Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona grubaska

moj maz przytył po dzieciacg

Polecane posty

Gość zona grubaska

zazwyczaj tyja kobiety,ale u nas-maz.Dojada po dzieciach lub celowo robi im duze porcje np.na kolacje zeby potem wiecej zjesc.Zrobił sie zarłoczny i z fajnego przystojniaka rosnie mi od kilku miesiecy zapasnik sumo...moze ktos to przechodził?mezowi nadwaga nie przeszkadza-mnie tak..

Powiedz mu o tym żartem że robi się coraz większy, albo zapiszcie się razem na siłownię żeby mu było raźniej, kup karnet i poproś żeby poszedł z tobą bo będziesz się pewniej czuć itd, zmuś go po prostu do ruchu jakimś podstępem, rower itd. Powodzenia

Hehehe to jak u nas :) Ja trzyam wagę sprzed ciąży a mąż idzie do przodu z wagą :D

Gość jogurcik panna cotta
za mało ruchu, za mało dobreo sexu. Ot, co.

Gość zona grubaska
oj o dobrym seksie mozna zapomniec skoro ktos ma 30kg nadwagi i lezy na łóżku z rekami założonymi za głowę czekając jak żona będzie po nim skakac.No bo inna pozycja nie wchodzi w grę-z racji jego wieeeeelkieo brzucha.Zrobił sie tatuśkowaty i nic mu sie nie chce.Biegac nie,pływac nie,chodzic z zon na spacery nie.A jak poszlismy na siłownie to dostał kontuzji kolana i powiedział,ze juz tam nie wroci.

Gość ada0222
hehe -dobre -mojemu tez rosnie brzuchol niestety

Gość jogurcik panna cota
no nie uwierzę że nie m siły się kochac z własną żoną, w tym to chłopom nic nie przeskodzi.

Gość żona grubaska
no pisze przeciez,ze jest biernym uprawiaczem:)