Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam kogos kogos na stałe

pepco -stroje karnawałowe na chłopca 3-4 latka -sa moze jakies?po ile?byłyscie ?

Polecane posty

u mnie nie było ja tam stroj spidermana dla 3-4 latka kupiłam w zabawkowym za 45zł ale sdla pocieszenia to suknie dla dziewczynek były i za 100-150zł

Blondyna-zabawkowy jakis firmowy czy zwykły? allegro przegladnełam ale tam dostaje zawrotu głowy chce kupic na miejscu a nie bardzo mam czas chodzic po sklepach o tym pepco słyszałam wiec pytam chociaz nie wiem czy w kazdym maja jednakowy asortyment

ten co ja kupiłam to jak pajacyk - koszulka przyszyta ze spodenkami, ale ma dodatkowo wszyte mięśnie (poduszki), jest do tego pas i maska. co prawda na opakowaniu był wiek 4-6 lat, Syn ma dokładnie 3,5 i jest ok - na 6 latka to chyba jakiegoś takiego Chińskiego :D

i w H&M był Spiderman, Batman i Superman ale bez masek, peleryn i bez pasków i coś ok 80zł chyba... ale też takie pajacyki i w Tesco był Buzz Astral dla 3-4 latków chyba po 70zł.. co do cen to głowy nie dam

drogie te stroje jak na 1x a niech sie tak dziecko jeszcze rozchoruje i nie pojdzie na bal to juz w ogole klapa teraz to od przedszkola wyscig szczurow ja chyba kupie zwykłego klauna przynajmniej wygodny na all widzialam na dziewczynke za 185 zł!!

Gość b767u76bu456u
ja mam bliźniaki i co ja mam powiedzieć wydatek na te stroje przemnożyć razy dwa a ceny strojów kosmiczne dobrze ktoś zauważył - co jak sie dziecko rozchoruje... no a nie zrobie im tego zeby ubrać ich w byle jaki "łach"... ten wyscig szczurów faktycznie trwa, ale nie ma co my-sami rodzice go rozkręcamy (w tym ja też) pozdrawiam

ja szalec nie bede jednak sama maska to za mało- zreszta drazniłaby moje dziecko i pewno zaraz by ja sciagnał mysle ze jak bedzie miał z 6 lat to moze bedziemy wydziwiac ale taki krasnal to dla 2ch godzin zabawy karnawałowej nie musi miec nie wiadomo jak bogatego stroju

my już jesteśmy po2 zabawach karnawałowych i powiem tak: w przedszkolu wszystko było ok - tylko jak dzieci zobaczyły że inne mają maski to był ryk i płacz i Paniei Mamy na poczekaniu te maski im wycinały :D i w przedszkolu u nas to w 3-4 latkach dziewczynki jak księżniczki, suknie na kołach a w 5 latkach to praktycznie dziewczynki wszstkie w perukach jako HannaMontana a chłopcy za kościotrupy i Sprdermani a na 2 zabawie to masakra - stroje te co widziałam na allegro ScoobyDoo, Arielka i takie tam

Polecam allegro! Można coś w dobrej cenie wyszperać. Moje dziecko nie chciało niczego poza strojem pieska - znaleźliśmy w końcu na allegro scooby-doo w dobrej cenie i wszyscy zadowoleni:)

Gość ocet
hmm,albo w lumpeksie mozna cos wyszperac.ja znalazlam przez przypadek stroj biedronki,w skrzydelka ruszajace sie,wypchany brzuszek i czulki-za to dalam 7 zl,tylko czarne getry dokupilam w sklepie i dalam 14 zl. a przed balem haloween znalazlam stroj malej czarownicy z czapka i nochalem i dalam 1,50 zl pln.takze dziewczyny polecam lumpeksy czasem.

Dokładnie, na lumpie znalazłam prześliczny kostium Królewny Śnieżki, na metce było napisane, że pochodzi z Disneylend, serio i była świetnie odszyta, do tego miała pelerynkę ze stojącym kołnierzem, dałam 25 zł :) Szkoda mi kasy na jeden raz, a poza tym dobrze zrobiłam, bo córcia wystraszyła się głośnej muzyki i tłumu przebranych dzieci i wyszłyśmy po godzinie :o Chyba by mnie trafiło, jak bym wydała 70 zł ;)

Gość na szmatexy trzeba miec czas

Gość ocet
nie kniecznie trzeba miec czas.ja prace skonczylam o 15 ,corke podrzucilam babci a oblecenie kilku lumpkow i zapytanie pan czy sa jakies stroje na bal przebierancow zajelo mi 30 minut.owszem trzeba miec czas na lumpki jezeli ide sobie cos kupic czy dziecku i wiem ze sama musze poszukac czegos co mi sie podoba.ale stroje karnawalowe wchdzisz,pytasz,ogladasz chwile i wychodzisz. trzeba miec checi ;)

Gość na szmatexy trzeba miec czas
u nas stroje mozna kupic tylko o 9ej rano jak otwieraja

Gość ja tam na allegro to wynajde
wszystko kopalnia szmateksowa

Gość jak ze strojem co lubi dziecko
?

a nie lepiej wypozyczyc?? u nas w przedszkolu wisza ogloszenia wypozyczalni od 17zl mozna wypozyczyc :)

jeśli szukasz fajnych strojów dla maluchów, to uważam, że na pewno spodoba Ci sie taki sklep congee.pl gdzie jest bardzo wielki wybór strój dla chłopaków i dziewczynek, na pewno znajdziesz tam cos ciekawe w rozsądnych cenach