Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apokalipsa....

Koniec swiata w 2012r. Przykre

Polecane posty

Gość cccccccccccccccccccc
A jak se chcecie obliczyć dokładniej kiedy może nastąpić ten koniec świata to se musicie odszukać ksiegi Atlantów na pewno - przynajmniej te księgi i zobaczyć jak se to liczyli - może by wam wyszło to samo , może nie. Trochę się rąbnęli - to moje informacje. Ale nie dużo. Rok dobry, dzien i miesiąc - źle.

No w japoni będzie trzęsienie Ziemi na pewno, W Chinach, może we Włoszech - tam gdzie zazwyczaj trzęsie. W USA? Nie wiem. A tu na pewno będą ciemności w takiej Polsce i będzie strasznie. Wiatr jakiś bo ani domu, ani drzewa na horyzoncie nie widziałam. Jakieś tornado. Choć tu gdzie mieszkam już było tornado. To może kolejne? :( Przecież to nieprzywidywalny żywioł jest zupełnie. :(

W Polsce te ciemności to pasują strasznie, nie? To takie od Boga. Tu nawet w taki dzien jak dziś są ciemności. A największe w szkole! :( Ale już coś robią z tą szkołą - tylko po co? Po co im szkoła na taśmie? A w pracy w Polsce szkoła? Dupa chyba. :(

Gość ja na wyspach
Fala tsunami w roku 2012 będzie miała do około 3km wysokości nad poziomem morza o rany ja mam do oceanu 150 m i mieszkam na 3 pietrze to mnie zmyje jaka pierwsza.

Gość cccccccccccccccccccccc
No ale to musisz mieszkać w rejonie narażonym na tsunami. Inaczej to tam też tsunami? Wszędzie tsunami? Sztorm jakiś najwyżej i tyle. :(

Gość ratujsiektomozeee
bałtyk nieobliczalnym jest! :classic_cool:

Gość Nie znasz dnia ani godziny
i tego sie trzymaj :)

Gość Nie znasz dnia ani godziny
ojj ja bym nie chciala :) no chyba ze potem bylo by lepiej :)

Nie znasz.....nie ma zadnego POTEM;) Czytałam o znanym księdzu, zachorował i lekarz postawił diagnozę: Twoje płuca są w bardzo złym stanie, powineneś spędzić kilka miesięcy w Szwajcarii" " o Boze! obawiam sie ze nie dam rady- odparł ksiądz, moje finanse na to nie pozwolą". Dezyzja nalezy do Ciebie- [powiedział lekarz- albo Szwajcaria albo niebo" ksiądz na to-" zatem w porzadku. Szwajcaria."

Gość ja na wyspach
przez 2012 - nie zajde w ciaze dopiero 2013 gdy bedzie wszystko ok

Gość vvvvveeeeezzzz
¯¯¯¯¯¯¯¯(♥ ☺(♥ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ Nie smuć się zimowym czasem , kiedy śnieg i wiatr nad lasem. Kiedy ziąb i prószy z nieba , to weselić też się trzeba. Wszak zimową porą jest Pięknie , i niejedno Serce wnet zmięknie. A gdy Ci zimno uśmiech zabiera , idź na ciepłą KAWKĘ- do=== PRZYJACIELA===... ¯¯¯¯¯¯¯¯¯&# 175;¯(♥ ☺(♥ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯ O_______O `..`.`..`. █______ █ `.`¸`.`.`.`..`. ██____██ `.`¸`..`.`..`. ███████....... ......)..........( █______ █............((..........)) █______ █______(''''''''')o (''''''''')o ███████_ ▓▓▓▓▓▓▓▓` 19;▓▓▓▓▓ █______ █___ ████████` 08;██ ███████_______ ___██`.`¸`. ████████ █______████`.`¸`. █_███████ ; ;██___█████`.`¸`.< br /> █___█___█__█_____ ███`.`¸ █___█___█__█_______█`.`¸`< br /> █___█___█__█_____██& #9608;█`.`¸ ____ █______ █___ ██████ ____ █______ █_ ████████` 08; ___*-:I:-◕◕◕_______◕◕ψ ; 5;-:J:-* _*-:¦:-◕_____*◕_◕*_____◕-:& #166;:-* *-:¦:-◕_______*◕*_______◕-:¦ :-* *-:¦:-◕____DZIĘKUJĘ_____◕-:¦:-* *-:¦:-◕___ŻE,_JESTEŚCIE____◕-:¦:-* _*-:¦:-◕_____◕.♥.◕____ψ ; 5;-:¦:-* ___*-:¦:-◕___________◕-:¦:-* _____*-:¦:-◕_*-:¦:-*_◕ -:¦:-* ________*-:¦:-◕_◕-:¦:-*

Gość nie chce mi sie logować dzis
znowu zabiłam topik :(

noooo, znaki konca swiata- cytat biblijny : "bedzie glod i mor , a miejscami trzesienia ziemi ...." czyz nie od zatrania ludzkosci towarzysza nam te znaki ?????? zmiany sa i beda , nikt nie jest w stanie tego powstrzymac ani zmienic bedzie snieg i deszcze , a miejscami nawet slonecznie .... :D :D :D

Gość do cccccccccccc
Gdzie można znaleźć te księgi?