Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prywatnaklinika

prywatna klinika czy zwykly szpital?

Polecane posty

Gość no to wam powiem jak to jest z
niuniu baranice to masz w rodzinie ;) ale jesteś płytka :) lepiej zrób sobie włoski albo idź na spa bo sądząc po twoich wypowiedziach to zbytnio elokwentna nie jesteś !!!!!!!!!! ;) dziewczyny co współczuły jej mężowi to raczej nie ma komu bo skoro facet nie garnie się aby w ciągu trzech dni nie zobaczyć własnego dziecka hmmm co to za ojciec ?? a dla niej ważniejsze włosy i odnowa spa niż obecność męża ;) hmmm ja nadal uważam że to prowo ;) eh szkoda czasu na takie agentki :*

Gość takie tam gadanie
dziwne, ze ktos, kto placi 15tysiecy za poród w prywatnej klinice zastanawia się, czy nie rodzic w szpitalu...

Gość prywatnaklinika
oczywiscie ze nie do ciebie

Gość plooiiuuj
w medicover to super bo właśnie mam do wyboru medicover a inną klinikę a o tej na zaciszu to nie słyszałam :( w medi pracuje mój lekarz prowadzący autorko a jaki lekarz cię prowadzi ????? podaj inicjały jaki przyjmował Ci poród ten sam co teraz cie prowadzi

Gość prywatnaklinika
we wrzesniu rodziłam, zastanawiam sie nad tym bo jest to duza suma

Gość prywatnaklinika
Tak to był Augustyniak,ale opieka jest perfekcyjna wię zgodziłąbym się na każdego tym bardziej ze mialam cesarskie cięcie więc bylo mi obojętne

pisałaś że pakiet podstawowy w medicover kosztuje 10 tys co jest kłamstwem bo 12 tys. we wrześniu rodziłaś i już jesteś z drugim w ciąży? szybko trochę :)

Gość po cooooooooooooooooo
po się pytasz skoro widać ze juz postanowiłaś? chyba chciałas sie pochwalić ze rodziłaś za 15 tys w prywatnej klinice :~`

Gość prywatnaklinika
Nie jest kłamstwem bo tyle włąsnie płaciłam,a Tobie nic do tego w jakim odstępie czasowym mam dzieci.

Gość po cooooooooooooooooo
i jeszcze sobie włoski zrobiła i na spa poszła suuuuperrrr :P

to zadzwon i się spytaj jaki jest koszt pakietu podstawowego i spytaj od kiedy cena jest na tym samym poziomie :)

Gość prywatnaklinika
Doskonale wiem ile za co płace a z jakich usług rezygnuję i jest to tylko kwestia dogadania się z lekarzem.

Gość jsjsjsjsj
prywatnaklinika nie tlumacz sie, bo matki polki sa i tak najmadrzejsze i wszystko wiedza lepiej, nawet to ile placilas we wrzesniu za porod ! chryste, co za ludzie !

Pakiet porodowy obejmuje: * spotkanie przygotowujące do porodu z lekarzem anestezjologiem, położnikiem, położną i pediatrą, * szkołę rodzenia (dotyczy pacjentek, które podpiszą umowę przed końcem 28 tygodnia ciąży), * począwszy od 36 tyg. ciąży cotygodniowe KTG na oddziale położniczym. * poród naturalny lub cesarskie cięcie, * opiekę lekarza oraz położnej w trakcie porodu, * znieczulenie zewnątrzoponowe na życzenie pacjentki, * w określonych przypadkach transport medyczny do porodu, * pobyt matki wraz z dzieckiem w pokoju jednoosobowym (2 doby po porodzie naturalnym, 3 doby po cesarce), * kompleksową opiekę medyczną nad matką i dzieckiem (2 doby po porodzie naturalnym, 3 doby po cesarce), * w przypadkach konieczności stabilizacji zdrowia noworodka zapewniamy opiekę na oddziale Intensywnej Opieki nad Noworodkiem, * codzienne poranne i wieczorne odwiedziny pacjentki przez lekarza prowadzącego i lekarza pediatrę. Jeżeli podczas porodu stosowane było znieczulenie zewnątrzoponowe – również lekarza anestezjologa,pomoc w opiece i pielęgnacji dziecka, ze strony położnej, która nauczy metod przystawiania noworodka do piersi, udzieli porad laktacyjnych, pokaże jak radzić sobie w trudnych sytuacjach, * pomoc położnej w codziennych czynnościach higienicznych, zmiana opatrunków * możliwość komfortowego odpoczynku pacjentki - dziecko pozostaje pod opieką na Oddziale Noworodkowym lub w sali opieki pośredniej. * wizytę kontrolną po porodzie u położnej lub ginekologa w Szpitalu Medicover * nieograniczoną obecność osób bliskich pacjentce w trakcie porodu i hospitalizacji ciekawe z czego zrezygnowałaś :)

Gość jsjsjsjsj
o kurwa ! jeszcze cos dopiszesz o pakiecie i cenach ?

Gość jsjsjsjsj
moze wymien nazwiska lekarzy i poloznych...! normalnie zal.pl

Gość prywatnaklinika
Tak dla twojej wiadomośći,w związku z tym,że jestem z Poznania nie usczęszczałam na żadne wizyty kontrolne przed porodemani na szkołe rodzenia ani na żadne tym podobne. I nie widze tutaj sensu rozliczać mnie z tego ile za co zapłaciłam.Płace za co uważam a tak naprawdę moje pierwotne pytanie było czy warunki w zwykłym szpitalu są urągające?

Gość jsjsjsjsj
no i co ? zatkalo cie ? autorka jasno wyjasnila z czego korzystala, wiec teraz to jeszcze mozna powiedziec, ze mimo rezygnacji z tylu wizyt to i tak sporo kasy, ale EMILCIA zaraz znajdzie kolejny problem ! matko boska co za imie : emilia !!!!!!!!

myślę, ze dla Ciebie będą bo paznokci ani włosów nikt tam nie zrobi, a jeszcze wkurzysz położne i inne pacjentki, więc może zostań przy tej prywatnej klinice

wcale mnie nie zatkało i tak uważam że prowokacja i tyle :) nie wierzę że można być tak pustą kobietą żeby mężowi po porodzie można było się pokazać po 3 dniach. To jest dopiero żaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllll

Gość prywatnaklinika
Ale czym zdenerwuje polozne?Ze nie będę chciała rozkraczać nóg przy wszystkich albo jak słyszałam nieraz opowieści,że kobiecie 3dni po cesarskim cięciu położna kazała brać dziecko na ręce. Przeciez to jest niebezpieczne ze względu medycznego. Kobieta powinna mieć czas na wypoczynek anie żeby od razu miala zajmować się dzieckiem,

myślę, ze dla Ciebie będą bo paznokci ani włosów nikt tam nie zrobi, a jeszcze wkurzysz położne i inne pacjentki, więc może zostań przy tej prywatnej klinice

Gość takie tam gadanie
prywatnaklinika- a teraz masz opiekunkę, która zajmuje się twoim dzieckiem? Przeciez to takie niestetyczne zmieniac pieluche z kupa czteromiesiecznemu niemowlakowi- jeszcze cie osra- fuuj. poza tym no niestety jesli chce sie rodzin naturalnie trzeba nogi rozkraczyc :)

straszne w zwykłym szpitalu trzeba się dzieckiem zająć no ja nie wiem jak można sobie z tym poradzić :)

Gość prywatnaklinika
Tak mam opiekunke do dziecka od samego początku bo chciałam od początku pozostać aktywna.Opiekunka mieszka z nami. Tak w szpitalu trzeba zajac się dzieckiem zwłaszcza ze kobieta jest obolała i naprawde nie mam na to siły.Ja po cc odpoczywałam 10 dni,dopiero później zajęłam się dzieckiem bo na co dziecku chora mama.

Gość staccato.1
NOSZ KUR""""DE JA SIE STORNUJE Z TEGO FORUM, BO EMILIA I TYM PODOBNE ZABIJAJĄ MNIE SWOJĄ GŁUPOTĄ. JAK NIE MASZ KASY TO RÓDŹ W SZPITALU I NIE ROZLICZAJ DZIEWCZYNY. JA PIERD""""LE WYSZŁAM NIE MAM PYTAŃ!

staccatto to nie chodzi o to czy rodzić w szpitalu czy prywatnej klinice bo jak byś uważnie czytała to wcześniej doradziłam autorce żeby rodziła w prywatnej klinice jeśli ją na to stać chodzi o podejście do pewnych rzeczy ale widać że jesteś zbyt tępa żeby to zrozumieć :)

Gość prywatnaklinika
bardz duzo gram dziecku na pianienie:)mówie poważnie i całkiem na serio