Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowane

nasze przegrane zycie

Polecane posty

Gość zdesperowane

chlopaki nie odzywaja sie do nas... nie wiemy co począć... prosimy o porady...same sie nie odzwiemy bo mamy swoja godność...ale nie wytrzymujemy psychicznie...siedzimy w 4 scianach i czujemy sie samotne i niekochane...:( Więc tak... jestem z moim chłopakiem parę lat no i on nagle przestał dzwonic i w ogole... a ja mam strasznego dola i po prostu potrzebuje go:( Chociaż mógł napisać jednego esa:( dodam że pracuje i jest sumienny oraz że jest maminsynkiem:( Ja juz nie wiem wydaje mi sie ze przegrałam zycie i ze nic mi sie nie uda:( Moja kolezanka ma podobny problem bo chłopak tez sie do niej nie odzywa!!!:( Tylko ze oni nie sa razem, ale spotykaja sie i w ogóle:( No i jej na nim bardzo zależy a tu nasze telefony leza koło siebie i każdy milczy!!! My już głupiejejmy!!! Czemu faceci tacy sa, czemu nas olewają? A my przez nich płaczemy:( Duzo by pisac ale tak po prostu nie da sie tego opisac:( Co mamy robić? ???? Prosimy o pomoc:( Dodamy że to nie zadna PROWOKACJA!!!!!!!

Gość Marcin84wwa
bo sobie takich wybralyscie.poszukaj jakiegos normalnego a nie mamisynka.on tylko w depresje cie wpedzi i bedziesz wypisywac jak wyzej

Gość zdesperowane
ale ja go kocham!! tyle ze juz jestem bliska depresji... ciagle placze bo jestem sama on ciagle pracuje i robi wszystko co matka mu powie!!! A co z moja kumpela?/;(