Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zupapomidorowa

Kto popisze nim zasnę ?

Polecane posty

Gość yyyyyyye
oł je je je

A ja zatem idę po herbatę. Nie przytula. Coś ostatnio nikt mnie przytulać nie chce, widać zaczynam śmierdzieć od tej roboty :D

a ja piszę z UK u mnie trochę wcześnie i bułeczki poczekają aż się wyśpię . Czemu wy nie śpicie?

Gość yyyyyyye
sie wkrecilam w ogladanie filmow:)

justaries - Nie znamy się :D to forum.. Ja nie śpię z powodu bezsenności.. A ty? :) Nie wiem, skąd ta moda na bułki i piwo, ja zwyczajnie wcinam grzanki :D

ja przestawiłam się na nocny tryb , chodzę spać coraz później a właściwie wcześnie. Przed chwilą pomyślałam, że pójdę spać i wymyłam ząbki, spać mi się trochę odechciało.

Nie wiem jednak czy nie spróbuję zasnąć ale jak coś to może zostańmy na tym forum na dłużej i jak ktoś nie będzie spał to sobie pogadamy.

-50 0 rany, niesamowite. Zima w Polsce wygląda pięknie. U mnie jest prawie wiosna i tak po angielsku pada. Jak jest -50 to oddychać nawet ciężko, mnie się przy -30 dziurki od nosa sklejały :) .

A mnie się nawet nie chce wstać i sprawdzić, ile w tej chwili jest na termometrze, ale pewnie koło -20 :O I znowu jestem głodna. Klątwa jakaś czy co ? :D

odłączam właśnie moi drodzy od grona nocnych Marków, dobrych snów i wam życzę, pa pa .