Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspaniały żon

Największy błąd w życiu - ŻONA!

Polecane posty

abc101 Myśle, że nie jestes idealnym mężem i jej przeszła ta miłość. Pewnego dnia po prostu sie spakuje, chyba, że nie będzie miała na to tyle siły, żeby wszystko rzucić w cholerę. A właśnie Ty sobie tu pogaduchy urządzasz, a kto siedzi z dzieckiem? Wystarczylo ci kilka postow autora aby go ocenic? koszmar. jak mozna tak pisac !

dziekuje za mile slowa.Czesto zastanawiam sie dlaczego ludzie sobie komplikuja tak zycie.Tak latwo wszystko stracic.Zbudowac fantastyczny zwiazek jest tak trudno.I czesto glupim , nierozsadnym pociagnieciem zniweczyc wszystko dla jakiejs zludy.Mam corke , nawet wnuczke i ciagle mowie o tych wartosciach. Moj pierwszy maz byl 18 lat bardzo ciezko chory.Kazdy dzien to byla walka o jego zycie i przetrwanie.Udalo nam sie wspolnie wychowac do 18 lat corke.Teraz mam drugiego meza.I jest najwspanialszym czlowiekiem pod sloncem.Warto szanowac partnera.Warto byc dobrym czlowiekiem bo zycie potrafi tez nagradzac.Mowie o tym by potwierdzic, ze warto sie starac i walczyc o szczescie.

Gość do predatorki
a Ty faceta na kafe szukasz? Bo widzę, że bronić to potrafisz, aby sieprzypodobać, a konstruktywnego jeszcze nic mu nieporadziłaś zeby ratował małżeństwo :P

Oż kurdę...jestem pod wrażeniem. Z dziećmi siedzisz? Chyba jedynie patrzysz na nie od czasu do czasu, bo raczej skupiasz się na forum. Do tej pani, która mnie skrytykowała- to zabawne, ale działa to w obie strony.Facet pije i opowiada, że ma złą żonę. Skąd wiesz, jaka jest prawda. Mamy tu opinię na pewno nieobiektywną. Na pewno coś w tym małżeństwie jest nie tak, że kobieta pisze z jakimś facetem. Zapewne brakuje jej ciepła.

Gość e tam facet co Ty
Elena, bo moze na takie szczęście w życiu i w małżeństwie to właśnie trzeba sobie zasłużyć i zapracować na nie. Wnioskuję, że nie było Ci lekko, ale nawet przez post bije od Ciebie pogoda ducha, więc Tobie jak najbardziej należało się to szczęśćie. Wszystkiego dobrego Ci życzę :)

eleno.. ale ludzie juz maja taka naturę, że lubią sobie komplikować zycie.. kazdy z nas ma do tego tendencje.. tylko,że jedni potrafią się w porę opanować, a drudzy brną w to dalej i nie potrafią się wycofać:(

abc masz swoje zdanie... w życiu nie pozwoliłbym aby moi dzieciom coś się stało.... po co piszesz tkie rzeczy ?? ElenA ... DOBRZE ŻE SĄ TACY JAK TY !

To ja Ci cos powiem jestem wiecej niż pewna ze ten pan z sms nie jest tylko kolegą i nie tłumacz sobie tego ze odległość .... Sama ze swojej obecnej sytuacji mogę Ci powiedzieć ze to żadna przeszkoda a jej ciągłe humory i awantury o nic potwierdzaj wszystko moge Ci jeszcze dodać ze ja zachowuje sie w podobny sposób jak Twoja żona i dumna z tego nie jestem

[zgłoś do usunięcia] do predatorki a Ty faceta na kafe szukasz? Bo widzę, że bronić to potrafisz, aby sieprzypodobać, a konstruktywnego jeszcze nic mu nieporadziłaś zeby ratował małżeństwo czytaj uwaznie ze zrozumieniem... a jak to dla ciebie za trudne to przypomnij sobie lekcje w klasie III szkoly podstawowej..

pozdrawiam piszacych na tym topiku, autorowi zycze konstruktywnego rozwiazania problemu .Dziekuje za wspolny czas.

Gość do predatorki
czytam uważnie i nie rozumiem, czemu najeżdżasz na dziewczynę. Pisze co myśli, to jest forum, gdzie nikt nikogo nie zna. Może ona w swoim poście ma więcej racji niż Ty? Tego nie wiemy, bo nie znamy autora. Jej wnioski mogą być słuszne, albo i nie, ale zawsze stanowią jakąś przestrogę i formę rady. Tez oceniasz ludzi pochopnie moja droga :)

cóż nie bronie Jego żony absolutnie bo widze ze ma skarb w domu i tego nie docenia Mowie tylko ze mój mąż ma podobny ze mna kłopot tyle ze obaj panowie bardzo sie różnią ... Każda sytuacja jest inna

Gość e tam facet co Ty
Ja też Ci dziękuję Elena za dobre słowa :)

Gość wenuska...
Wspaniały-to w końcu ile masz dzieci? Raz piszesz ze dwójkę,potem nagle że jedno...

Jeśli mogę cos zasugerować zainteresuj sie bardziej tymi sms-ami nie mowie tu o jakims nadzorze czy kontroli bo to tylko pogorszy sprawe obserwuj jej reakcje po tym jak cos dostanie a jak telefon nosi non stop przy sobie to też moze cos znaczyć Nie mowie ze musie miec kogo bo to zbyt pochopne stwierdzenie

Gość estercia77
Przeczytalam ten caly topik od a do z i moim zdaniem problem tkwi w zonie autora. Mysle ze te smsy to nie tylko zwykle pisanie ale to wyrazanie wlasnych uczuc do drugiego mezczyzny a wnioskuje tak bo dlaczego tak pilnuje telefonu i malo co mezowi palca nie odgryzla co_?????????przeciez to normalne ze maz ma prawo skorzystac z zony telefonu pod warunkiem ze nie kryje sie w nim zadna tajemnica. Autorze nie bede radzila rozwiedz sie bo nie na tym rzecz polega poprostu uwazam ze wizyta u dobrego specjalisty jest nie unikniona inaczej zatrujecie sobie oboje zycie.Szkoda bo jestescie bardzo mlodym malzenstwem i naprawde jak sie chce to mozna wiele wspolnie przezyc.Zycze ci jednak bys rozwiazal swoj problem i dalsze malzenstwo nie bylo dla ciebie smutnym rozczarowaniem.

Gość wenuska...
A ja uważam że największym błędem w życiu żony "wspaniałego" jest on sam.Najlepiej smarkać na forum a u siebie błędów nie dostrzegać.O ile żona istnieje-bo jak można gubić się co do ilosci swoich dzieci? Żałosne.

No wlaśnie i w ten oto sposób zakochany maż wita żonę. Porażka...brrrrI kto jest lepszy w tym związku? A może zasługują na siebie oboje.

Gość czytam twoja stopke
a nie zauwazyles przed slubem ze ziona jest glupią cipę ze wsi a ty takich nie lubisz?