minimax87 0 Napisano Luty 23, 2010 Ja też tu zaglądam..... jestem diecie proteinowej, dlatego tez na inny topic zaglądam.... A większość niestety się wykruszyła, a szkoda.... A gdzie założycielka?? Ja zaczynam dzień kawą....tradycyjnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na sportowo 0 Napisano Marzec 1, 2010 no i nie bylo mnie tydzien i nic nikt nie napisal:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na sportowo 0 Napisano Marzec 4, 2010 no i temat umarl niestety :( szkoda.... pozdrawiam wszystkie dziewczynki trzymajcie sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calabaza 0 Napisano Marzec 6, 2010 Hej dziewczyny,... Zastanawiam się dlaczego temat umarł?... Cóż... u mnie dieta trwa, raz lepiej raz gorzej, schudłam kilka kilogramów z czego cieszę się niezmiernie:) teraz walczę z zapaleniem gardła, albo raczej ono walczy ze mną. ?Jakie macie plany na wakacje? praca? odpoczynek? jedno i drugie? Ja bardzo powaznie zastanawiam sie nad odstawieniem pigulek anty.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edi8989 Napisano Marzec 9, 2010 tez chce schudnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na sportowo 0 Napisano Marzec 13, 2010 no moze jednak ktos sie obudzi:P u mnei ciagle sypie snieg......jak tylko przestanie zaczynam biegac:) diety nie odpuszczam a do tego w poscie nie jem wogole slodyczy jest ciezko jak nei wiem bo jestem z tych łasuchowatych;] wage trzymam 59,9 pomierzylam sie biust pod biustem brzuch talia pupa wszedzie spadlo mi po 5-7 cm od tamtego roku :D pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kalinkaaa 1987 Napisano Styczeń 31, 2012 odświżam:) Planuje schudnąć 6 kg do marca więc bede tu pisać Moja założenia fitness 4-5 razy w tyg a jak sie uda to 6:) Dieta z ograniczeniem słodyczy i liczeniem kcal A dzień dzisiejszy wygląda następująco: śn jogurt jogobella light z otrębami - 200 kcal 2 pomarańcze - 150 kcal w pracy 2 kromki pełnoziarnistego pieczywa z dzemem niskosłodzonym - 300 kcal budyń w wersji niskokalorycznej - 200 kcal tależ zupy pomidorowej 150 kcal z kromką chleba pełnoziarnistego - 200 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hania Napisano Lipiec 10, 2019 Ja dałam rade schudnąć w 3 miesiące z całej nadwagi, a to wszystko zasługa Slimunox, na dodatek nie mam efektu jojo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach