Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalllinka88

NIEMIECKIE MODNE DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość kalllinka88

własnie wróciłam z wymiany w niemczech... byłam tam 1,5 miesiąca... wśród rówieśniczek 18-19 lat... boże dziewczyny jak te laski sie ubierają! same markowe ciuszki, kolorowe, ekstrawagancke....SUPER!!! w dodatku super fryzurki, makijaże!bosko a jak poszłam do klubu-nie moglam oderwac oczu-tyle ładnych dziewczyn wiem,zeniemki raczej maja opinie grubych i brzydkich kobiet...ale ja obracałam sie w środowisku nastolatek.... i na 100000% są ładniejsze niż w polsce macie jakieś rady, jak ubierać się oryginalnie?

Ładniejsze są na pewno Niemki, które gdzies tam genetycznie zostały wymieszane z innymi nacjami ;) hehe. Sama takie nie raz widzialam, i faktycznie są ładne. Co do ubrania to w dużej mierze kwestia tego, że mają znacznie większy budżet niż typowa Polska nastolatka.

Ładniejsze są na pewno Niemki, które gdzies tam genetycznie zostały wymieszane z innymi nacjami ;) hehe. Sama takie nie raz widzialam, i faktycznie są ładne. Co do ubrania to w dużej mierze kwestia tego, że mają znacznie większy budżet niż typowa Polska nastolatka.

Gość kalllinka88
hmmm.. wiecz co? może źle to napisałam, bo nie chodziło mi o rodowite niemki- ale ogólnie o dziewczyny tam;) ja zapoznałam raczej takie "mieszane" towarzystwo- włoszki, POLKI, turczynki, ale które urodziły się w niemczech , bo ich rodzice w latach 80 emigrowali

haha, no własnie :) więc nie nazywaj ich "niemkami" i nie burz stereotypy typowej niemry ;)) bo własnie go potwierdziłas :P