Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna2722

Szukam chetne mamy na wspolne spotkania i wyjazdy z dziecmi

Polecane posty

Gość joanna2722

Witam wszystkich Jestem mama, z tymze samotna mama, ale bardzo aktywna i chetnie podrozuje z dzieckiem nawet w weekendy. Nasze podrozowanie odbywa sie glownie w miesiacach wiosenno-letnich i jesli nawet pozostaje do dyspozycji sobota i niedziela to kazdy wyjazd ma swoj urok chociazby wiekszosc godzin odbyla sie np .w pociagu Jestem ze Szczecina, a w zeszlym roku w sam tylko weekend udalo mi sie zaliczyc np Ustke lu Hel. Jesli tez jestescie takimi aktywnymi mamami jak ja i mozecie pochwalic sie jakimis ciekawymi miejscami w ktorych udalo sie Wam byc z dziecmi lub ewent sa takie ciekawe miejsca w Waszym miescie lub okolicy ( gdzie mozna wybrac z sie z dzieckiem, sa na to przystosowane np muzea, pensjonaty, inne osrodki)to napiszcie na tym forum. Jesli jestescie zainteresowane wspolnymi wyjazdami i takze szukacie mam z dziecmi do towarzystwa w celu spotkan i wyjazdow to miejsce jest dla Was.

Gość w sumie fajnie
tylko ty jestes ze szczecina ja z wawy to nie po drodze nam

Gość joanna2722
Jeśli nie jesteście ze Szczecina to mozecie napisac o swojej miejscowosci -gdzie warto pojsc, co ciekawego zobaczyc pod katem dzieci. Chodzi takze o to aby zachecic nas mamy do podrozy. Przyblizcie nam Wasze miasto.

Gość joanna2722
Zajrzyjcie na te strony www.klub-rodzicow.prv.pl

Gość joanna2722
Mam jeszcze jedna ciekawa stronke dla rodzicow ze Szczecina www.rozwinskrzydla.info