Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszczedna pani09

przerzucilam sie z pampersow na tetre i oszczedzam ..............

Polecane posty

Gość KillyS
Kąt*

Gość tylko pamiętaj
żebyś tylko kiedyś naprawdę nie musiała tak bardzo oszczędzać.. gorzej jak sąsiedzi wydadzą cię że twój mąż pracuje wtedy będziesz miała guzik

Gość KillyS
przepraszam za bledy pisze szybko i czasem cos mi umknie a ze slownika chetnie korzystam :)

Gość KillyS
noo fakt na sasiadow tez trzeba uwazac, potrafia zaszkodzic....

Gość KillyS
do bo jesteś fajtłapą

Gość KillyS
do bo jesteś fajtłapą

Gość KillyS
cos sie zacielo ....

Gość drzaska31
ciekawe,dopiero teraz remonty i rozbudowa domu,skoro jest ci tak dobrze to dopiero teraz to robisz?watpię w to poprostu dowartościowujesz się i tyle ,nic nie masz,przecież nie możesz być az tak pusta aby oszczędzać na własnym dziecku,a pozatym watpię aby mops ci opłacał neta,zapewne masz talony do wiejskiego sklepiku,dostajesz paczki na swieta aby mieć co jesc,i ubrania z czerwonego krzyża,a pozatym jak dobudujesz sobie salon to ci mops utnie zapomoge bo skoro na to cie stać to won hehe i tego ci zycze bo jest dużo ludzi którym taka pomoc się nalezy ale ty nie należysz do tej kategorii wiesz jak to jest kto nic ie ma to chwali sie tym czego zazdrości innym,wiele z wypowiadających sie tutaj ma salon,remonty porobione i stać ich na wczasy za granica o pampersach nie wspomnę i nikt sie tym nie chwali,krowa co duzo ryczy mało mleka daje

Gość ja tez nie wierze ze mops
placi jej za internet

Gość zgadzam się z drzaską

Gość mjfmjftu
Bo i nie płaci jej za internet.... Internet nie jest potrzebą pierwszą, bez niego da się żyć i egzystować. A to znaczy że autorka kłamię. Dziwne jest tylko to że tyle ludzi nabiera się na to co pisze dziewucha...

Gość bardzo madrze napisane
KillyS ktos tu pisze ze ona oszukuje panstwo MOPS a przepraszam bardzo panstwo nas nie oszukuje to dopiero zlodzieje! wsiedliscie na dziewczyne ktora jest szczera i robi to co uwaza za sluszne i nie widze tu czegos odbiegajacego od normy, pelno ludzi pracuje na czarno bo takie sa realia place w legalnym zatrudnieniu.najlepiej kogos zkrytykowac zbesztac aa sami zyjecie przecietnie i kupe bledow popelniacie aa na kafe mozna sie troche podbudowac glupimy postami hehe

Gość oszczedna pani09
to nie jest pojscie na latwizne tylko niestety ale w naszym pojechanym kraju trzeba kombinowac zeby godnie zyc a nie tylko biede klepac tak jak wy a na koniec miec garba od roboty:P

Gość mala biala filizanka
a ja sie zgadzam, latwo jest wysnuwac takie wnioski, i zaraz od "krow wyzywac" no zenuła totalna typowa posla mentalnosc zbestzac wyzywac !!!!

Gość czyli salon i internet
jest ci potrzebny do szczęścia? jeżeli teraz dajecie radę to po co ci salon? po co internet? tak jak ktos napisal to nie jest jakaś pilna rzecz bez której nie można było się obejść

Gość oszczedna pani09
przeciez ja napisalm ze dostaje duza zapomoge i z tego sobie net place. czytajcie ze zrozumieniem . a swoja droga mozecie sobie wierzyc czy nie . nie obchodzi mnie to.

Gość KillyS
ale dlaczego ma nie chciec salonu ....

Gość drzaska31
skoro państwo nas okrada to my okradając je zniżamy się do poziomu złodziei,skoro ona wyłudza kase to powinnismy jej za to pomnik wystawić?czy powinnismy wszyscy stać sie tacy jak ona/ w takim razie jak wychować dziecko na porządnego człowieka? skoro to jest sposób na zycie to wychowamy złodzieja,ja nie pochwalam takiego rozumowania,nie korzystam z zapomogi,pracuję i codziennie rano patrzę w lustro bez odrazy a co to ludzi takiego pokroju jak autorka,no cóż widocznie nigdy nic nie miała,nie pracowała,dziecko zapewne przypadkiem powstało,bez zawodu i perspektyw,jest szczęśliwa jak mops zapłaci jej rachunek za prąd i się cieszy a co innego jej zostało skoro nawet pracy nie potrafi znaleść,a może odwrotnie nikt jej nie zatrudni

Gość bardzo madrze napisane
ma zyc tak jak wszyscy inni zeby sie dostosowac?zalosni jestescie!

Gość czyli salon i internet
aha czyli wolisz wydawać powiedzmy 50 zlotych na internet a zeby twoje dziecko chodzilo w pieluchach tetrowych ktorych nawet uprac nie umiesz dobrze???? myslisz raczej o sobie a pewnie sobie jeszcze tipsy robisz haha

cytuje z pierwszej strony, to Twoje slowa: "za prad placi mi MOPS za internet tez, bo nie mamay dochodow i dostajemy od opieki 500zl +90(...) " wiec napisalas wyraznie, ze mops ci placi a teraz napisalas, ze sama za niego placisz- ze dostajesz kase motasz sie czyli wiadomo, ze to prowokacja.

Gość oszczedna pani09
ja tez nie wierze w mops-kobieto czytaj ze zrozumieniem , dostaje 500zl zapomogi ktora przeciez moge wydac na co chce , ja wydaje 48zl na neta a oprocz tych 500zl dostje jeszcze 90zl dodatku na prad. ZROZUMIALAS??? :O:O:O

chyba sama nie wiesz co piszesz :O przezytaj swoje slowa uwaznie

Gość drzaska31
oznacza to ze jakby nie patrzec to jesteś biedna i umysłowo i materialnie,nie mozesz mieć w domu drogich mebli bo mops zaraz ci ukróci kase nawet nie masz przyłącza do wodociągu to oznacza że mieszkasz gdzieć w jakiejś wiosce a wtedy gminny ośrodek pomocy duzo ci nie da,nie mozesz sobie kupić lepszych ciuchów bo zaraz masz problem,więc cokolwiek byś nie napisała żal mi ciebie,człowiek powinien sie rozwijać,a praca to odpowiedzialność za siebie i za rodzinę bo pracując zapewniasz jej byt,skoro wolisz siedzieć w domu a net ci słuzy jedynie do wpisu na kafeterii może do czata i pasjansa to jesteś ograniczona,i zaraz zapewne napiszesz ze skończyłaś studia i nie ma pracy w twoim zawodzie?? pochwal się jakie masz wykształcenie,a swoją drogą te 500 zł to oj malutko,nie ma mowy o zyciu nie wspomne o remontach bo twój partner na budowie kokosów nie zarobi chyba ze jest kierownikiem a to nierealne

Ojej,ale zescie sie jej uczepili.Ja znam taaka ktora ma 7 dzieci i wszystko jej gmina daje,nawet mieszkanie

Gość wow mgiełka
ale duzego synka urodziłas,gratuluje :) rodzilas sn? dalas rade?

Gość KillyS
ta cala drzaska31, jakas pseudo elokwentna udaje...

Dlaczego kokosow nie zarobi? nie przeczytalam calego tematu,ale jezeli pracuje na czarno to moze miesiecznie nawet 4 tysiace wyciagnac.Tak zarabiaja na budowie mezczyzni,zwlaszcza na czarno

Gość drzaska31
kills pisze tak jak uważam nie musisz sie ze mną zgadzać twoje prawo,napisałam powyżej że tego nie pochwalam jak większość wypowiadających się tutaj,czy gdybym napisała że dziewczyna jest super i dobrze postępuje to byłoby lepiej? nie sądzę to jest forum i każdy ma prawo wypowiedziec swoje zdanie,bo niewazne gdzie żyjemy czy w Polsce czy w Rumunii czy w USA ,jest ciężko i finansowo i kasowo ale jesli ktoś robi to co robi i jeszcze tym się szczyci to reszta ma mu przyklaskiwac?