Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nick jak nick

bolący guzek w pachwinie

Polecane posty

Gość nick jak nick

hej,w pachwinie a dokaldnie w miejscu gdzie koncza sie majtki zrobil mi sie maly guzek,okolo 1 cm srednicy,mialam go od roku,niebolacy.Od pewnego czasu okolo tygodnia zaczal mi sie powiekszac,miejsce zrobilo sie zaczerwienione i boli,za 2/3 dni powinnam dostac okres.Czy ktos przypuszcza co to moze byc?

Gość ja nie przypuszczam
ale lepiej idź do lekarza, bo moja znajoma miała coś takiego jak ty i miała operacje, chemie i ogólnie nie było za wesoło. Jak można rok chodzić z guzkiem? :o

Gość nick jak nick
mialam takie male guzki jeszcze dwa i one znikly,dlatego tym sie nie przejmowalam myslac ze i ten sam "wsiaknie"

poczekaj do okresu, jak nie zniknie koniecznie do lekarza, takich guzków się nie lekceważy!

Gość nick jak nick
lekarzem to sie skonczy ja wiem, chcialam tylko zapytac czy kto moze cos takiego podobnego mial i moze mi o tym cokolwiek powiedziec

Gość no to ci napisałam
idź jak najszybciej, zwłaszcza jak boli i się powiększył, bo może ci grozić operacja i chemioterapia.

Gość przykre
a ja jestem cała w takich rożnych guzkach podobno to tłuszczaki

Gość nick jak nick
spokojnie moja mama miala podobne i byla u lekarza i powiedzial,ze zwiazane to jest z przeziebieniem-powiekszenie wezlow chlonnyc,a ja mialam ostatnio chrype.Rozumiem,ze chcesz pomoc i ze powinnam tak czy siak isc do lekarza,ale z ta chemoioterapia to tak od razu nie wyskakuj,bo faktycznie kazda narosl nawet najmniejsza jest nowotworem tyle ze w wiekszosci sa one lagodne.Oczywiscie moze to byc i nowotwor w moim przypadku ktory bedzie potrzebowal chemioterapii,aczkolwiek upieranie sie przy tym nic nie da.Pytalam,bo moze ktos mial podobny przypadek,byl u lekarza i moglby o nim opowiedziec,a ja tym samym zobaczyla czy jest podobny do mojego,po to sa takie fora,a nie tylko ->lekarz,chemioterapia :|