Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczony 24

mieszkanie po ślubie-prosze o poważne odpowiedzi

Polecane posty

Gość narzeczony 24
Dzięki. :) Moja mama jest wspaniałą osobą i naprawdę z Olą się lubią, ale faktycznie mogłoby byc tak, że mimo drzwi z zamkiem rodzice by prosili, by wpuścic tam moich siostrzeńców bo u nich w pokoju brakuje miejsca dla 3 szkrabów, i wiem, że byłyby przez to spięcia z Olą. Poza tym... Ola przekonała mnie jeszcze jednym argumentem "chciałabym Ci czasem otworzyc drzwi w seksownej bieliźnie albo i bez..." ;)

Gość A ja powiem tak....ze......
A co rodzice maja do tego????skoro zaproponowali zebyscie tam zameszkali to chyba zdaja sobie sprawe z tego co to jest małżeństwo??młodzi powinni byc na swoim a nie bac sie, że siostrzency wejda- siostrzency moga spac na jednym wyrku albo na materacu na podlodze- nic im sie nie stanie a uzalezniac zycie od tego typu spraw to glupota. Ola ma racje!!!!!!!

Gość A ja powiem tak....ze.....
No i supcio:) problem z głowy :):) zycze szczescia :)

Gość narzeczony 24
Wiem, że to idiotyczne, byśmy musieli się tym martwic, czy siostrzeniec wejdzie czy nie, ale moi rodzice są bardzo irytująco nastawieni do wnuków. Dla nich to cały świat :O ale to nie znaczy, że dla mnie tez mają byc całym światem. I co dziwniejsze - nie mama, ale ojciec są tak bardzo zaborczy w stosunku do nich. Jak moja siostra opieprzy któregoś z malców, to tata potrafi do niej na wieczór zadzwonić, że przez cały dzień się z tym męczył i niepotrzebnie na niego nawrzeszczała :O