Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basikaaa

czy wasze pralki też jedzą skarpetki

Polecane posty

To jest dopiero tajemnica. Piorąc je wkładam do odpowiedniego woreczka, a i tak znajdzie się jakaś bez pary, której nigdzie nie ma. Rozmawiałam z koleżankami i im tez to się zdarza. Coś w tym jednak jest....

Gość rosołek -
ale najgorsze jest to , że nawet jak sie zajrzy do pralki od środka - tam też ich nie ma :) moim zdaniem to sprawka Marsjan :)

Gość ewrewre
Ja mam w domu potwora skarpetkowego, który porywa skarpetki, ale robi to tak złośliwie, że zawsze tylko po jednej z każdej pary. Nigdy nie znajduję skarpetek do pary...

Gość
moja zjada, jak najbardziej :D

a ja do tej pory myslalam,ze gubia sie przed praniem.........:):):) Juz kilka razy tak mi sie zdarzylo,wkladalam do pralki,para po parze,zeby miec pewnosc,ze wkladam komplet,a po praniu jak rozwieszam,to mi brakuje...I tez szukalam w pralce,i nie ma.

Moja robi co innego potrafi całą zawartość wciągnąć do jednego swetra albo poszewki. I tak oto ostatnio taki fajny sweter mojego faceta zmienił nieco fason i teksturę. A mam Bosha :(

Gość mania z wołchocka
postanowiłam ostatnio sprawdzić ile mamy w domu takich pojedyńczych ,,par" znalazłam 20 skarpetek bez pary a mieszkamy w czwórke. zjada jak nic.

Gość ciekaweeee
ja kupuje po 5 takich samych par jak jakaś skarpetka gdzieś zginie to pożyczam sobie z innej pary i tym sposobem po miesiącu zamiast 5 mam 3 pary.ale pary

Moja pożera :O muszę dokupić ze 3 pary;) bo jeszcze z jedno pranie skarpetek i nie zostanie mi żaden komplet:D :P

Gość w dupie a nie w filtrze
moja regularnie je wpierrdala , wpadłam na sposób........"pakuje" wszystkie skarpetki w taki "praniowy" woreczek i spokój wreszcie MAM :-D

Gość Ojmjmjmjmj
niewątpliwie skarpety są pod bębnem pralki, dostają się tam przez uszczelkę

Gość pikna nieznajoma
Ojmjmjmj - ciekawa teoria zwlaszca ze do tej pory lamalam sobie glowe jak to mozliwe ze skarpetki gina w akcji :D

Gość Anq25
Moje też znikają w tajemniczy sposób...we filtrze ich nie ma, ani w innej części..co dziwne nie giną gatki ani rajstopy...zawsze skarpetki...nie wiem o co chodzi ale mam już takich nie do pary chyba z 50...i ciągle odkładam i liczę na to że w końcu się znajdą....

Gość rosołek -
co do upychania w jeden tobół np. pościeli - teraz przez praniem każdą poszewkę zapinam na guziki- bo jak tego nie zrobie - to cała pościel jest wepchnięta do najmniejszej poduszki - wymięta jak z koziej d.....:) A skarpety wcale nie są pod uszczelką - wiem - bo w tamtym tygodniu musieliśmy zdiać obudowe . W moim domu jest 3 facetów - rozmyslam nad przekonaniem ich do rajstop :) A " wolnych " slarpet nawet nie liczę - mąż je zakład jak idzie pracować na podwórku - a pózniej do kosza