Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyznanie milosci

byla mi napisałą takie farmazony rok po

Polecane posty

Gość wyznanie milosci

tym jak ją zostawiłem.Zupelnie nagle po tym jak nie chciałem ją przyjąc do znajomych na nk i pogdac:O Zobacz jak mnie potraktowałeś kolejny raz. Kochałam Cie! Od pierwszego spotkania.. Wszystkow tobie lubiłam,wszystko co robiłeś,czy miałeś było najlepsze, najfajniejsze. Drzwi w samochodzie zamykałeś inaczej niż wszyscy jakoś tak „fajniej”,niż zwykle to się robi,widelec w restauracji trzymałeś jakoś inaczej, nawet sposób jaki chodziłeś był dla mnie inny „niezwykły” zajebiście się uśmiechałeś i miałeś najfajniejszy glos ze wszystkich facetów, jakich znałam.najlepsze wykonanie znanej Kolendy „przybierzeli do Betlejem”to było twoje wykonanie jakie mi zaśpiewałeś do słuchawki w dniu wigilii .Kiedyś też wydawało mi się że masz zajebiste poczucie humoru.A mnie generalnie malo co bawi…wystarczy,że pare razy ktoś wywoła u mnie nie udawany uśmiech jakimś „hasłem” to ma drogę do mojego serca otwartą. Tylko Tobie to się udało Kochałam każdy centymetr twojego ciała, miałeś boski profil ,oczy, dłonie i uśmiech. Od pierwszego spotkania mówiłam wszystkim tylko o tobie. Ludzie rzygali na sam dźwięk twojego imienia. Wiele miesięcy nie byłam wstanie zapomnieć o tym jak mnie potraktowałeś, bedąc pierwszą osoba której zaufałam. Słuchałam Cie bardzo uważnie gdy mówiłeś o swoich marzeniach,(imponowało mi że je masz i sposób jaki o nich mówisz,albo o tej stadninie…sposób w jaki o tym mówiłeś, w jaki wyliczałeś wszystko.. to było takie „niezwykle)wspomniałeś ze chciałbyś jechać do Afryki.. Ja też chciałam, pomyślałam sobie ,że pojedziemy razem, ze będziesz szczęśliwy, że zrobię wszystko aby było fajnie i uda mi się spełnić chociaż jedną setną twoich marzeń. Potem ta deska „nie umiesz na niczym jeździć”kolejny mój życiowy”cel…Uwielbiałam Twoje imie, było takie dostojne(zupełnie nie przystaje do sposobu w jaki się zachowujesz)Używałam go na przemiennie na różne sposoby:Antonio,Antoniusz,Alehendro…Pamiętam jak się wkurwiłam jak ta wąs je zniszczyła nazywając pod zdjęciem pospolicie „Antosiem”mojego Antoniusza.. A no i chciałam jeździć tak jak Ty,bo tylko jadąc samochodem z Tobą czułam się bezpieczna. Owszem byłam chora..z miłości do ciebie.

Gość wyznanie milosci
Owszem nasza znajomość była jedna wielką drogą przez mękę.Ale wzorując się na telenowelach wiedziałam że największe i najtrwalsze uczucia rodzą Cie tam gdzie najwięcej nieporozumień, kłótni i perypetii.Jednego dnia się nienawidziliśmy drugiego „zgoda””i tak naprzemiennie wiele miesiecy. Towarzyszyło jej wiele emocji i tych pozytywnych i tych negatywnych, ale właśnie dlatego, że nie byliśmy sobie obojętni!! Ani ja ani Ty nie potrafiliśmy zachowywać się normalnie.Tylko,że tobie nie wiadomo było nigdy o co tak naprawdę chodzi..;(

Gość oczywiscie nie czytałem całego
ale trzy ostanie linijki i urzekło mnie to zdanie a raczej jego fragment "Uwielbiałam Twoje imie, było takie dostojne" :D

Gość wyznanie milosci

Gość kaczek76
ona Cie kocha nad życie. Zaniłeś ją. Na pewno kilkanascie miesiecy ma wyjete z zyciorysu. Biedna... zrozum.. to jest prawdziwa milosc, to co ona opisala

Gość kaczek76
a Ty to nazywasz farmazonami.. Nie jestes wart takiej dziewcyzny i takiego uczucia.

Daruj sobie ten list z brazylijskiego serialu. :O Nie masz chlopie klasy, umiesciles jej list. Niezaleznie od tego, jak dlugie jest to zeznanie milosne, robisz cos bardzo nagannego :O

Gość ania Mamusia
tez mi sie wydaje, ze kochala..mieliscie jakies perypetie..bo czuc tu żal.. zrobiłaby wszystko..nawet spełnia twoje marzenia...o afryce itp.. zalezalo jej. to widac. I ona nadal analizuje czemu nie wyszlo, czemu tobie nie zalezalo..

Gość wyznanie milosci
Przebrany za dzika czyli w kostium składający się z futra niedoszłej teściowej znalezione na śmietniku oraz kubka po kawie trzymanego w zębach wyruszam na poszukiwanie trufli w pobliskim parku miejskim :)

Gość dramaaaay

Gość gosciu jest zrypany
dziewczyna cie kochala i dales ten list na forum publiczne ma szczescie ze juz nie jest z toba niezaleznie kto z was zerwal to ona wygrala

Gość biedna kochajac takiego debila

Gość szkoda laski
mimo ze troche nienormalna, ale znam to, tak jest wlasnie jak komus totalnie zalezy i zrobilby wszystko dla drugiej osoby. A ty dupek jestes po pierwsze, ze nie doceniles tego jaka masz dziewczyne, po drugie, ze jej wiadomosc ktora byla przeznaczona tylko dla ciebie wrzuciles na forum. Kiedys moze zdasz sobie sprawe z tego co miales, nie jeden facet marzy o tak oddanej dziewczynie

Gość chora jest to fakt
bo twoje imię jest wiesniackie a nie dostojne:D

Gość hehehehhhhhhee
fakt jakbym miał tak na imię to bym się pociął:D

Gość my kobiety lubimy męskich
facetów którzy nas napieprzają po mordach a nie lalusiów romantycznych :D

Gość hciałem ją przyją

Gość hciałem ją przyją

Gość hciałem ją przyją