Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życiebezstresu

nie boicie się w w Polsce

Polecane posty

Gość życiebezstresu

że te wszystkie gwiazdy światowe was zniszczą przez tę zdrajczynię Bachledę? Ja dziś byłamw takiej dziwnej sytuacji, która chcąc nie chcąc przypomniała mi Bachledę znowu. Ot taka głupia sytuacja. Szłam po coś i była przede mną długa droga, że tak się wyrażę. No ale sobie szłam. I przyplątał sie do mnie mały piesek. No wiecie sił miał ten piesek nieźle, że przez te zaspy ze mną szedł i nawet poszedł do domu mojego ze mną - całkiem obcy piesek. Najedzony, wyczesany - taki piesek zdrajca. Pogłaskać mi się dał. No straszne - co sądzić o takim piesku, nie? :( No ale to zwierzę a człowiek? :(

Gość życiebezstresu
Skoro ona się uważa za gwiazdę to zrobią z niej dziewczynę Bonda i dalej na pewno, ale... ? z takiej rodziny? Kariera w taki sposób z takiej rodziny i za film nieoddane. Ciekawe czy się poczuwa do odpowiedzialności, że za to Ondine trzeba oddawać. Jak nie to was wykończą te gwiazdy wszystkie. MOJE ZDANIE :(

Gość życiebezstresu
Napiszcie mi tylko - czy waszym zdaniem ten piesek, który się dziś do mnie doczepił jest zdrowy czy chory umysłowo? Przecież ja tego piseka mogłam zabić nawet. ?

Gość Alicja Bachleda
przerwa to wszystko pisze 💤

Gość życiebezstresu
Bo moim zdaniem to taki chory umysłowo piesek był - żeby się tak przyczepić do nieznanej osoby zupełnie biegając wszędzie sobie niczym wolny ptak. No ale trzeba powiedzieć , że wycieczkę miał dziś piesek ze mną dodatkową. ?

Gość co ty chranisz haha
?? Piękna i utalentowana, co w tym dziwnego że robi karirę????!!!! Co z tego że z polskiej rodziny?? ktoś tu chyba zazdrości...

pewno czymś se podpadł u swojej panci a ta mu nie dała żryć, i się na nią wkurwił. Dlatetego przyszedł do Ciebie

Gość życiebezstresu
I w sumie powiem wam - dałabym mu kawałek kiełbaski nawet bo taki był ten piesek zabawny jak tak latał jakby go powaliło dosłownie po tym śniegu. No ale cóż... musiałam go odgonić. No tylko nie wiem czy takie zwierzę jest normalne. W końcu chyba z 5 kilosów ze mną szedł. Pierwszy raz w życiu coś takiego mi sie wydarzyło. Taki piesek sobie podróżniczek.

Gość życiebezstresu
Zamiast mnie obszczekać to se ze mną poszedł na wycieczkę. Nie mogę - ale o czym to świadczy, nie? :( I to taki malutki to powinna być świnka mała złośliwa, a to taki dobry piesek. ?

Gość życiebezstresu
No nie dałam mu jeść - jeść niech idzie do domu. Nawet miał obrożę. Taki osiołek głupi :(

Gość życiebezstresu
No wiecie - wy sobie zaczynajcie z tymi gwiazdami aż was wykończą. Nie wiem - każdy tam jakieś poglądy ma na życie np. takie, że trzeba mieć na życie. Od męża. No to jest jakieś rozwiązanie, ale ... najpierw powinien być ślub, nie? I może jakaś intercyza mimo wszystko? Przecież ten Farel ma też rodzinę - matkę, ojca - wszystko dla Alicji? Czemu? :(

Gość życiebezstresu
Nie dałam mu jeść powiem wam bo trochę mi przeszkadzał ten piesek. Jedynie, że był nawet zabawny. Może następnym razem go podkarmię? Tak trochę nie wierzyłam własnym oczom, żeby sobie taki piesek malutki po śniegu taką wycieczkę zrobić chciał. A latał po tych zaspach jakby miał spręzynki zamiast łapek. Piesek zagadka.

Gość życiebezstresu
No ja nie wiem wiecie jak to będzie wyglądało - po tej malarce dziewczyna Bonda? Nie wiem :( Czyj to problem. Po Zosi dziewczyna Bonda to jeszcze, ale po malarce? 3 filmy na rok. Lub 4. Jak ta co się wykończyła. Britany Murfy - to Alicja Bachleda. Dosłownie :(

Gość życiebezstresu
On się nią towarzysko ratuje, jest CHORYM UMYSŁOWO człowiekiem zupełnie jak dla mnie. Ale - przykro mi to stwierdzić lecz musze - Bachleda też. Kariera tyłkiem - ale jak? Tego się nie da uratować nawet dzieckiem. Coś tam i dalej musi se szukać sama. Nie wiem. A dziecko? I znowu ten płaczliwy ton "ja nie chciałam... " :( Uhm :( Moim zdaniem to wszystko jest dziwne - na pewno nie dla "normalnych". Kimkolwiek oni są lub nie :(

Gość życiebezstresu
Wiecie - jakby była jakąś menelką polską, ale wszystko miała od A do Z bo była z takiej a nie innej rodziny i tego nikt nie podaruje jej, a na dodatek co - teraz nie rozumie,że była 6 lat w Niemczech czy coś tam? Gdzie jej to ktoś podaruje. A jak nie jej to Polsce. Moje zdanie. Nikt :( Taka egoistka totalna, ale to jest za dużo układów, to jest jeden układ - nie wiem :(

Gość życiebezstresu
Mnie sie wydaje, że się puściła na to dziecko bo Niemcy i tak by jej podziękowali to się bała. RAZ. A dwa ten Farel jest psychiczny, ona też, ale on jest bardzo psychiczny. Lindsay Lohan on jest widzicie - i co mu kto zrobi? Taki jest i już. A powiedział jej, że się z nią ożeni - powie. Po prostu taki ma charakter na pewno, co jeszcze nie oznacza, że się ożeni nawet jak następna z nim w ciążę se zajdzie :( I to wszystko co chciałam napisać bo to jest STRASZNE co zrobiła ta Bachleda - nie gwiazda i tyle - jak dla mnie :(

Gość życiebezstresu
Mnie się wydaje, że on jest psycholem nie od dziś , a ona myśleli, że normalna, a tu taki numer. I dalszy ciąg? Następna psycholka. I co dalej? No można być psycholem też, ale wiecie - myśleli , że ją znali, a to była psycholka a nie normalna. Kto ja znał? Niemcy. No bo to wszystko co ma to dzięki Niemcom , dzięki temu, ze jest od Wajdy, a reszta ich nie interesowała - tylko nazwisko - Wajda. :(

Gość życiebezstresu
Czyli cały układ musiał być taki, że Alicja miała sie w ogóle nie zadawać z Farelem jeśli była choć trochę profesjonalna i miała choc trochę szacunku do siebie. Teraz ma ten szacunek uważaja - jak dziecko urodziła i je...oddała? No to sorry - krejzolka :(

Gość życiebezstresu
W tym układzie NORMALNIE jedynie co jej pozostawało to trzymac się Niemców i tyle. Coś tam crazy moga jej zrobić znowu i koniec. Wszystko pociaprane teraz będzie, nic nie pasuje. Czy skasuje za tego Bonda? Nie wiem - wątpię :( Nie mam pojęcia - nawet gdyby oczywiście bo zalezy czego sie dowiemy niebawem... choć powiem wam wali mnie to dawno już. :( Myślałam od razu że to ściema jakaś musi być wszystko, ale aż taka ściema? :( STRASZNE :(

Gość życiebezstresu
Ale w sumie jedynie serial w USA jej jakiś pasuje - w którym mogłaby być ...polską pielęgniarką. Dziewczyna Bonda? Dają jej to nawet z dzieckiem Farela? Bo uważają już, ze rzeczywiście dla kariery ma to dziecko. I co dalej? I to jest też niepojęte - to tu rzeczywiście bogata rodzina z tradycjami a tu dziecko z AKTOREM dla kariery? I znowu makabra :(

Gość tu nieleja
gdybys ty chociaz osiagnela 1 % z tego co osiagnela bachleda byłoby bardzo dobrze

Gość tu nieleja
pozostaje ci obgadywac lepszych od siebie . PRzegrane życie !

Gość życiebezstresu
1% tego co Bachleda? Czyli co? - wszystko miała w Polsce dzięki nazwisku Bachleda i wajdzie, a gdzie indziej? Bez sensu. Ja tam się nie porównuję. A teraz pretensje do niej mają wszyscy, że dla kariery to se miała z REZYSEREM zrobić dziecko na jej etapie bo teraz wszyscy będą mieć pretensje do Hollywoodu, a ona była w układzie od reżysera, Farela i tak miała w zadku od A do Z i zaś pretensje do śrdowiska rodziny, ale cóz... jedyne co mogła dla kariery żeby mieć to uznane to dziecko z Jordanem. Ale on ma dzieci. I tyle. A Farel też. I wiecie - że nie ma kasy, no ale to z jakimś co nie ma dzieci bo rzeczywiście to zrobiła dla kariery uważają, a że nie pomyślała wiecej to wszyscy z mordą na środowisko, a ona święta bo z rodziny jakiejś tam. I to tak sie puściła z tej wielkiej rodziny? Żenada. I taka bezmyślna w całości. I tyle :(

Gość życiebezstresu
A reżyser to i tak nie Jordan tylko jakiś mniej znany, który ma kolegów. I który nie ma dzieci to może by dostała alimenty. Wypadałoby choć trochę się zakochać, choć 1 %. Nic. No a wydać nie mogła sie w Polsce? Wiecie - nie każdy jest zaraz taki walnięty totalnie. I co tu robić? I co teraz zdradziwszy Niemców (chodziła z Farelem po czerwonym dywanie) zaś chce iść do Niemców? Nie wiem jak to się skończy. Z Irlandii ona nie jest. Tyle napiszę :(

Gość życiebezstresu
Ona ma dla mnie 1% racji gdyby dziecko miało nazwisko Bachleda. Ale dziecko ma nazwisko Farel. Ona nie jest obywatelką USA. Ani Niemiec też :(