Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apokalipsa....

Koniec swiata w 2012r. Przykre

Polecane posty

Gość Apokalipsa....

Tak przewidywali majowie i inne dwie kultury ktore odeszly z ziemi wszystko na 2012r. Jestem za granica i otym sie tu mowi. Dodam ze norwegia albo islandia wybudowaly juz projekt na antarktydzie bunkru wktorym skladaja nasiona drzew ,kwiatow z calego swiata wiec cos jest na zeczy!

Gość ja tu widze jak nic
to w usa od dawna robia, ksiazki i inne cenne rzeczy, które kiedyś będą świadczyły o naszym istnieniu

Gość 8ósemKA
a jak antarktyda sie rozpusci ? haha bunkier pujdsize do diabla na dno.Pozatmy jak bys bardizej byl oczytany to bys wieidzl ze data roku 2012 ktora byla ustalana przez majow w przyszlosic pare razy zmieniano daty!!!

Nie bedzie konca swiata. Rozwijaj sie pod kazdym wzgledem [duchowym, w szczegolnosci] ale nie blaznij sie teoriami bez pokrycia. Wielu juz tworzylo podobne historie, ktore sie nigdy nie zdarzyly. 🖐️

Gość GOSIACZKA
Faktycznie.Najlepiej to panikujmy.Jeśli ma byc ten koniec świata to napewno panika nam pomoże. Ludzie,korzystajcie z życia i nie myślcie o takich bredniach.Co ma byc to będzie,i my na to wpływu nie mamy!

Gość zenia5
chcialabym, zeby byl, bym nie musiala zabijac sie sama

Gość Apokalipsa....
Niew4em jakto mozliwe ale norwegia przewidziala ze tylko tam na antarktydzie jest wstanie sie zachowac ten bunkier a dlaczego tam a nie w gorach jakich niewiem? pisze o faktach a nie przypuszczeniach niedowiarku ,to juz jest na antarktydzie nawet w tv i wiadomosciach lecial film otym i co myslisz ze jakies Panstwo niema co robic i z nuduw robi bunkry albo ze ma zamalo wydatkow? Nie rozsmieszaj

Gość To comy zrobimy

Gość neuralgia
zobaczymy w 2013 jak to bedzie

Nie znosze ludzi, ktorzy sieja panike. To, co robia inne kraje, niekoniecznie zwiazane jest z przepowiednia Apokalipsy. Masz jednak prawo w to wierzyc :D 🖐️

Gość adasdasd
Będzie koniec świata. Są na świecie ludzie, którzy chcą zniszczyć ten świat i przygotowują sie do tego - data 2012 została rozdmuchana przez media i wtedy uderzą. Samospełniająca sie przepowiednia.

A w skutecznosc szczepionki swinskiej grypy wierzysz ? :P Bedzie tych bredni :O, dobranoc 🖐️

Po naszym przewodnictwie w UE i po Mistrzostwach Europy żaden dodatkowy koniec świata nie będzie potrzebny:p Prawdziwy koniec świata będzie wtedy, jak na ulice wyjdą półcienie ludzi po ataku DDOS na kafeterię i padnięciu serwerów. Takie małe, lokalne Haiti.

Gość Richard Alpert
Skończy się kalendarz Majów, to zacznie się Czerwców 🖐️

Gość ja nie moge no umre
znów :D :D :D ...czerwców:D

Gość fcndjksa
o jakich faktach piszesz?? :o i moze najpierw poczytaj o cywilizacji majow a potem [pierdol glupoty

Gość a tak sobie
koniec świata przyjdzie tylko, ze nikt nie wie kiedy i to jest pewne!!!!!!!!!

Kurde to już chyba 3 koniec świata w moim życiu. Zaczyna być to nudne :D Tu zacytuję znanego polskiego malarza "A co ty k*** wiesz o końcu świata" ;)

Gość to prawda w 2012
ma spasc na nas wielka kupa:(

Tak, to prawda. W arktycznych okolicach Svalbardu w Norwegii ukończono budowę największego na świecie banku nasion - schronu przystosowanego do przechowywania żywności i nasion na wypadek kataklizmów, zarówno tych wywołanych przez naturę jak i człowieka. Inwestycja ta kosztowała 6,2 mln euro i jest w stanie przechowywać nawet 4,5 mln nasion. Budowę tego mogącego wytrzymać nawet atak nuklearny monstrum ukończono 26 Lutego 2008. Czyżby Norwegowie szykowali się na mającą przyjść w 2012 roku katastrofę? 21.12.2012 ma nastąpić hiperaktywność Słońca, przebiegunowanie Ziemi, wg Majów nastapi zagłada naszej cywilizacji, ale to nie koniec świata!! Owszem bedą kataklizmy jakich sie nie spodziewamy, ale na pewno część ludzkości przeżyje. Nie jesteśmy pierwsza tak rozwiniętą cywilizacją. Majowie umieli przwidzieć na 200 lat przed przebiegunowaniem Ziemi ze to nastąpi. Było to w 9792 p. n.e. Obliczyli ze dzieje się to dokładnie co 12500 lat. Dlaczego nie mówi sie o tym na codzień w prasie, tv? Żeby nie siać paniki.

Globalne ocieplenie - Day afer tomorrow; Przebiegunowienie ziemi - 2012 Hiperaktywność Słońca - Knowing Asteroida - Armageddon Inwzaja Obcych - The Independence Day Po co czerpać wiedzę z miarodajnych źródeł, kino prawdę ci powie, wszystko okrasić jeszcze Nostradamusem, odrobinę dodać Majów, Edgara Cayce i pseudobadaczy mających nadzieję ze ich gnioty wreszcie się sprzedadzą (przy okazji i wywiadzik w radiu czasem zrobią). A wszystko to wiadomo że spisek żeby nie siać paniki... LOL.

Gość cccccccccccccccccccc
data jest źle podana moim zdaniem ale 2012 - to jest chyba już koniec :(

Gość E.S.
ja już się spakowałam na wszelki wypadek:P

Będzie to rodzaj Haiti i mnie wszystko pasuje, wszystko. Całe oje życie mi pasuje do tego, że ten koniec świata będzie tak jak mi sie dawno temu śniło. lecz już nic nie mogę powiedzieć. Raz mi się śniło jednak, że jechałam sobie do domu (tu już nie mogę napisać kiedy) a tu PLUM , żarówka się wyłączyła - czyli słońce zgasło. No po prostu zrobiło się ciemno jak w zadku u murzyna. I zaczęło wiać. Czy padało. No w każdym razie był tragos. I dalej nastał dzień. Ale to był już dzień ostatni. Śnił wam się kiedyś sen, w którym o godzinie zbyt wczesnej zrobiło sie czarno?

Mnie sięwydaje, że to będzie takie zwyczajne niezwyczajne - jedni się bedą zastanawiać nad tym czy to nie zaćmienie słońca, inni będą kombinowac po swojemu. I wtedy - tak jak pisze w Ewangelii i co mi się przydarzyło - każdy w swoim czasie zostanie WZIĘTY - czyli kto przeżyje bo to tam już koniec będzie zabawy to się znajdzie W SWOIM CZASIE przed Bogiem i zostanie osądzony. A martwi to już w ogóle racji nie mają. Choć pamiętajcie - będziecie się modlić, żeby góry się na was przewróciły i żeby was zakryły. Tak pisze w Biblii. Może taka Bachleda to też element Apokalipsy już? Kto wie?