie sądzę, żebyś chciała to zrobić :) myślę, że lubisz to zainteresowanie i cierpiałabyś bez niego. Wierz mi większość dziewczyn z ładną pupą, odkrytym biustem i na obcasie jest zaczepianych. A są i takie, które są zaczepiane chodząc w długiej spódnicy i swetrze z długim rękawem i to jest dopiero uroda :) W tym temacie Twoja buzia nie ma wiele do powiedzenia.

Gość nie jestem ladna
prawie dobrze. Ten co chcial zebym mu usiadla na kolanach najpierw uwaznie sie na mnie popatrzyl. Widzialam jak mu sie robia oczy jak spodki. To bylo fajne. po czym grzecznie zrobili mi miejsce i juz do konca bardzo sie pilnowali, zeby sie grzecznie zachowywac. Nawet mi cola w restauracyjnym kupili chociaz ich nie prosilam. Ale ja im nie dalam zadnej reprymendy. Tylko grzecznie podziekowalam za propozycje.

Gość Babooshka
To Ty nie widziałeś, że jestem metalówą ? :P

Gość Babooshka
Miło, że zdjęcie podszywanej Babooshki aż robi takie wrażenie, ale cóż, ja jednak wyglądam inaczej niż te dziewczę.

Gość nie jestem ladna
Cos w tym jest co Luca pisze. Wtedy w tym pociagu byla tez taka dziewczyna. Nie byla ladna ale byla bardzo wyzywajaco ubrana. Duzy dekold, obcisla spodnica z rozporkiem , zarzucala rozpuszczonymi wlosami i do tego bardzo krecila tylkiem. I oni wszyscy natychmiast zaczeli na nia zwracac uwage i komentowac czy taka by uzdrowila /jeden byl przeziebiony/

Gość Babooshka
Śmieszycie mnie. Ja pisałam z poważnym zamiarem, chciałam pogadać, a tymczasem komentujecie jakąś pannę, którą nie jestem. Przykro mi, jestem zbyt skromna, żeby pokazywać biust, ubieram się zwykle w dzinsy i koszule. Nie uważam się za Helenę, to jest takie przysłowiowe powiedzenie, ale mam duże powodzenie u facetów, to się czuje. Nie chciałabym nic nadinterpretować, rzecz jasna, ale często czuję na sobie wzrok męzczyzn. Przeszkadza mi to. Ktoś napisał, że się chwalę tym, że podrywają mnie robotnicy - nie widzę w tym nic dumnego, a podaję tylko przykłady.Możliwe, że dla kogoś mogę być megalomanką, ale to już jego interpretacja.

Gość Babooshka
Dodam też, że nie jestem typem blachary, a zwykłą dziewczyną, tylko problem, że z ładną buzią.

Gość nie jestem ladna
Co wy macie z tym ze podrywaja robotnicy? A robotnik to gorszy? To nie facet? Nie ma wlasnych uczuc? Nie ma prawa podrywac?

Gość Babooshka
Ty wyżej, nic nie wnosisz do tego topiku.

Gość Babooshka
Też facet, ale często z ich stronę spotykają mnie chamskie odzywki.

Gość nie jestem ladna
Dobra, to sobie ide.

Gość Babooshka
Tż facet, ale często z ich strony spotykają mnie chamskie odzywki.

Gość Babooshka
Mowie o tym gościu, co ma w nicku cyber.

Gość nie jestem ladna
Mnie nigdy nie zaczepiali po chamsku zadni robotnicy z budowy., wiec sie jednego kiedys o to zapytalam wprost. powiedzial, ze on tego nie widzial, zeby ktos z jego kumpli gwizdal czy cmokal za panienkami na ulicy. Ja tez nie choc przechodzilam kolo wielu budow. I nie mysle tu o mnie. po ulicach chodzi duzo kobiet,ja nie widzialam, zeby jakis robotnik tak robil jak piszecie.

Gość Babooshka
Jeśli kto ma zamiar wypowiadać się w tym wątku, to niech będzie podchodził do tego poważnie :/

Gość Babooshka
Ale tak czasem bywa.Nie chcę generalizować, ale tych, których spotkałam, nie chciałabym więcej widzieć.

Gość
na mnie też nikt nie gwizdał :D chociaż miałam naprzeciwko domu plac budowy jakieś 2 lata :) czasami tam któryś się uśmiechnął i to wszystko... to samo z TIR-owcami - może kilka razy słyszałam, żeby trąbili na kogokolwiek :)

Gość hehehe śmieszne
Ja też jestem atrakcyjna i nie mam kompleksow. Nie ubieram się wyzywająco. Ubieram się kobieco, ale z klasą. Delikatny makijaż. Mam bardzo ładne rysy twarzy oraz figurę. Wiem, że zwracam uwagę mężczyzn, ale nie przeszkadza mi to w niczym. Czasami słyszę na ulicy uwagi typu "hej, ale jesteś ładna." itp. zazwyczaj w ogole na to nie reaguję, tylko idę spokojnie dalej... Nie zdarzyło mi się, żeby jacyć menele za mną wolali wulgarne teksty, albo żeby ktoś proponował mi trojkacik lub seks płatny na ulicy :/ W jakim Ty się towarzystwie obracasz... że wzbudzasz takie niezdrowe zainteresowanie ? I jeszcze piszesz, że nie ubierasz się wyzywająco, to tym bardziej dziwne. Ja jestem ładna i zadbana, a jednak takiego problemu nie mam, wiadomo, że ładne osoby zwracaja uwage... Ale to wszystko zostalo tu juz powiedziane , wiec jakich rad oczekujesz ? Mężczyźni to wzrokowcy i lubią zawiesić oko na ładnej kobiecie, to normalne

Gość vivienka___
Twój problem nie jest zbyt poważny. Takich dziewczyn jak Ty widziałam wiele - tak, tak, jesteś ładna, ale nie piękna! Kolejna laska, która myśli, że każdy za nią szaleje :D

Gość hehehe śmieszne
Ojj, z Tirowcami to już mnie bardziej wkurza ;) Mam przystnaek autobusy przy bardzo ruchliwej drodze krajowej i wiele razy trąbili. No ale da sie to jakos przezyc, nie nalezy w ogole zwracac uwagi...

Ściągnij kilka pomysłów od stylistów serialu Brzydula,najlepiej tej kolumbijskiej,bo tam odwalili kawał dobrej roboty i przestań gadać bzdury ;).

Gość Babooshka
Co do tirowców...Chyba tylko raz spotkałam się z czymś takim, żeby mnie zaczepiali, ale byłam wtedy z koleżanką i od razu dostali nauczkę. Wiecie, ja bym to wszystko ignorowała, ale czasem mam wrażenie, że ludzie widzą mnie tylko jako ładną.Drażni mnie to, bo chcę być postrzegana tylko jako inteligentna i oczytana.