Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła żona krecika

facet jakos czesto wyznaje mi milosc, czy to nie dziwne?

Polecane posty

mój obecny facet już po 2 tygodniach spotykania sie powiedzial że mnie kocha, mówi że mu strasznie na mnie zależy, itd zastanawiam sie czy on przypadkiem nie kręci. no i ciagle mnie pyta czy go nie rzuce, kiedy jestem na niego zla to on odrazu, ze go pewnie rzuce, zaczyna mnie to meczyc, boje sie ze ktoregos dnia puszcza mi nerwy i faktycznie z nim zerwe on jest sporo starszy odemnie, moze chce juz sobie ukladac zycie i nie tracic czasu na nieudane zwiazki, ale to chyba nie znaczy ze ja mam odrzu sie zdeklarowac ze nigdy go nie rzuce, bo tego nie wiem przeciez, tymbardziej ze spotykamy sie od 2 miesiecy dopiero

Gość Bella radzi
powiedz mu tak: Jak bedziesz zawsze facetem z klasą, to byłabym głupia, gdybym Cię rzuciła;)

Gość wyglada na desperata
albo jest inna opcja - facet jak szybko mówi, że kocha - czasem też z dnia na dzień się odkochuje; pewnie spaliście ze sobą - ale jesli nie powiedziałabym że chce Cię tylko do łózka zaciągnac

wydaje mi się że jak po 2 tyg powiedział że mnie kocha to po następnych 2 powie że mnie nienawidzi

tak spaliśmy ze sobą, uprawiamy sex, myżlisz że tylko na tym mu zależy?? przeszło mi przez myśl że trzeba bylo poczekać z sexem, bo teraz nie mam pewności czy na mnie mu zależy czy na sexie:/

Gość Bella radzi
dodaj jeszcze jak mi się znudzi twoja klasa przejdę do innej

Gość wyglada na desperata
jak go rzucisz - to pewnie tak powie

"wydaje mi się że jak po 2 tyg powiedział że mnie kocha to po następnych 2 powie że mnie nienawidzi" To był podszyw, ktoś sie nudzi chyba

Gość wwrrr
'Kocham' po dwóch tygodniach znaczy mniej więcej tyle, co 'bardzo mi się podobasz'. Nie traktowałabym takiego faceta poważnie (zwłaszcza, ze raz potraktowałam, i po kilku miesiącach okazało się, że jednak nie kocha).

Bella radzi hehe dobra rada, moze i mu tak powiem:)

Gość wwrrr
Przyszła żono krecika, nigdy nie będziesz miała pewności, czy facetowi zależy na Tobie, czy na seksie.

wwrrr no wlasnie wydaje mi sie ze on myli pojecia, naduzywa tych slow, dla mnie to znaczy bardzo duzo, ja mu nie powiedzialam ze go kocham, boje sie zaangazowac bo nie wiem co mnie czeka

Gość zielona żelkowaa
moze sie zakochał, tylko o tym nie wie:D moze chce dzieci, dlatego taki przynaglony:P:D

jako facet powiem ze zdarzyło mi sie powiedziec kobiecie po 2 tygodniach ze ja kocham< byłem w stanie wskazującym:) ale kolejny raz uczyniłem to duzo pużniej kiedy byłem pewien 100% swoich uczuc:)

no on to powiedzial, na trzezwo

Gość do przyszłej żony
Przepraszam ze tak pytam, Czy mieszkacie moze w Warszawie?

mam wrazenie ze to wszystko sie za szybko dzieje, moze i jest przynaglony;) wkoncu ma 30 lat i pewnie chcialby zycie ukladac, ale czasu nie mozna przyspieszyc, nie moge dac mu gwarancji, ze go nigdy nie rzuce,ale jednoczesnie to ze sie na niego zloszcze to nie powod do zrywania, w zyciu tak bywa, ludzie sie kochaja ale czasami sie kloca, nie wiem jak mu to przetlumaczyc, nic do niego nie dociera

nie nie mieszkamy w warszawie

jesu co za teorie:) tak naprawdę to jedna niewiadoma mój mąż pamiętam wyznał mi miłość tez po paru dniach spotkań i od paru lat jesteśmy zgodnym małżeństwem a czasem rzeczywiście trafia się na kochliwego faceta natomiast jedno jest pewne- nikt z nas nie powie ci jak jest w waszym przypadku

Gość scdwea
tak to bardzo dziwne, zerwij z nim i oddaj go mnie :D podaj jego telefon coś zaradzimy :D

Gość No jakbym o sobie czytała
Wszystko podobnie jak u mnie.Aż mam wrażenie że to ja dodałam ten topik:)mój obecny chłopak powiedział mi że kocha też po około 2 tyg i teraz też często mu się zdarza to mówić.Jesteśmy ze sobą prawie 2 miesiące Mi się wydaje że czasem tak jest po prostu jest i nie mamy na to wpływu :)

Gość No jakbym o sobie czytała
A Ty ile masz lat?

ike podbudowal mnie twoj post eceeeeeeeeeh, trzeba poczekac, moze faktycznie zaczynam za bardzo kombinowac ja mam 20 lat

Gość gość
moj facet ma 45 lat i jest kawalerem . Dwa lata tem zmarła mu matka z którą był bardzo związany emocjonalnie ,mieszkał z nią do śmierci i opiekował sie jak była chora, bardzo cierpiał po jej śmierci . J spotykam sie z nim od 3 tyg a od 2 tyg kochamy sie prawie codziennie po kilka razy a wczoraj powiedział podczas stosunku że mnie kocha przez chwilę sie zastanawialam czy nie szuka we mnie swojej mamuśki? czy to mozliwe ze tak szybko mnie obdarzył uczuciem

boże jaki problem... za rzadko mówi kocham źle za często źle weźcie się zdecydujcie