Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspaniały żon

Największy błąd w życiu - ŻONA!

Polecane posty

wiesz co.. picie twoje tylko powoduje to,ze ona jeszcze bardziej sie nakreca i wscieka:O wiec zamiast zalagodzic sytuacje - zaogniasz ja. gapa:):P

zapylam przed chwila swojego meza , co on by zrobil gdybym to ja miala takiego przyjaciela smsowego.Zgadnij.Powiedzialby-do widzenia.I moj maz w zadnym razie mnie nie osacza, nie czuje sie szpiegowana, ograniczona.Pracuje w innym kraju niz maz, czesto jestem w rozjazdach.Jednak nigdy nie przyszlo mi do glowy z kims innym omawaic trudy dnia czy wlasne problemy, emocje kobiece.Od tego jest bliska osoba, w moim przypadku maz.

Gość e tam facet co Ty
och przestań narzekać, bo to żałosne się robi. Jak można nie rozmawiać ze swoją wybranką o ratowaniu małżeństwa a na forum dla bab się wypłakiwać? Zacznij pracować nad własnym małżeństwem i musisz koniecznie uwodzić żonę, tak aby znów się jej w głowie zakręciło z miłości :) Ona jak poczuje się doceniona, pożądana też odpłaci Ci tym samym. Nie będzie miała ochoty i czasu na flirty przez fona, a Ty na zapijanie smutków i wszyscy będą szczęśliwi...

ales ty nerwowy, odnioslam sie tylko do tego,ze jesli ci na niej zalezy to to,ze w ramach protestu pjesz przez ostatnie kilka dni niczego nie zmieni. nerwusie;)

Chyba obydwoje musicie wyluzować, szczerze porozmawiec, jakaś romantyczna kolacja, itp, itd.Nie warto narzekać, natomiast warto działać.Pozdrawiam i więcej optymizmu życze.Swoją drogą-chcialabym miec takiego męza jakim ty jesteś-tak cię odczuwam.Ehhh-czemu wszyscy fajni są zajęci?

e tam facet co Ty to teraz pojechałaś.... nie jestem pizdą co będzie opłakiwał jej humory! Ani cwelem który będzie to tolerował... ja nie mam 18 lat....

Gość e tam facet co Ty
śmiesny jesteś i tyle :) Kto Ci każe to tolerować, masz to właśnie zakończyć, zająć się własną żoną...chyba że picie bardziej smakuje niż igraszki ze swoją kobietą??

igraszko z moją żoną :D :D :D nie rozśmieszaj mnie .... a jak myślicie z tym kolesiem co smsuje ... ma go pod dwoma nazwami w telefonie... zrobić coś z tym ??

Gość e tam facet co Ty
igraszki- takie zabawne? Wiadomo już czego szuka w tych sms, skoro mąż nie daje :P

jesli nawet Cie nie zdradzila(mam nadzieje, ze nie zdazyla)to wedlug mnie jest wielce nietaktowne takie zachowanie.Jesli cos by mi w zwiazku nie pasowalo,to z moim mezem probowalabym to omowic, poprawic , ulepszyc.To on jest ta osoba , z ktora mam dzielic dobre i zle chwile.A problemow zycie nie szczedzi.W twoim malzenstwie nie ma nic do szukania inny mezczyzna.Nic.Czesto jest tak, ze taki przyjaciel steruje emocjami jednej strony.Moze wydaje jej sie doskonalym.Latwo byc super nie dajac nic w zamian poza ladnymi slowami.Nie wiem.Ja byc moze jestem staroswiecka.Uwazam , ze slowo lojalnosc, wiernosc, poszanowanie i milosc do partnera jest wyznacznikiem w zyciu.

jeszcze jedno.Chcialabym Cie uczulic, bys nie rozwiazywal problemu alkoholem.Bo on po pierwsze nic nie rozwiaze tak naprawde, poza tym mozna narobic sobie mase klopotow tak w pracy jak i zyciu osobistym.

Gość e tam facet co Ty
hehe, no jak ma wszystko to po co pisze z innym? Elena to wszystko o czym piszesz jest najszczerszą prawdą, bardzo żałuję, ze teraz mało osób kieruje sie w życiu takimi wartościami. Dlatego podziwiam takie jak Ty, które niestety są już unikatem :(

Myśle, że nie jestes idealnym mężem i jej przeszła ta miłość. Pewnego dnia po prostu sie spakuje, chyba, że nie będzie miała na to tyle siły, żeby wszystko rzucić w cholerę. A właśnie Ty sobie tu pogaduchy urządzasz, a kto siedzi z dzieckiem?

Gość e tam facet co Ty
raczej przykład a nie wiarę