Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspaniały żon

Największy błąd w życiu - ŻONA!

Polecane posty

Ja mogłabym napisać NAJWIĘKSZY BŁĄD W ŻYCIU - MĄŻ ! I tak też czuję od dłuższego czasu . Żałuję , ze się z nim związałam , bardzo . . . Czuję się coraz bardziej nieszczęśliwa . Chciałabym cofnąć czas .

juz wrocilam, lody byly cudowne i widze jak u Ciebie sie zle dzieje.To , ze zona siedzi w domku z dzieckiem moze byc meczace.Ale jest na to rada-dzidzia do zlobka, przedszkola, czy niania:Ona moze podjac prace na caly etat, pol etatu.Mozliwosci moze byc wiele.Jednak ja bym sie nie zgodzila na takie smsowanie z kolega.I nie codzi tu o zazdrosc czy ograniczanie wolnosci.Do kontaktow, problemow jestes Ty a nie kolega internetowy.Czy aby na pewno internetowy?Smiem watpic.

Gość e tam facet co Ty
eeee, ale ładnie myślisz o swojej kobiecie. Haha..dobre...myślisz, ze jak ktos jest 300 km dalej to nie może sie w nim zakochać????Na mój gust to pisze z kimś, bo brak jej kontaktu emocjonalnego z Tobą. Widocznie wirtualny facet lepszy niż realny obok..Co z tego, że siedzi z dzieckiem, "reszta na Twojej głowie" - no napewno pranie, prasowanie itd. Założę się, że uwielbiasz też sprzątać i szorować toaletę. Kurcze, myślę, ze mój mąż lubi spełniać moje zachcianki, jakoś nie uważa, że go to specjalnie obciąża. Inna sprawa, ze ja spełniam też jego :P

Żona to dobra inwestycja dla mężczyzn.Najzabawniejsze jest jednak to, że to faceci raczej boja sie w dniu ślubu, że juz po wolności.Kobiety dążą do małżeństwa i dobrowolnie pakują się w kłopoty.

KURWA MAC nie musi prać sprzątać prasować!!! stać mnie na to żeby robił to ktoś inny. Sam mogę to robić.... nie róbcie z niej kury dowomej bo tak nie4 jest.... Elena - może masz rację ale nie w moim stylu jest ograniczać kogoś. Wystarczy że ona to robi...

Gość e tam facet co Ty
doskonale wiadomo, ze prawda leży po środku. Ciekawe co Twoja żona o Tobie by powiedziała....Napewno o nią dbasz..nie w sensie finansowym, ale..czy przynosisz czasem chociaż złamanego kwiatka, przytulasz ją przed snem, albo całujesz jak wychodzisz do pracy itd?

Może nie jest w stanie zarobić tyle co Ty, żeby pójść do pracy....Albo wychodząc za Ciebie zapomniała o swoich ambicjach i w rezultacie nie ma kwalifikacji odpowiednich..

kurde jak mam wole to ma codziennie sniadanie w óżku... do tego cała otoczka .... A dzisiaj zapytałem czym mi tez TOSTA zrobia... "A TOBIE ZA CO"

Gość e tam facet co Ty
żona Cię ogranicza?? w jakim sensie? Tak bardzo zmieniła się od ślubu?

A ja rozumiem, że tego tosta nie chciała zrobić. Przecież przyznałeś się, że sie wczoraj upiłeś.

Gość e tam facet co Ty
no facet poprostu pytam o to co sam nam mówisz "Elena - może masz rację ale nie w moim stylu jest ograniczać kogoś. Wystarczy że ona to robi..." wiec jak to Cię ogranicza?

Predatorka nie da sie... e tam facet co T ja nei mam prawa pisać do nikogo.... a jak juz to zrobie to w nocy mi telefon zapierniczy i..... chaja... bo costam z kimstam... nawet ja chodzi o godziny pracy z koleżanką...

ja bym sie upierala , ze problem tkwi w tamtym facecie.Jesli kobieta jest przekonana , ze jest z wlasciwym mezczyzna to do glowy nawet nie powinno jej przychodzic smsowanie calymi dniami.Rozumiem miec znajomego, ale z nim sie nie ma takiego kontaktu o jakim piszesz.Nie wiesz o czym tak jej slodzi ani co ona wypisuje.To jest nawet jak dla mnie chore zachowanie.Porozmawiaj konkretnie co jej brakuje w waszych relacjach, jak widzi rozwiazanie i trzymaj sie tego.Jesli nadal bedzie sie upieac przy tych kontaktach to moze konsekwentnie daj jej wybor.On badz Ty.Chyba nie chcesz robic za losia, ktory pakuje finanse w zone, ktora wyplakuje sie czy romansuje z innym.Zakladam, ze jestes tak jak piszesz w porzadku do niej i dziecka.

Gość e tam facet co Ty
no wiesz jak Ty żonę obwiniasz o picie to nie wiem, które z Was lepsze....pijesz bo chcesz taka prawda. W życiu nie spotkałam nikogo, kto piłby przez kogoś :( Znam paru rozwodników, całkiem pożądnych, zadne zdrady, alkohol ani inna patologia, poprotu tak sie ułożyło, że się rozstali za porozumieniem.....żaden z nich złego słowa nie mówił innnym o byłej żonie.

e tam facet co ty - picie nie jest problemem ani tematem... elena50 - zawsze stawialem na wolność i może właśnie się zawiodłem. Ten gośc to rzekomy przyjaciel rodziny al;e po dzisiejszym szale zastanawiam sie ktoś inny pod tym imienie nie figuruje... Właśnie to do mnie dochodzi....

Gość e tam facet co Ty
nie jest problemem ani tematem, ale pewnie przyczyną tematu i problemu Elena, dziwisz się, ze jego żona sms z kimś, skoro siedzi w domu z dziećmi a mąż pije tydzień???

bardzo mądre.. znacie całą moją sytuację, mój zawód itd :) nie mog pić i tego nie robie ..... ale od tygodnia tak... nie życzę Wam takiej dawki nerwów jaką mialem przez ostatnie kilka dni...