Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszczedna pani09

przerzucilam sie z pampersow na tetre i oszczedzam ..............

Polecane posty

no właśnie ten zasrany MOPS, bo ktoś z rodziny pracuje, to mi załatwił no kurwa mać :O A Mops straszy dorosłe dzieci sądami osób nieudolnych, że mają dopłacać :/ Jakby korzystali tyko potrzebujący to w tym kraju może byłoby inaczej :( albo chociaż większe środki dla rodzin by szły

Autorko- jeśli to prawda co piszesz to wstydz sie! Są ludzie, którzy naprawdę potrzebują a nie dostana bo są na świecie takie pasorzyty....... a fe

Gość drzaska31
oszczędna skoro masz niezłe warunki to czemu nie masz nawet łazienki tylko wodę ze studni czerpiesz a wychodek chyba za stodołą,nich mops ci sfinansuje łazienkę hehe,a swoją drogą nie pojmuję że chwalisz sie tym ze jesteś niezaradna zyciowo bo nie mozna uznać za zaradność wyciąganie ręki do państwa,kiedyś zapomoga się skończy a ty wtedy chyba na żebry pójdziesz,ja oszczędzać nie muszę na tak podstawowych żeczach,stać mnie na łazienkę heheh i pracuję,ciekawe co zrobisz na stare lata bo nie zapracujesz sobie na nic aaa juz wiem mops ci da

Gość drzaska31
zaraz zapewne napiszesz ze łazienke posiadasz ale nie korzystasz bo woda ze studni to również oszczędność,cynowa miednica dzbanek wody i pralka frania aha i nocnik pod łóżkiem,efekty oszczędności widać aż razi,a dziecko w czym kąpiesz w strumieniu?

Gość nooo nooo noooo
czy oszczędna pani 09 nie miała kiedyś pseudonimu Freydis ?

Dziewczyny, sama niedługo będę mama i zastanawiałam sie nad tetra ale z tego co tu piszecie wnioskuje, że jednak sie nie opłaca, woda, proszek, gotowanie , prasowanie. A może któraś z mam mi powie, ile niemowlę złuzywa średnio pampersów dzienni, tygodniowo?

Ja potrafiłam na jedno dziecko na początku wykorzystać ponad 10 pampersów, z wiekiem się zmiejsza liczba ;)

Gość hahahha tez o tym pomyslalam
nooo nooo noooo czy oszczędna pani 09 nie miała kiedyś pseudonimu Freydis ?

Gość oszczedna pani09
a dlaczego jak mam wode ze studni to mam nie miec lazienki??? przeciez woda moze byc podciagnieta do lazienki za pomoca rur . A swoja droga bede sobie niedlugo robic przylacz z wodociagu , napisalam juz w tej sprawie wniosek do MOPS-u ciekawe co oni na to. Ktos napisal ze jestem niezaradna zyciowo, no moim zdaniem jestem bo mam kase placona za free do tego moj maz pracuje na czarno , ubezpieczamy sie. Na wiosne robimy remoncik w lazience wiec mam na co skladac kase. W przyszlosci bedziemy rozbudowywac dom zeby syn mial wlasny pokoj bo teraz mamy tylko 2 pokoje i kuchnie , korytarz , lazienke i ganek +piwnica z weglem na ktory tez dal MOPS. Wiec nie narzekam, zyje sie nam dobrze, a pieniadze trzeba sznowac jak sa bo kiedys sie skoncza.

Gość a czyje ty pieniadze szanujesz
ty sie tutaj zalisz czy chwalisz ze mops ci daje na wszystko?

Gość tylko uwazaj zeby kiedys
ktos nie wygadal sie przypadkiem do urzedow, ze maz pracuje na czarno...bo bedziecie mieli przesrane. a tak w ogole, to naprawde nie masz sie czym szczycic, ze tak zyjesz. czytajac twoje posty, ma sie wrazenie, ze masz sie za niewiadomo kogo.

Gość a czyje ty pieniadze szanujesz
oszukujesz mops gdyby wiedzieli ze mąż pracuje mimo ze na czarno to bys guzik miala nie wiem jak tak mozna

Gość ona sie jeszcze tym chwali
no smiać mi się chce, wiele rodzin ma ciężko, bardzo cieżko, a tu pomoc otrzymuje taka baba ktora chce wyrwac na wszystko kasę moze sobie jeszcze salon zrob kominek

Gość KillyS
ktos tu pisze ze ona oszukuje panstwo MOPS a przepraszam bardzo panstwo nas nie oszukuje to dopiero zlodzieje!!! wsiedliscie na dziewczyne ktora jest szczera i robi to co uwaza za sluszne i nie widze tu czegos odbiegajacego od normy, pelno ludzi pracuje na czarno bo takie sa realia place w legalnym zatrudnieniu... najlepiej kogos zkrytykowac zbesztac aa sami zyjecie przecietnie i kupe bledow popelniacie aa na kafe mozna sie troche podbudowac glupimy postami heheh

Gość tu chodzi o to
ze dziewczyna zaczeła się szczycić ze co ona sobie w domu nie zrobi, a to remont a to co innego że zglosi sie do mopsu zeby jej dali na to i tamto, sorry ale ja wolalabym miec na pieluchy kasę a nie na internet bo przeciez neta tez ma za darmo,

Gość oszczedna pani09
zal wam ze zapierdalacie jak dzieki osly a ja sobie siedze w domciu z dzieckim a i tak mam wiecej od was. Ale zostawmy to. p.s salon tez bedziemy dobudowywac. :)

Gość tu chodzi o to
no własnie widzisz jestes dla mnie fajtłapą życiową

Gość tu chodzi o to
wolę pracować ciezko za marną kase ale miec satysfakcję ze zarabiam sama na to co chcę

Gość KillyS
taaak ona was wszysrkich okrad ais ie z was smieje heheh :)

Gość oszczedza nawet na dziecku
ktore lazi w obesranych pieluchach po to zeby moc zrobic sobie remont o boze co za kobieta szkoda tego malego dziecka

Gość przyznaję racje poprzeniczce
babka woli robić sobie remonty salony i inne duperele a oszczędza na dziecku

Gość przyznaję racje poprzeniczce
może na podpaskach też oszczędza jak ktoś słusznie zauważył :/

Gość KillyS
do poprzedniczek pochopne wnioski, bylas widzialas Booze ja sie boje takich ludzi cio takie rzeczy wygaduja

Gość KillyS
niech robi remonyt przynajmniej stowrzy dziecku przyjazny kont w przyszlosci

Gość oszczedna pani09
kiellyS-- masz racje , a dodam jeszcze ze moim zdaniem kazdy by tak robil jak by mial okazje. Tylko jej nie macie i dlatego tak na mnie jedziecie . Ale ja mam to gdzies. :D

Gość killy kup sobie słownik
ortograficzny a nie siedź na forum

Gość bo jesteś fajtłapą
a takie fajtłapy idą na łatwiznę haha