Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drzazgaaa

mowi ze ejstem za dobra

Polecane posty

Gość drzazgaaa

jestem z chlopakiem juz ponad rok a on mi ostatnio powiedzial ze jestem dla niego za dobra i ze sie z nim mecze owszem jestem tolerancyjna bo pozwalam mu na wiele rzeczy ale tez on sam doskonale wie co mnie wkurza i tego nie robi niewiem dlaczego takie slowa wogole przyszly mu do glowy....

Gość jviuv
tez takie slyszalam, to znak ze on sie z toba nudzi i z enie potrafisz postawic na swoim , i ze go nie olewasz, a bardzo by mu sie to przydalo ;] dlatego moze fajnie byloby to sprawdzic,wiec olej go mzoe prare razy, nie dzown , nie spotykaj sie , nie zawsze odbieraj tel, albo odbierz i pwoeidz ze ejstes zajeta i neich zadzwoni za 20 min., nie mow do niego czule, ale badz zadowolona :) umow sie z koezankami, a nie z nim, zapomniej o tym, ze mials sie z nim spotkac. Dobrz emu to zrobi :) zero zainteresowania serio.

Gość leomka
jviuv- zgadzam się całkowicie. Mi parę lat temu chłopak powiedział coś takiego tuż przed zerwaniem ze mną. Byłam wtedy inna niż teraz i na wiele mu pozwalałam, nigdy za nic się nie obraziłam i zawsze ustępowałam. A żaden facet tak naprawdę nie chce takiej kobiety.

Gość drzazgaaa
w sumie to macie racje ale ja nie jestem az taka miekka zeby mu na wszystko pozwalac jak wspomnialam nie pozwalam mu na wszystko bo to ja decyduje kiedy wychodzimy od jego kolegow ile on moze wypic i zawsze mowie gdy cos mi sie nie podoba

Gość leomka
No to akurat jak dla mnie jest chore- mówić facetowi ile może wypić? :O To co, on sam nie wie? Wiesz, nie chcę Cię martwić, ale czasem facet zaczyna gierki w stylu "nie zasłużyłem sobie na Ciebie, jesteś za dobra" gdy chce zakończyć związek, ale próbuje załagodzić sprawę, żeby dziewczyna nie czuła, że odchodzi z jej winy. Oczywiscie nie musi tak być w Twoim przypadku, musisz wziąć pod uwagę inne aspekty

Gość drzazgaaa
no on sam mowil ze gdy chce wyjsc od jego kolegow to mam mu powiedziec i wychodzimy razem bo jestem u niego gosciem i on za mnie odpoiwada a co do tych gierek to hmm wiem ale to dziecinne i akurat o tym rozmawialismy i sam mowil ze gdyby mu bylo zle ze mna to by ze mna nie byl bo gdyby nie chcial ze mna byc to poco by mial byc na sile ale mowil zalezy mi na tobie bo gdzie ja znajde druga taka jak ty... a teraz takie cos mowi;/ sam aniewiem albo jest niezdecydowany ale po roku czasu;/ albo mowi a potem mysli:P

Gość jviuv
no racja ... Chociaz moj tak gadal , a mimo to jest z emna nadal prawie 5 lat . Wiec to nie musi byc reguula, ale jest to tez prawda, wiec badz czujna. No i moze zmien troszke zachowanie,zebys przetala byc dla niego taka przewidujaca. Rob moze na odwrot . No i moze zacznij go czasem puszczac samego do kolegow, moze mu tego brakuje ?Moze czasem chce sie nachlac z nimi, faceci tak maja, nachla sie pozdycha to mu sie doechce chlania na miesiac.

Mówienie to jedno. A co robisz, jak mówisz, że czegos tam nie, a on i tak swoje? Potrafisz postawić granicę, trzasnąć drzwiami, obrazić się?

Gość fujjjjjjjjjjj fuj fuj
mialam dokladnie to smao. wybaczylam facetowi ze spotkal sie z eks i to za moimi plecami a nawet poszedl z nia na studniowke.nie obrazilam sie...bolalo w chuj ale mu wybaczylam. bardziej go chyba kochalam.po miesiacu zostawil mnie . potem jak poznalam innego i on o tym sie dowiedzial i chcial wrocic. totalnie go olalam. aha a jak zrywal to beczalam,prosilam by nie zostawial i tak przez 2 tygodnie.potem to olalam i chcial wrocic. nie wrocilam.

Gość leomka
Przede wszystkim powinnaś starać się oddzielać to co on mówi, od tego co on robi :) Mam za sobą parę związków, dzięki którym nauczyłam się sporo o facetach, o ich sposobach działania itp. Uwierz, bywało, że chłopak mówił mi, że mnie kocha, że gdyby mu na mnie nie zależało to nie bylibyśmy razem, ale jak później się okazywało, to była jego gra na zwłokę. Jeśli chodzi o zrywanie z dziewczyną, to faceci są największymi tchórzami. Mam nadzieję, że jednak Cię nie wystraszyłam, bo nie mam takiego zamiaru, tylko staram Ci się pokazać, że trzeba brać rózne rzeczy pod uwagę- nie tylko słowa faceta, ale przede wszystkim jego zachowanie.

Gość drzazgaaa
hm no u mnie to jest tak ze widzimy sie w weekedny dziela nas km on kolezanek niema zadnych widizalm u nieg na telefonie bo nigdy nie zabrania mi w niego patrzec moge odbierac kazdy jego telefon a co do spotkac z kolegami hm widze go w weekend wiec przez tydzien ma chyba niemalo spotkan:P

Gość jviuv
wiesz co, a jaki facet by tak nie mowil, hehe . wiesz co ty nie wierz mu we wszyko takn an 100 %, zostaw ten 1 % dla sibie co? Czasem facet wyglada i zachowuje sie niby jak skarb, a okazuje sie ze to podly dran , i inteligentnie nami zawladna mydlac nam oczy , a my glupie obwiniamy siebie . Faceci potrafia jednego dnia powiedziec Ci ze cie kocha, a nasteonego powiedziec, z eejstes dla niego za dorba, i ze on tak nie chce i ze lepiej bedzie dla ciebi jak odejdzie . wiec przestan sie tak doglebinie zatanwiac i mowic, podejmij jakies dzialania , zmien cos. I zacznij bardziej sie stroic, i wychodzic z telefonem do kibla :D niech mzoe stei troszke poobawia, bo cos mi sir wydaje, ze cuzje sie za pewnie z toba. Daj mu troszke powodow do zazdrosic i zmartwien.

Gość leomka
Jak wiele osób powyżej napisało- facet nudzi się z dziewczyną "przewidywalną" i łatwą, w tym sensie, że nie musi się zbytnio starać by z nią być. A każdy mężczyzna ma naturę łowcy i szybko się nudzi, gdy czuje, że kobieta jest już w pełni zdobyta i na 100% jego. Musi mieć tę nutkę niepewności i świadomość, że jeśli nie będzie walczył, to ją straci :)

Gość drzazgaaa
a co do slow ja slowo kocham slysze bardzo rzadko poniewaz on powiedzial ze woli to pokazac nie tylko kupujac cos ale ogladajac wspolnie film nawet lezac obok siebie

Gość jviuv
ehemm wiesz co cos mi sie wydaje, ze masz dobrego amanta ... ;/ i byc moze juz to przerabial Nie wiem rob jak zechcesz my tylko doradzamy , ale ja bym tam nie wiezyla w kazde slowo , cyz kazdy gest ... ps. swojemu ufam na 98%

Gość drzazgaaa
no zawsze trzeba miec te pare% dla siebie ale od jakiegos czasu stalam sie ostrozniejsza i poprostu jest bardzo dorbze miedzy nami sam dzwoni bo ja czesto nie odbieram mowie ze niechce mi sie gadac itp i nagle mowi ze jestem za dobra to mnie wlasnie dziwi bo juz niewiem jak mozna byc bardziej twarda:P

Gość ktylh
to znaczy że chce z toba zerwać

Gość leomka
Mi też się wydaje, że za bardzo mu wierzysz, poza tym mam wrażenie, że w każdej wypowiedzi starasz się go usprawiedliwiać, jakbyś koniecznie chciała usłyszeć od nas pozytywna odpowiedź :) Tak czy inaczej, nie sądzę, by facet ot tak sobie, bez powodu powiedział, że dziewczyna jest dla niego za dobra. Pytanie tylko, co chciał zasugerować?

Gość jviuv
a powiedz mu ze chcesz sobie pobnyc pare dni bez niego, ze sama sie odezwiesz , i tak z 5 dni zeby nie dzwonil, nie pisal, nie przychodzil :P jak mu zalezy to zobaczysz jak szeroko oczy otworzy i ie tlumacz sie czmeu :P dobra moze to byc bez sensu, ale potrafi zadzalac . ja spadam, zycze szczescia, pa

Gość drzazgaaa
no wlasnie i na to szukam wlansie odpowiedzi mnie osobiscie nasuwa sie tylko jedna mysl ze moze chodzi mu o to ze moze za duzo milych esow mu jeszcze do niedawna pisala zbyt milo sie do niego zwracalam a to facet powinien tak o kobiete zabiegac nic innego do glowy mi nie przyszlo:P

Gość leomka
No właśnie, żaden facet nie lubi, gdy dziewczyna za nim "lata", zabiega itp, bo wtedy czuje się mało męsko :P Jeśli naprawdę Ci na nim zależy to postaraj się właśnie dać mu trochę powodów do niepewności, pokaż mu, ze poza nim masz też swoje życie, znajomych, zainteresowania. Nie poświęcej mu każdej wolnej chwili i nie pytaj kiedy się spotkacie- niech tym razem on sam zdecyduje,a Ty powiedz, że nie możesz :P Tylko nie przesadź w drugą strone ;)

Gość drzazgaaa
hehe no racja dziekuje ze zechcialyscie udzielic mi odpowiedzi na moje pytanie wiele do mnie dotarlo i napewno wiele waszych rad zastosuje:)