Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Lejdi

Dla tych, kt贸re uwielbiaj膮 mode

Polecane posty

Go艣膰 Zapytam si臋 ja
kotek - poszukam w wolnej chwili :) Ale watpie ze znajde bo to torebka z reserved z sezonu jesienno - zimowego :) Robilabym zdjecia tylko ze ja nie wiedziec czemu mam wstret do wszelkich zdjec, uwierzycie ze z np wakacji prawie zadnych nie mam?? A z dyplomatorium chyba z 3 z czego na 1 ujde w tloku :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zapytam si臋 ja
kotek - no to bajer :) mi sie bardzo podoba. Musze powiedziec ze do wielu rzeczy by mi pasowala :P Ta moja granatowa jest jednak tylko do zawieszenia na ramieniu. Ja od mojego dostalam jeszcze czerwona matowa wlasnie z krotkimi raczkami, podwojnymi ale patrze w srodku i tez jest dlugi pasek :D Tylko ze lezy zapakowany tak jak go wyjelam z wnetrza, nigdy nie uzywam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiecista sukienka
ta ostatnia nie jest w kwiaty ale tez chyba 艂adna

Udost臋pnij ten post

kotek birmanski->dok艂adnie! kurde zn贸w mnie bierze na sk贸rzan膮 kurtk臋:P teraz b臋d臋 sobie powtarza膰 mantr臋 w g艂owie: "nie wystarczy ci jedna. nie wystarczy ci jedna." :P zw艂aszcza 偶e strasznie spodoba艂y mi si臋 te h&mowe: http://www.allegro.pl/item956563141_h_m_ramoneska_skora_szara_nowa_bufki_36.html#gallery http://www.allegro.pl/item968496207_h_m_kurtka_ramoneska_czarna_skora_hit34nowa.html#gallery obarczam ciebie winna za przypomnienie mi jak bardzo lubi臋 sk贸r臋:P:P ca艂膮 jesie艅 szuka艂am sk贸rzanych rurek lub legins贸w i co nie ma:( wszystkie s膮 du偶e :(:( pokazywa艂am ju偶 je setki razy chce dok艂adnie takie: http://www.luxlux.pl/artykul/5250/ciuch_dnia_spodnie_mike_chris tak偶e nie mam klasycznego trencza o czym pisa艂am nawet. ja w ka偶dym wygl膮dam jak w za du偶ym. moja sylwetka si臋 w nich gubi. najbardziej odpowiada艂by mi klasyczny, 2 rz臋dowy, oczywi艣cie w kolorze be偶owym. kwiecista sukienka->z pierwszych wybra艂a bym ta w mazaki z nexta. w drugiej wz贸r r贸偶owych r贸偶 wydaje mi si臋 troch臋 zbyt babciny(?). sukeinka w r贸偶e vili na innej aukcji: http://moda.allegro.pl/item964632526_vila_biala_sukienka_w_kwiaty_roze_s.html kolory niestety by艂y intensywne tylko na zdj臋ciu a takie zgaszone mi si臋 nie podobaj膮. poza tym bardziej podoba mi si臋 g贸ra sukienki z nexta ni偶 vili. chyba ile os贸b tyle opinii. sp贸dniczka ja jestem na nie. jest troch臋 zbyt hmm infantylna. wiesz ja b臋d臋 marudzi膰 inni b臋d膮 si臋 zachwyca膰. a jak wszystkie b臋dziemy si臋 wypowiada膰 to 偶adnej nie dogodzisz. lejdi-> ja by艂am 2 tygodnie temu na zakupach teraz mam zakaz:P wtedy by艂am w bonarce (uwielbiam ten ogromny h&m tam:)) na pewno by艂a sukienka w te kwiaty ale czy w tym kroju nie zwr贸ci艂am uwagi. najbardziej mnie wkurza jeszcze brak zni偶ek i przecen na bi偶uterie w stradivariusie. co do kwiatowych sukienek to ja zachorowa艂am na taka: http://moda.allegro.pl/item956366213_efektowna_sukienka_solar_36_38_jedyna_leo.html niestety jest za du偶a:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiecista sukienka
nibys a mog艂aby艣 je艣li masz czas i ch臋ci oczywi艣cie poszuka膰 jaki艣 fajnych sukienek, sp贸dniczek. Chc臋 zacz膮膰 chodzi膰 w sukienkach ale kompletnie sobie z tym nie radz臋 na co dzie艅 nosz臋 spodnie i tuniki i z tym nie mam problemu ale z sukienkami kiepsko mi wychodzi. Prosi艂abym o linki na allegro bo mieszkam w ma艂ym miasteczku i nie ma u nas 偶adnych sieci贸wek z wyj膮tkiem orsay i reserved. Nosz臋 rozmiar 38/40, mam spory biust, 162 cm wzrostu a i wiek 30 lat. Z g贸ry dzi臋kuj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiecista sukienka
mi ma艂a sukienka 艣wietna tylko u mnie nie ma h&m ubrania kupuj臋 praktycznie tylko na allegro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiecista sukienka
niestety zostaje mi tylko allegro, wypad do innego miasta odpada nie mam z kim swoich maluch贸w zostawi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiecista sukienka
mi ma艂a znalaz艂am ta twoja sukienk臋 na allegro :) powiedz jak ta g贸ra wygl膮da? ona jest taka gorsetowa tak? jaki stanik do takiej sukienki zak艂adasz czy mo偶e bez? no i nie jestem za stara na tak膮 sukienk臋? :)

Udost臋pnij ten post

kwiecista sukienka-> nie ma problemu jak na co艣 wpadn臋 to wklej臋. w sumie ostatnio mam tak z艂y humor 偶e nie chce mi si臋 zaj膮c 偶adnym ambitniejszym zaj臋ciem ni偶 ogl膮danie netu wi臋c spodziewaj si臋 czego艣 nawet dzi艣:P mo偶e jaka艣 kole偶anka lub mama, te艣ciowie zajm膮 si臋 dzie膰mi. ja wiem jedno ka偶da kobieta potrzebuje raz na jaki艣 czas zakup贸w:) a jeszcze na alegro ja czesto kupuje sukienki raz ubrane kupione na jak膮艣 okazje mo偶na znale藕膰 super okazj臋. albo z wyci臋tymi metkami, lub nie zbyt znanych marek. w tamtym roku szala艂am za kookai kupowa艂am ciuchy za 20-50 z艂 a jako艣膰 cudowna. ostatnio wypatrzy艂am sukienk臋 jean paula http://moda.allegro.pl/item929884766_jean_paul_berline_unikatowa.html znam ceny normalnie od 300-1000 z艂 wi臋c 105 to mega okazja tylko nie m贸j rozmiar;/ cz臋sto wypatruje genialne ciuchy tylko nie w moim rozmiarze wi臋c je艣li b臋dzie tw贸j to wklej臋. niestety obecnie nie mam w obserwowanych sukienek jedynie spodnie, 偶akiety i jakie艣 sweterki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiecista sukienka
b臋d臋 bardzo wdzi臋czna :)

Udost臋pnij ten post

kwiecista sukienka-ta czarno-biala jest ok.Dobierzesz do tego fajne akcesoria i bedzie git:) Ta kolorowa od atrakcyjnego nicka w sumie tez nie jest zla.Tak czy inaczej te dwie ostatnie sukienki,sa najlepsze. nibys-winna?Jaaaaaaaa?:P Podoba mi sie ta pierwsza,szara.Tzn.kroj mi sie podoba,bo kolor juz tak srednio-jednak co czarna,to czarna:classic_cool: Mam podobna,tylko bez tych malutkich bufek,z prostym zamkiem,zamkami na rekawach i ja absolutnie uwielbiam i nosze do czego sie da:) Druga ma kroj bardziej marynarkowy,nie jest taka motocyklowa,ale tez ja lubie. Spodnie z linka bardzo sexy,tylko nie kazdy (kazda?:P ) bedzie w takich dobrze wygladac.Sukienka Solar niespecjalnie mi sie podoba-polaczenie wzoru,kolorow i fasonu kojarzy mi sie z kobieta 40-50-letnia. Trencza poszukuje w kolorze czarnym,bo w bezowym i generalnie neutralnych kolorach wygladam raczej nijako. Kwiecista utonie w jeziorze opinii i w koncu dostanie kociokwiku,bo-tutaj znowu slowa mojego meza-nie mozna wszystkich uszczesliwic:P Zapytam-czerwona mam,ale lakierowana,w odcieniu malin i nosze ja od czasu do czasu jako mocniejszy akcent. mi-podoba mi sie bokserka zestawiona z mini.Co prawda takich krotkich spodniczek juz od jakiegos czasu nie mosze,ale uwazam,ze twoja jest calkiem fajna.

Udost臋pnij ten post

nibys-ta ostatnia sukienka bardzo fajna.Moze moglabys ja zwezic u dobrego krawca? Kwiecista-jak mam ochote na chwile samotnosci=polazenia po sklepach,to zostawiam mala z mezem na kilka godzin.Jeden minus tych wypadow jest taki,ze mozliwe sa w sumie tylko w soboty,bo od poniedzialku do piatku jestesmy obydwoje tak zajeci (on-praca,ja-dzieckiem i wszystkim,czym maz nie moze sie zajac,jak jest w pracy:P),ze w sumie tylko sobota zostaje.Ewentualnie niedziela,ale to rzadziej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiecista sukienka
kotek - m贸j m膮偶 te偶 ch臋tnie zostaje z dzieciakami ja sobie wyskocz臋 wtedy do pubu z kole偶ankami no ale wyjazd tak sama do innego miasta to ju偶 ca艂a wyprawa by by艂a poza tym nawet nie wiem gdzie mia艂abym szuka膰 fajnych sklep贸w na takiej wyprawie. Jeszcze rok wytrzymam bo ju偶 prawdopodobnie w przysz艂ym roku wybuduj膮 nam galerie handlow膮 :)

Udost臋pnij ten post

mi ma艂a -> na allegro tak chodz膮 nowe rzeczy z h&m cz臋sto dro偶ej ni偶 w sklepie! na rzeczy spojrz臋 za chwile jak opadnie ze mnie z艂o艣膰. nie nawiedz臋 podr贸偶owa膰 艣rodkami lokomocji zbiorowej. jeszcze mpk prze偶yje ale dalsze podr贸偶e sprawiaj膮 偶e wariuje. jeszcze dzi艣 chcia艂am zacz膮膰 malowa膰 portret brigitte bardot ale oczywi艣cie wszystkie plany wzi臋艂y w 艂ep... kotek birmanski -> jest tak偶e czarna ale na zdj臋ciach wygl膮da jakby by艂a z b艂yszcz膮cej sk贸ry co psuje strasznie t膮 kurtk臋. ju偶 boj臋 si臋 wizyty w h&m bo jak jest taka fajna w rzeczywisto艣ci jak na zdj臋ciach to d mojej kolekcji odzie偶y wierzchniej do艂膮czy kolejna. oczywi艣cie przegl膮dn臋艂am wszystkie sk贸rzane spodnie na allegro i nie ma nic fajnego ani te偶 nic w moim rozmiarze. akurat tamtych spodniach tylko przeszycia na kolanach nie sprzyja mojej figurze. tylko dlaczego musia艂y kosztowa膰 tak du偶o:(:( ja mam cz臋sto zap臋dy kupowania takich rzeczy troch臋 dla starszych pa艅. przynajmniej tak wygl膮daj膮 na wieszaku ale jak je ubior臋 dodam moje buty, torebk臋 i pasek wychodzi co艣 ca艂kiem innego. czasem postarzam si臋 takimi ciuchami ale w moim przypadku w wieku 25 lat nadal pytaj膮 mnie od dow贸d to ca艂kiem mi艂膮 odmiana:P my艣la艂am o przeszyciu ale w sumie mam z 20 innych juz w odpowiednim rozmiarze w obserwowanych kt贸re podobaj mi si臋 na r贸wni wi臋c zwyci臋偶y艂o moje lenistwo:).

Udost臋pnij ten post

kwiecista-no jak zakupy maja polegac na wyprawie do innego miasta,to juz inna sprawa.U mnie lazenie tak wlasciwie polega na tym,ze najpierw sprawdzam w necie swoje ulubione sklepy-czy jest cos nowego,promocje itd. i jesli co smnie zainteresuje,to ide.Czasem ide tylko na "obchod",sprawdzic czy dana rzecz mi sie podoba,czy nie.Jestem do bolu konkretna i praktyczna i lazenie po sklepach caly dzien odpada,bo nie dosc,ze po kilku godzinach entuzjazm mi znacznie spada,to jeszcze nie lubie tracic niepotrzebnie czasu i najczesciej robie obchody "tematyczne",czyli buty/sukienka/staniki/torebki i nie zagladam do innych sklepow:) nibys-jesli masz taki troche lalkowaty typ urody,to beda Cie pytali o dowod nawet,jak bedziesz duuuuuuuuzo starsza:P Ja mam taka troche dzieckowata,delikatna buzke i jak gdzies ide bez meza (jest kilka lat starszy i ma dosyc powazny wyglad),to tez czasem slysze podejrzliwe pytania o wiek,a w tym miesiacu koncze 28 lat:P Najbardziej lubie te w stylu,co studiuje,hehe:) i reakcje,ze ja juz kilka lat po studiach,mezatka z dzieckiem:P Skorzane,czarne kurtki sa moim zdaniem ponadczasowe-tylko fason sie lekko zmienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiecista sukienka
ja te偶 tak mam dziewczyny jak komu艣 m贸wi臋 偶e mam dwoje dzieci to s膮 w szoku no i s艂ysz臋 teksty " taka m艂oda i ju偶 dwoje dzieci" :) wi臋c ja m贸wi臋 偶e nie taka m艂oda ju偶 30 lat mam to wielkie zdziwienie :) daj膮 mi tak 22 max 24 lata :) ale to mi艂e ciesz臋 si臋 偶e m艂odo wygl膮dam a najfajniejsza by艂a sytuacja w przedszkolu u mojego synka jak pani my艣la艂a 偶e jestem siostr膮 mojego synka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiecista sukienka
gratuluj臋 :)

Udost臋pnij ten post

u mnie nawet nie chodzi o lalkowaty typ urody bo takiej nie mam tylko o s艂odki. wygl膮dam s艂odko i uroczo, dzieciakowato w艂a艣nie. do tego niska drobna wi臋c ju偶 maksymalnie kojarz臋 si臋 z dziewczynk膮 a nie kobiet膮. ostatnio z znajom膮 kt贸ra mia艂a do艂a pi艂y艣my piwko w studenckiej knajpie. ona starsza ode mnie tak偶e wygl膮da na m艂odsz膮. rozmowy o 偶yciu i tematach typu stare ju偶 jeste艣my a tu taka lipa. pocieszy艂 nas bardzo fakt 偶e barmani nas sobie upodobali. w sumie mi艂a sprawa gdy faceci m艂odsi o kilka lat nie zauwa偶aj膮 tego i podrywaj膮 nas jak studentki:D tego nam w艂a艣nie wtedy by艂o trzeba. czasem mam zabawne sytuacje gdy kupuje alkohol lub papierosy gdy jaka艣 starsza osoba w kolejce zwraca uwag臋 pani sprzedawczyni 偶e m艂odzie偶y si臋 nie sprzedaje u偶ywek. czasem mierze w艂a艣nie takie s艂odkie ciuchy w sklepach i niezbyt mog臋 je ubra膰 bo wygl膮dam jak marzenie pedofila lub lolitka. owszem czasem to ciekawa stylizacja. chcia艂am kupi膰 sobie mini w szkocka kratk臋 i nawet znalaz艂am idealn膮 z tiulem w housie co z tego jak w po艂膮czaniu z bokserk膮 wygl膮da艂am dok艂adnie ja lola z filmu tylko kolor w艂os贸w nie ten. jak wchodz臋 do moich ukochanych sklep贸w z eleganckimi ciuchami to sprzedawczynie patrz膮 na mnie pytaj膮cym wzrokiem i szukaj膮 mojej mamy:P

Udost臋pnij ten post

nibys-lalkowaty czy dziecinny-w sumie na jedno wychodzi.Ja mam duze oczy,maly nos,sredniej wielkosci pelne usta,podobno rozmarzone spojrzenie,pofalowane dlugie wlosy,tez jestem niska,tylko teraz nie tak drobna,bo w 7 miesiacu ciazy,mam delikatne rysy twarzy i tez bardziej kojarze sie z dziweczynka,niz z kobieta. Kurna,ja tez jak ubiore cos slodkiego,czy kwiatowo-falbaniastego,to wygladam jak male dziecko.Pamietam,ze kiedys spodobala mi sie taka bluzka-delikatne,slodkie kolory,delikatne kwiatki,gdzies tam byla falbanka i jak maz mnie w niej zobaczyl,to wybuchnal smiechem i zaczal sie nabijac,ze moja coreczka wyglada na starsza niz ja,i ze powinnam jej ta bluzke oddac:O Jak z kolei ubieram cos eleganckiego-np.marynarka ze spodnica,to mam czasem wrazenie,ze wygladam,jakbym na sile chciala sie postarzyc:O

Udost臋pnij ten post

kwiecista-w porownaniu do tych,ktore poprzednio wklejalas,chyba najladniejsza.Zreszta,ja tam ekspertem od kwiecistych sukienek nie jestem i niech sie reszta wypowie:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiecista sukienka
w艂a艣nie chyba tego szuka艂am :) ale poczekam niech inne dziewczyny si臋 wypowiedz膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapytam si臋 ja
kotek - moja torebka ma kolor takiej ostrej czerwieni - tez nosze ja jako mocniejszy akcent :) Sukienka - mi sie najbardziej podoba ta czarno biala sukienka, bardzo ladna :) Mam butki jak na zdjeciu kolo niej tylko ze piety zabudowane, musialam kupic bo szlam na wesele wlasnie do sukienki w takiej czarno bialej tonacji. Polecam do tego czerwone paznokcie u stop, super efekt :) Mnie kwieciste wzory jakos nie przekonuja, wole geometryczne i kratki chociaz sukienke mialam w kwiaty :D Dzis mialam na sobie moja tunike tylko oczywiscie zaraz ja umazalam, grrr... nie wiem czy sie spierze. W razie czego tylko 20 zl :D Jak sie zbiore to tez powklejam foty :) Ale ciezko bedzie, oj ciezko. Jezeli chodzi o mlodszy wyglad niz wiek to ladnie sie dobralysmy bo jak jestem w szpitalu na oddziale to jeszcze nie bylo pacjenta zeby sie mnie nie spytal na ktorym roku jestem :/ Do tego zawsze ale to zawsze podrywali mnie faceci mlodsi dajac srednio 4 lata mniej niz mam. Mowie podrywali bo teraz jestem w stalym zwiazku i sie nie daje, ucinam. Oczywiscie tez jest mlodszy :D Aha - kupilam na allegro biale spodnie bo mi sie nie chcialo po sklepach chodzic, za hmm 33 zl, z veromody, ciekawe ile wytrzymaja :D

Udost臋pnij ten post

kwiecista sukienka-> dla mnie tak偶e numer jeden z pokazanych. szkoda tylko 偶e sprzedaj膮cy wstawi艂 zdj臋cie na wieszaku ci臋偶ko stwierdzi膰 jak si臋 uk艂ada. ma fajny fason dekolt v i grube rami膮czka wi臋c my艣l臋 ze 艂adnie b臋dzie le偶e膰. szuka艂am po allegro czego艣 kwiatowego jak kotek nie jestem zbyt wzrokowo-kwiatowa wi臋c efekty s膮 marne. albo nie podoba艂y mi si臋 albo cena zabija艂a albo z艂y rozmiar. kiepsko mi wysz艂o szukanie w sumie nie mam do zaproponowania nic ciekawszego. topshop ale cena zabija: http://moda.allegro.pl/item963994459_topshop_kapitalna_kwiaty_hit.html#gallery mango to samo cena... chyba nawet w sklepie kosztuje mniej. http://moda.allegro.pl/item962582909_mango_kwiatowa_sukienka_tulipan_rozm_s.html#gallery http://moda.allegro.pl/item968564138_asos_sukienka_kwiaty_hit_wiosna_przesliczna_38.html#gallery http://moda.allegro.pl/item963368081_asos_piekna_sukienka_rozm_40_uk12_juz.html#gallery http://moda.allegro.pl/item934732296_only_dk_floral_zip_dress_cudo_38.html#gallery http://moda.allegro.pl/item966466875_pull_bear_sukienka_w_roze_floral_kwiaty_s.html#gallery http://moda.allegro.pl/item969511523_nowa_atmosphere_floral_kwiaty_bombka_zlote_guziki.html#gallery wiem s膮 w jednym stylu ale innych znale藕膰 nie mog艂am:P przegl膮dn臋艂am sukienki vili i jestem rozczarowana owszem w艣r贸d czarnych znalaz艂am kilka super ale inne kolory czy wzory nic ciekawego. a zawsze mieli takie fajne sukienki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiecista sukienka
nibys te co wklei艂a艣 linki s膮 super ale... mam spory biust a praktycznie wszystkie s膮 bez rami膮czek ba艂abym si臋 偶e co艣 mi wyskoczy :) ale dzi臋kuj臋 偶e po艣wi臋ci艂a艣 sw贸j czas :) kupi艂am ju偶 t膮 ostatni膮. zastanawiam si臋 jeszcze nad t膮 vili http://moda.allegro.pl/item959584301_vila_nowa_niezwykla_sukienka_m_s_l_xl_40euro.html te偶 ca艂kiem 艂adnie wygl膮da a i cena jest bardzo atrakcyjna

Udost臋pnij ten post