Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklanka mleczka

drętwienie, mrowienie rąk i nóg

Polecane posty

Gość taka jedna__siedzi na kafe_
mam 26 lat i co

Gość szklanka mleczka
ale z tymi zimnymi dłońmi to jest złe krążenie...krew źle krąży i już:p

popatrzcie ze teraz duzo osób młodych choruje a nie sami starsi chorują ale młodzi coraz czesciej.

Gość szklanka mleczka
dziewczyny tylko się nie pobijcie;) widzę, ze ten top wzbudza wielkie emocje;)

Gość szklanka mleczka
no to prawda, ale to chyba wina środowiska w jakim zyjemy i syfiastego żarcia. same konserwanty:O

taka jedna, prosze nie obrazac mnie tutaj, bo kazdy moze sie wypowiadac. widze, ze ty jestes zwolenniczka medycyny konwencjonalej. ja nie i tyle. lecze sie sama, domowymi sposobami. sama wyleczylam sie z alergi, mialam dyskopatie ledzwiowa i lekarz mi nie pomogl, tylko ja sama. mialam rowniez zimne dlonie, a od kad sama sobie gotuje i sama zyje, nie mam zadnych problemow. poza tym studiuje dietetyke na 2roku i wiem co mowie. nie sa to informacje wyssane z palca ale slcyhajcie lekarzy i zakupionych oini "specjaliostow" i faszerujcie sie cudownymi tabletkami. juz dawno jest udowodnione, ze odpowiednia dieta wyleczy wszytkie choroby

nikt cie nie obraza tutaj kazdy ma swoje poglądy ,dobrze ze udaje ci sie leczyc samej ja w to poprostu nie wierze.

lol, nie mam zamiaru sie klocic. wyrazam swoje zdanie i chce pomoc, napwno nie zaszkodze mowiac, ze masz sie ruszac i jeszcze dzuo i zdrowo. "krew źle krąży i już" - nie rozumiem co to znacz? wiec co to jest zle krazenie? bo ja dalej nie wiem... napewno to nie jest zakrzepica, bo to sie troche innymi symptomami objawia.

Gość ciekawe*
czytam i podziwiam was,icobytu próbuje nakłonic autorke przekonac do leczenia jak sama sie leczy.

"icobytu znawco medycyny szkoda mi twojego niskiego toku myslenia. Pa." jak dla mnie to jest dosc agresywny post. dobrze, ze nie zareagowalam, bo pewnie by sie cos zlego z tego rozwinelo. lol

ciekawe: napisz mi rposze o co chodzilo w twoim poscie, bo nie bardzo rozumiem? :)

dobrze ze nie zaregowałam* Czy to groźba jakas w moją stronę?

Gość mar31_ta_
leczyłam córkę metodami naturalnymi przez dwa lata z lęków szkolnych.Nie było żadnych efektów w leczeniu.Nie wierze w takie leczenie. Ps.Post jest zupełnie o czymś innym.

taka jedna__siedzi na kafe_ --> alez skad, zadnych grozb nie ma. jestem ciekawa w czym objawia sie plytkosc w moich wypowiedziach? mar31_ta_ --> a jakies to byly natiralne sposoby. kocimietke jej podawalas? lol. zartuje. i co poszlam do lekarza i dal corce psychotropy? bo ja uwazam, ze z lekami to do psychologa i ewentualnie wposmagac sie ziolami na uspokojenie lub pobudzajacymi. nie wiem w czym lezala przyczyna tego zjawiska. mysle, ze picie oleju lnianego, ktory zaiwera naturalne kwasy omga 3, napewno by pomogly

Gość mar31_ta_
no troche przeginasz z tekstami ,psycholog nie daje psychotropów . leczyłam ja kropelkami dr bacha

oj, pani marto, nie mowie, ze psycholog zapisuje psychotropy, chociaz tez moze. tylko, ze ja z objawiamy leku udalabym sie do takiego specjalisty. dla mnie te kropelki czyms smierdza i cos jest z nimi nie tak. dobrze jest chlonac wiedze, ale z penw doza krytyki. jezeli przeczytala pani, ze np. niesiolek powoduje, ze lek zelrzeje, to po co kupowac jakiego nieznanego pochodzenia krople, skoro mozna isc do sklepu zielarskiego, kupic ziele niesiolka i samemu parzyc...

Gość mar31_ta_
bez urazy ale troche jestes dziwna i jakas nienasycona. Dla ciebie widze wszystko czyms pachnie dziwnie lub smierdzi ty wiesz najlepiej.A tak wogle na marginesie jestes studentką powiadasz a ortagrafie sie kłania. Autorko nie czytaj postów na temat leczenia na kafe idz do lekarza neurolog najlepiej ,wszystko sie wyjasni.Nie napisze nic wiecej na twoim topiku bo niektóre osoby piszą swoje,nie lubie prowokacji. Trzymaj sie autorko.

przepraszam za bledy ortograficzne, ahh, ten pospiech. nawet sama nie zauwazylam. lol nie pisze jezeli sie nie znam. nie wszytko mi smierdzi tylko ta dzisiajsza konwencjonalna medycyna. nie ufam jej poprostu. nie odradzam wizyt u lekarza. chce tylko przekazac, ze lekarzy mozna sluchac, ale nie trzeba robic tego co oni kaza. mnie odpowiada tego typu leczenie: zdrwa dieta i cwiczeniami i wiem, ze to na pewno pomoze. uf, mam nadzieje, ze zadnych bledow juz nie popelnilam :)

Gość szklanka mleczka
ja kupiłam sobie płynny tran, który zalecił mi okulista (i się z nim męczę bo jest obrzydliwy:O ) bo ponoć jest dobry na wszystko. wierzę, zę jest zdrowy, ale jakie to paskudztwo...:O

heh, nie ma co ukrywac, ze jest paskudny, tran dobry na wszytko... oh, dobra jest dobry. chciaz ja polecam olej lniany, z zimnego i pierwszego tloczenia. najlepszy firmy oleofarm. kwasy tluszczowe zawarte w obu olejach o ktorych mowimy sluza do tworzenia nowcy scian komorkowych, wiec na paewno pomoze.

Gość szklanka mleczka
hehe;) a gdzie się kupuje ten olej lniany? w aptece? ile kosztuje? to jest suplement diety?

to jest zwylky olej, taki jak np. oliwa. jedeyny mankamrnt to to, ze nie mozna na nim smazyc i podawac go z goracymi potrawami. najlepszym sposobem na przyjmowanie jest robienie pasty (przepis dr budwig, mozesz sobie o niej poczytac na necie). pasta to chudy twarog i olej i odpowiednich proporcjach, mozna tez dodoac do niej ziola i inne przyprawy. tylko nie na slodko. olej lniany z firmy oleofarm jest pewny. mozna go kupic w sklepach ze zdrowa zywnoscia. zwroc uwage czy stoi w ciemnych chlodnym miejscu. inaczej nie kupuj. koszt: 1l ok 30 zl. trzeba szybko go pic, bo sie psuje po 2 miesiacach, nawet gdy trzymamy go w lodowce.

Gość szklanka mleczka
ale można go spożywać tylko z potrawami czy normalnie pić np. tak jak tran? i czy można to łączyć z tranem (pewnie tak) bo skoro już kupiłam i 3 dychy wydałam to musze wypić:p...:O

pewnie, ze mozna laczyc, to nie leki, lol mozna tez pic go lyzkami. powiem ci, ze w smaku jest troche lagodniejszy niz tram i ma przyjemny orzechowy zapach

Gość szklanka mleczka
dzięki:)

Gość Editha
mi mrowieja palce w lewej stopi i zmine mam dlonie i stopy. co to moze byc???/