Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka voodoo

wie ktos jak odczynic uroki albo sciagnac klatwy?

Polecane posty

Gość laleczka voodoo

slyszalam juz o wiazaniu czegos czerwonego, ale to chroni przed zlymi mocami, a co jesli juz cos na mnie "siedzi"?wie ktos?

Gość laleczka voodoo
pomocy nikt nie wie?

klątwa działa jeśli w nią wierzysz i myśląc o niej (bo jestem przelęta to na pewno mnie coś złego spotka) nieświadomie ściągasz na siebie złe wydarzenia. możesz dla picu coś sobie przywiązać czerwonego i wierzyć że ci to pomoże, tak naprawdę wszystko siedzi w ludzkim umyśle.

Gość wozkers34
posmaruj sie kopa to nic zlego cie nie spotka, chyba, ze dopadna cie koprofagi

Gość laleczka voodoo
aldonka wiem ze myslene moze powodowac pecha efekt "nocebo" ale chodzi o to ze zle sie dzieje od dluzszego czasu i dopiero kilka dni temu pomyslalam ze chyba jestem przekleta a niestety sa osoby ktore moga mi zle zyczyc:Odlatego pytam, moze nawet jesli mialo by mi to pomoc na zasadzie placebo dobre i to. a czerwone to niekoniecznie nitka,moze byc wstazka we wlosach tylko za stara jestem;)

Gość dzolo
czy ktos zna zaklecie aby dziewczy nigdy mnie nie opuscila

Gość dzolo
ja jedynie potrafie zdejmowac czary

Gość ostryjagoda
Witam od urodzenia miałem styczność z okultyzmem, "czarami" - "magią". Od 94 zajmuję się głównie klątwami (ze względów zarobkowych) ale poznałem też wiele innych dziedzin związanych z tzw "magią" - wahadełkowanie, tarot (uczyłem się od podstawówki), astrologia, uroki (w tym zdejmowanie), klątwy (w tym zdejmowanie), obee i wiele innych. Służę darmową poradą na wszelkie tematy (ostryjagoda@gmail.com) oraz płatnymi usługami (w granicach rozsądku - nie sprawie że kogoś potrąci auto). Dodam że nikogo nie szkolę - przede wszystkim ze względów bezpieczeństwa.

Gość gość
Ja odczyniałam klątwę ze strony http://sabazios.pl i uważam że znacznie mi to pomogło. Od tego czasu spotykają mnie znacznie pozytywniejsze rzeczy.

Niestety ale różne klątwy istnieją... ja kiedyś nie wierzyłam dopóki pewna popier... cyganka mi coś nie powiedziała i od tamtej pory stało się coś co mi uświadomiło że się myliłam i w to uwierzyłam...a kto nie wierzy to niech zostawi to dla siebie i nie komentuje tam gdzie ich komentarze są zbędne. bo pytanie nie brzmi CZY KTOŚ WIERZY.

Gość gość
Trudno znaleźć kogoś kto zna się na magii miłosnej, a tutaj na forum ludzie sieją tylko mętlik w głowie. Mnie udało się odzyskać chłopaka dzięki osobie, która poleciła mi koleżanka. Mogę Wam napisać coś więcej jeśli chcecie, to piszcie edytamn małpa gazeta.pl

Gość Gosc

Klatwy, uroki itp  były są i będą.  Sama oczyszczam ludzi z klatw, urokow i innych rzeczy, także domy i działki. Jeśli ktoś jest zainteresowany to chętnie pomogę. Mój adres jchomicz23@gmail.com 

Sama wiem czym są takie rzeczy. Nim zaczelam czyscic ludzi wiele przeszlam. 

Gość Przemo

musisz wtykać palce do ci.pki