Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Exterminator25

Ona ma 23 lata, spała z 8 facetami. Opłaca się z nią spotykać?

Polecane posty

Gość pener
moja ma 21 i spala z 18 i co ja mam na to zrobic?

Gość smierdziel
oplaca? :D w jakim sensie oplaca? jak liczysz na seks przed slubem, to z uwagi na fakty przytoczone w temacie mozna stwierdzic, ze sie oplaca :D

nieporządna bo co bo lubi seks? Nieporządna to by była, jakby się dupczyła z kim popadnie po krzorach, nie myślała o zabezpieczeniu itp

Teraz zanim się facet spotyka z dziewczyna to robi wywiad z kim, kiedy i gdzie spała. Extra przypominać to zaczyna aukcję żywca wieprzowego :)

Kaliban glupi jestes => gadanie nic nie kosztuje, więc chociaż części udało się podupczyć za darmo. Myślisz, że oni o Tobie jako o bogini myśleli? Hłahłahła. Toć wiadomo, że ten z najwększymi kompleksami (techniczni z reguły mało kontaktowi są) zawsze uderza do tej najbardziej "rozjebanej". A nuż i on siłą rozpędu dostanie? :P

Gość do KlauDDynka69
i tak jestes nieporzadna, bo i tak sie puszczala. porzadna kobieta uprawia seks z milosci. a seks prawie kazdy lubi i jakos ludzie nie puszczaja sie na dyskotekach

Gość znajdz sobie lepsza

Gość masz racjeeeeee
" a ja miałam 20 cz coś około a mam 22 lata. TAK wybrałam i mam wyj**ane na to co myślicie.Tam skąd pochodzę to normalne" DOKŁADNIE. Z ULICY POCHODZISZ:D

Gość ulicznica nierzadnica

Gość to jest bardzo duzo

a czy on gdzieś tu napisał, że uprawiała seks z facetami na dyskotece? Mogła być np w kilku miesięcznych związkach i tyle. Seksu nie trzeba uprawiać z miłości Co facet może sobie dupczyć ile chce i już się na niego puszczalski nie mówi ale jak kobieta lubi seks, i ma wielu partnerów to już jest szmata. Wg mnie wszystko jest ok dopóki, dopóty myśli o zabezpieczeniu, nie uprawia seksu z pierwszym lepszym co dopiero poznanym, nie robi tego po kątach w dyskotece, w piwnicach i nie wiadomo gdzie.

no widzę, że tutaj chyba ktoś został zdradzony. To są dwie oddzielne kwestie. To, że miała tylu facetów nie znaczy, że ich zdradzała. Dla mnie to jest normalne babka ma faceta jest w związku, wiążę z nim przyszłość, kocha go - sypia tylko z nim. Nie jest związku to co ma nie uprawiać seksu, albo jak jest z kimś 3 miesiące to może czekać do ślubu? To, że ktoś miał dużo partnerek/partnerów nie oznacza, że będzie zdradzał po ślubie!

Gość jakies miesieczne pseudo
zwiazki to tez puszczalstwo, jesli kobieta sie w nich oddaje

Gość gadałem z exterminatorem
i okazało się że dziewczyna o której pisze to...żelek zielony

Gość nieladnie zelku

Gość katrina007
ludzie gadają rózne rzeczy.. :) nie ma co sie przejmować - serio !

Gość JEŚLI ŻONA STRACIŁA
DZIEWICTWO Z INNYM TO MĄŻ MA MORALNE PRAWO JĄ ZDRADZAĆ

sprubuj z nia byc jesli sie okaze ok no to wiadomo ale jesli nie sprubujesz to bedziesz tego puzniej zalowal;]

Gość wyruchaj ja i zostaw
taki jest los dziwek

Gość czy twoje
meskie ego czuje sie urazone, ze pytasz o cos takiego? ona miala 8 facetow a ty 2 laski. i co z tego? to jakis wyznacznik?

No wybaczcie ale ja tez bym nie kupiła kota w worku i nie dziwie się dziewczyną które uprawiają seks a są z facetem dopiero kilka miesięcy.

Gość liczba partnerow to bardzo
wazny wyznacznik wartosci kobiety. kobieta, ktora spala z wieloma facetami kojarzy sie z dziwka