Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prywatnaklinika

prywatna klinika czy zwykly szpital?

Polecane posty

Gość ej powiedz
zorganizowali jej spa? a to dobre :D Ciekawe czego sie jeszcze dowiemy... Nie no nie wierze. To musi byc prowokacja :D

Gość grrrrr
a wiecie że w razie jakichkolwiek komplikacji w prywatnej klinice pakują kobietę do karetki i wiozą do państwowego szpitala :P.

Gość emilaaaaaaaa
daj sobie spokój po tych słowach to nie ma z kim ani o czym gadac :) """ Kobieta powinna mieć czas na wypoczynek anie żeby od razu miała zajmować się dzieckiem, """ " dzieckiem zajęłam się po 10 dniach " :) są mamy i mamy ;) jeszcze tak durnej osoby jak żyje nie spotkałam nawet tu na kafe !!!!!!!!

Ja rodziłam w państwowym szpitalu,tyle że "wykupiłam"sobie personel i miałam salę 1os,za ktora zapłaciłam 300zl za dobę. Jestem zadowolona,ale powiem Wam historie.Musiałąm iść na kontrolę,poszłam do zwykłego,prywatnego lekarza,bo mój był na chorobowym akurat. Spotkałam tam kobietę..Rodziła w prywatnym szpitalu.To co tam przeżyła było horrorem.Mówi,ze pierwsze co jej sie nie spodobało to to,że było strasznie zimno i to,że goście mogli wchodzic kiedy chcieli i jak chcieli albowiem nie zakładali obuwia ochronnego. Zgłosiła się do porodu jak odeszły jej wody,ale nie miała pełnego rozwarcia.Męczyli ją dobę.Nie chcieli cesarki zrobić.Dalej nie było rozwarcia:-o Ale dalej leżała i kwiczała.W końcu urodziła..Pytałam czy było warto rodzić za taka kasę? Ona odpowiedziała,że gdyby wiedziała poszłaby do państwowego,bo tam lepiej by ją potraktowali. Weszłyśmy razem do gabinetu.Ona poszła do pokoju obok do pielęgniarki a ja do gina.Po chwili usłyszalam "Boze,kto panią zszywał? Weterynarz?" ..

Gość ja jestem za
a ja mam zamiar rodzić w państwowej placówce - moja matka jest położną i wątpie by pozwoliła na to by mnie ktoś zaniedbał czy źle potraktował :)

Gość autorko jak czytam co
piszesz to mi sie normalnie smiac chce . Ty jestes idiotka a nie dziewczyna 25-letnia. Az przykro czytac. :P

Gość autorko jak czytam co
mgielka -- pierdzielisz jak potluczona. Na 100% wymyslilas sobie ta historie :P

Gość ja mysle tylko co bedzie jak
autorka sie zestarzeje, nie wystarczy sie schowac na 3 dni,wtedy raczej sie zakopac i zejsc z tego swiata,zeby maz nie mial nieestetycznych wrazen... Boze jak sie ciesze,ze mam meza ktory mnie kocha zawsze, w zdrowiu i w chorobie, z makijazem i bez, czasem zasmarkaną, z pryszczem na nosie. Ja jego tez.

Nie,nie wymyslona.Prawdziwa.Bynajmniej ona mi tak powiedziala.A z tym o weterynarzu bylo prawda.Slyszalam.

Gość dnoooo
ale pusta ta dziewucha, 10 dni odpoczywała, spa i fryzjer. Pusta jak bęben. i pewnie mózgu w dupie szuka

Gość fgvfghh
No cóż, ja też bym wolała wybrać się na poród do prywatnej klinki i być traktowana jak człowiek, niż jak zwierzę w szpitalu publicznym :o Że też są kobiety, które się na to zgadzają i co gorsza, nie widzą w tym nic złego :o

Ja rodzilam panstwowo i nie narzekam.Jedyne co mnie zdenerwowalo to to,ze kazali mi rodzic naturalnie i nie chcialy dac znieczulenia.A przeciez to ich obowiazek.

Gość aja mysle ze autorka
to sobie po prostu wymyslila i tyle :P nie wierze zeby na swiecie istnialy takie puste lale jak ona. WYMYSLONE JAK NIC.

Gość brakzrozumienia
Akurat w Klinice Medicover w Warszawie traktują swoich pacjentów po królewsku,prawie jak w hotelu,jest tam SPA,kosmetyczka,fryzjer itp,wiem bo moja koleżanka tam rodziła.